Dublin

Undrar vad man vet om Dublin? Tänker på wiskey och åter wiskey men något annat måste det väl finnas? Varför jag undrar är för att i maj så styr jag kosan dit tillsammans med mina kära kollegor!
Vi var på resa tillsamman i mars förra året och då
åkte vi till Prag och denna gång så blev det Dublin. Blev lite förvånad när jag fick höra att vi skulle åka igen för jag trodde inte att vi fått ihop så mycket pengar men det hade vi visst.

Så vad finns det för roligt med Dublin? Lite fakta:
Yta: 117,8 kvadratkilometer
Folkmängd: ca 1 miljon
Grevskap: Dublin
Provins: Leinster

Men åker man till Dublin ska man visst prova Guinness och Jameson, en öl och en wiskey. Gillar varken öl eller wiskey så jag får se men kommer iallafall köpa en wiskey åt min kära sambo som är med i en wiskeyförening!

Kommer planera resan lite mer ju närmare vi kommer men måste säga att jag längtar faktiskt!


Walter Klas Joakim Ternestål

Walter utvecklas och utvecklas. Sa för ett tag sedan att bebisen är borta! Tiden går så fort och det händer så mycket.
Han ser ofta allvarlig ut men så fort man titttar på honom och ler så får man världens leende tillbaka. Går inte vara arg med ett sådant. Han är fortfarande lika lugn och tyst, han har egentligen knappt gråtit en enda gång och det är ju helt fantastiskt.Han har rullat från rygg till mage men då med hjälp av att underlaget var snett. Han var duktig på att ligga på magen men är nu starkt motvillig till att vilja göra det.

Han växer och växer, när han var två månader gammal så vägde han ca 7300g och han är en bastant grabb


Några bilder från julen och nyår

Lägger in lite blandade bilder från våran ledighet!

Träffade kusin Brittis och hennes familj och söta lilla Ella som vi inte hunnit träffan än!Lukas var helt uppe i paketöppning och var i sin egen lilla lyckliga värld!


Walter tog allt med ro och somnade under köksbordet


Varje år så bakar vi pepparkakshus och varje år så får någon slå sönder det och denna gång blev det Lukas!


Slutade med att skyddshjälm och skyddsglasögon togs på. Allt för säkerheten!


Nyår spenderades i Klimpfjäll med familjen och det var riktigt härligt. Lukas sov under tolvslaget men Walter han var med. Iallafall en liten stund för jag tror han somnade i famnen hos Elisabeth


Hela ledigheten har varit underbar förutom att bilen gick sönder men det är livet och man får njuta av det som är bra och glömma det dåliga!


Vi lever!

Har dock inte haft någon tid alls till att sitta vid datorn. Nu är i iallafall hemma i Vattjom med våran egen racerbil och det är så skönt. Tråkigt dock blev det lite dyrare än vi trodde så en hel hög med tusenlappar har man nu gjort av med. Men men, bil vill jag inte vara utan.

Vi fortsätter med vår "inskolning" på dagis, är där varje dag med Lukas och jag hoppas verkligen att han vill börja gå snart. Älskar min son men både jag och han behöver dom där timmrna ifrån varandra för just nu gör vi varandra galna ett antal gånger per dag här hemma.

.....

Bilder kommer komma, glömde kameran hos kusin Bea men har hämtat hem den nu så ska försöka fixa det ikväll!

2011

Nytt år och nya möjligheter. Tyvärr börjar vårat nya år med trasig bil men med en dålig början kanske det blir bättre? Skulle styra kosan mot Sundