Rummet är klart!

nu är äntligen rummet klart, ja nästan iallafall. Imorgon ska vi måla listerna och sedan så fattas ju bara djungelduren. Men snart så!

åker ut en sväng på Birsta imorgon, ska köpa några smågrejer. Och imorgon kväll så åker vi ut till en kollega till T. Vi ska fira nyår med dom, har bara träffan henne någon enstaka gång och jag känner ingen annan där men jag hoppas det blir skoj. Det ska visst vara 2 andra som är gravida där så något hittar vi alltid att prata om!

imorgon ska jag försöka lägga ut bilder på rummet, och även bilder på mig!

Lååååång sovmorgon

sov till nästan halv elva idag, det var riktigt skönt men samtidigt så gillar jag det inte. Det känns ju som om man sover bort dagen.

Men men, nu har vi ätit frukost så nu blir det dags för tapetsering. Som vanligt glömde vi ta före-kort men jag ska ta kort nu när det ser som värst ut så kan jag lägga upp det sedan!

och föresten, det snöar stora lapphandskar här idag! Ljuvligt och helt underbart!

ännu en helg

ja då har man gjort helg igen då. Känns riktigt skönt som vanligt. Dom här två dagarna har tagit knäcken på en, det har ringt i ett hela tiden. Visst, jag har ett jobb där jag svarar i telefon, men som det har varit idag ska det absolut inte vara.

T har varit hemma eftersom han har jullov och han jobbar på. Han har rivit alla tapeter i lilla rummet, det var en röd väv som satt där. Och så har han spacklat. Så imorgon blir det tapetsering och nästa vecka ska han lägga golv. Det blir suuuuuuper fint, tur att jag har en så händig karl!

ska nog ta och koka oss en kopp kaffe och ta en kaka. Är så härligt med fredag kväll!

var föresten ut på Birsta och handlade lite kläder. Jag behöver fler toppar och tänkte jag skulle passa på i rean. Men dom rear ju inget!!!! Inte ett enda mamma-plagg hittade på rean. Dåligt, dåligt. Köpte några tröjor, bla två stycken tröjor som jag kan ha nu men som egentligen är till för när man ammar! Man måste ju slå två flugor i en smäll!

Julen e snart förbi!

fattar inte hur fort dagarna kan gå, imorrn måste man ju åka tillbaka till sundsvall. Men det har varit skönt att ha varit ledig och att få vara hemma litegrann.

Fick några julklappar, men har nästan förlorat intresset för det. Jag gillar att ge bort klappar, men bara om jag hittar rätt saker. Jag HATAR när människor ska ge bort saker bara för sakens skull. Nä, det betyder ju nästan ingenting utan det görs ju bara för att det måstes.

Fick en riktigt rolig julklapp, ett kit för att gjuta av magen! Riktig fränt och det ska bli skoj, får se hur sent man väntar innan man gör det. Tack Ida, Janne och Neo för den klappen!

nä, ska nog vila en stund. Är trött och skulle nog kunna sova en hel dag tror jag!

underbara ledighet

var så skönt att få vakna vid åtta i morse och känna att man var ledig. Vaknade av att jag kände lillbäsen hälsa godmorgon, finns det något bättre sätt att vakna på?

har just betalat månadens räkningar och nu sitter vi och väntar på att det ska komma en kille och kolla på skotern. Och Sara ligger i soffan och sover. Hennes flyg var väldigt försenat igår, men till slut så kom hon.

nä, dags för frukost!


HELG!

jepp, då var torsdagen gjord och nu har man äntligen fått helg! Ska bli sååå skönt att få några dagar ledigt. T är på jobbet och har avslutning och jag tar det bara lugnt här hemma. Känns nästan som om jag vill sova lite men ska nog försöka städa och packa väskan för imorgon drar vi hemmåt!

Ska hämta min systerdotter Sara vid flyget ikväll. Har inte träffat henne på ett halvår så det ska bli skoj. Har fortfarande lite svårt att fatta att dom faktiskt växer upp, hon var ju nyss liten och nu får hon köpa sig en drink på krogen. Alla blir äldre men själv känner jag mig inte så gammal. Kanske ändras när den lille kommer.

nä, dags att fixa lite.

Endast en vecka kvar

känns helt underbart att julen snart är här, synd bara att tiden går så fort så snart är man tillbaks i sundsvall. Känns som om det är något varje kväll nu, idag kom vi hem sent för T tränade. Imorrn ska jag bowla och äta middag med jobbet och sedan åka och hjälpa en kompis flytta.
På onsdag ska vi ut och handla dom sista julklapparna och på torsdag ska jag hem för att packa och på kvällen ska jag åka och hämta min systerdotter Sara på flygplatsen. Och så måste jag väl hämta T när han har varit på krogen!

Ville åka hem tidigt på fredag men kommer inte hända eftersom det ska komma någon och kolla på skotern. Vi försöker sälja den men har hittils haft otur och det har bara varit idioter som har anmält intresse. Men förhoppningsvis så får vi sälja den på fredag. Vi ska absolut köpa en ny skoter men när vet vi inte.
Vi vill ha pengar för att kunna gräva jordvärme till sommaren och så kommer jag inte åka någon skoter till våren, blir nog inte så skönt att sitta på en skumpande skoter. Men vi kommer inte vara utan länge, ÄLSKAR att åka ut med skoter och ta det lugnt!

Magbilder

jag har inte tagit en enda magbild ännu. Har inte känt att det är något jag måste ha men skulle kanske vara lite skoj att ha. Får väl se om T vill hjälpa mig med att fixa det.
Har ju inte fått någon jättemage än men syns det gör det. Har börjat få sån pass mage att folk har börjat rör vid den. Är det något som hör till? Menar folk att det är fritt fram att röra någons mage bara för att det ligger en bebis där i?

Jag har hittils inte brytt mig så mycket och dom som har rört har bara varit sådana människor som jag tycker om så det har inte gjort mig något. Men har tänkt på det, att det verkar vara fritt fram för en del!

ska se en film nu, får se vad det blir. Hoppas på någon rolig komedi men thriller går också bra!

Underbara fredag

hur underbart är det inte att det är fredag och helg? Är så skönt att få gå från jobbet och känna att man inte behöver gå tillbaka imorgon!

har inga speciella planer för helgen men man får se vad som ska göras. Städa är en sak man kan göra men det är så tråkigt.

Vi börjar fundera lite på vad vi ska göra på nyårsafton. Vi har inga planer och vi blir nog kvar här i Sundsvall. Blir så dyrt och drygt att åka hem först över och sedan över nyår. Skulle gärna göra det men det funkar inte riktigt.
Får se vad man hittar på, har aldrig varit den som känner att jag MÅSTE ha något att göra på nyår utan blir det lugnt så blir det så!

nä, ska nog hämta en filt och sätta mig och kolla på tvn. T har nog redan somnat, låter som det på snarkningarna.

Hade föresten en mardröm inatt. Drömde att T hade dött och jag vart ensam. När jag vaknade mindes jag vartenda ord jag hade drömt, det var himla obehagligt. Minns att jag satt i en soffa och tittade på min mage och kände sparkar och började gråta vid tanken på att T aldrig mer skulle få känna sparkarna eller få snusa på bebisen. Kändes så verkligt att jag var tvungen att kolla om T låg bredvid mig när jag vaknade. Huva, inga fler sådana drömmar tack!

Härliga Lucia!

Idag är det Lucia och jag har svårt att fatta att det snart är jul! Äntligen har ju kylan kommit hit iallafall så nu får snön ligga kvar!

Gunnar och Monica har sovit hos oss inatt, alltid lika roligt att få träffa dom. Det blir ju inte så ofta så det är skoj att dom vill komma och sova hos oss.

Körde in extra tidigt till jobbet idag. Ted hade en massa saker han var tvungen att fixa inför Lucia-tåget på hans skola. I Sundsvall så brukar kommun alltid göra extra fint på denna dag. Dom ställer marschaller längs med alla gator i stan ( i centrum ) så när man kör längs med E4:an så är det brinnande marschaller hela vägen. Det är jättefint och man känner nästan att julen närmar sig.

ska äta frukost nu, hann inte i morse!

längtar till jul

längtar som en tok till jul, vill att det ska bli jul snaaaaart!

Glömde skriva det att i lrödags så fick även T känna bäsens små sparkar. Härlig känsla när man kan dela det med varandra. Vill nu känna sparkarna varje dag - är helt underbart!

tar det lugnt annars, äntligen har snön kommit så vi var ut och skottade igår. Är faktiskt riktigt skönt att vara ute, tar det dock lugnt med skottningen utan T får dra det tyngsta lasset.

Ska ringa honom strax och se om vi inte ska äta middag tillsammans idag.  han ska jobba över idag och sedan ska han spela match så jag ska hämta honom vid 23 ikväll.

nä nu ringer det. Bäst att jobba dom sista 10 minutrarna


några tankar om idol

har precis kollat på Idol-finalen, missade ju den i fredags. Tycker absolut att rätt person vann men det är ju bara min åsikt. Alla tycker olika och den som jag tycker är rätt tycker inte andra.

Det har ju pratats mycket om vad som händer när man vinner. Många säger ju att det är lika bra att inte amanda vinner för då får hon ju göra sin egen musik. Och att vinnaren får göra en skiva och är sedan borta. Men lägg av alltså. Hade amanda vunnit hade hon ju självklart inte fått göra ballader, hon hade fått göra "sin" musik men självklart med skivbolagets styrande hand  över sig. Skivbolaget vill tjäna pengar så då hade dom varit dumma om dom gett henne ballader bara, hon är ingen sådan sångerska.

Så att säga att hon tjänar på att komma tvåa bara för att hon är så speciell är fel. Känns nästan som ett ursäktande bara för att hon inte vann.

Detta säger jag inte bara för att marie vann, jag har alltid tyckt detta. Och jag får se om jag köper hennes skiva, vill ju gärna höra den först och se om det är min smak. Men jag hoppas vi får höra mycket av henne för hon har en jävla röst!


underbara helg

härligt med lördag och helg. Festen igår var jättebra, supergott med julmat och bra uppträdande. Men man orkar inte med på samma sätt när man är nykter och när jag började gäspa så åkte jag hem. Var hemma vid 23.40 så det vart en bra kväll.

Hade ju inte hört vem som tog hem segern på idol igår så jag var ju tvungen att slå på tv:n när jag kom hem igår. Och min favorit vann!!!! jag har inte följt idol men sett några avsnitt och det fanns ju en självklart vinnare. Ingen kan slå hennes röst och hon är riktigt duktig. Så det var tur att hon vann!

hade ju varit uppe och sprungit hela kvällen och när jag gick och la mig så fick jag känna av det. Den lilla i magen bestämde sig för att säga ifrån och gjorde det orderntligt. Snacka om en glädje som inte går att beskriva, att äntligen få känna lilla bäsen röra på sig. Sitter och längtar efter nästa gång den vill röra på sig - en helt underbar känsla!

Julfest!

om några minuter ska jag sluta och gå ner till tjejerna i bastun! vi ska passa på att basta innan julfesten som vi ska ha idag. Jag hoppas verkligen det blir ett gott julbord - älskar julbord och längtar som en tok!

men känner mig väldigt trött så vi får se vad jag orkar med. Men fest ska det bli!


vattengympan är jobbig

har inte varit på vattengympa på 2 veckor nu men var dit igår. Tycker inte att magen har växt speciellt mycket men jädrar vilken skillnad det var. Klarade inte alls av lika mycket och det kändes i magen på en gång. Men nu är det nog bara 2 gånger kvar så jag ska härda ut. Vill ju ha valuta för pengarna!

hoppas det blir en lugn kväll hemma, borde städa och tvätta men orkar inte. Ska nog iallafall ta itu med köket och plocka och dona. Vill ju ha det snyggt nu i juletider.

nä, endast 50 minuter kvar nu. Jobba jobba

snart jul

fattar inte att det bara är 3 veckor kvar till jul, tiden går så himlans fort. Sitter och väntar på att T ska sluta så vi kan åka hem, är trött men måste peppa upp mig så jag kan fara och träna idag. Har inte varit dit på 2 veckor, först för att jag hade ont i magen och sedan för att jag har varit sjuk. Men måste ta nya tag ikväll, det är ju bara 3 eller 4 gånger kvar nu.

Blir nog ingen vattengympa nästa år, magen blir ju bara större och märker att den här gympan inte är anpassad till gravida. Får skaffa mig ett simkort någonstans.

Blev lite julskyltning och marknad igår, minus för det tråkiga vädret men lite julkänsla blev det ändå. Var in på en marknad och där köpte vi våra första bebiskläder. Köpte ett start-set med 6 olika plagg i för 150kr. Jättegulligt och inte så farligt dyrt tycker jag. Så nu har man börjat shoppa, blir väl bara värre kan jag tänka mig. Har börjat skriva ner en lista på vad som kan tänkas behöva och det är en del. Men min filosofi är att bara jag har det viktigtaste när den kommer så funkar det. Bor ju faktiskt i en stad så jag kan åka in och handla det som behövs NÄR det behövs.

nä, måste åka och hämta T nu.

Äntligen december

ja, då är första december här och man känner att julen kommer. Vaknade till snöflingor som föll och det är helt underbart att se tycker jag.

Vi nyss ute med Erik och Evelina och kolla på julgran. Dom ska ha en ute och ha en ljusslinga i. Vi har ju en jättefin gran på tomten och vi köpte ljusslingor förra helgen. Kom hem och T gick ut för att sätta  i den och märkte att den räckte precis ett varv runt granen längst ner! Ha ha ha, den var visst lite större än vi trodde.

har inte börjat med några julklappar än, jag brukar alltid vilja vänta till iallafall december och invänta julkänslan innan jag beger mig ut och letar klappar. Får se när vi tar tag i det.

Åh, vad hör jag nu? jo T har varit ut i växthuset och hämtat skotern. längtar tills man kan ge se ut och åka lite skoter men det lär väl inte blir så mycket av det den här säsongen. Tror inte det är så bekvämt att skumpa omkring på en skoter och jag tror man kanske får lite ont i magen.
Men sitta i en snödriva och sola det längtar jag efter.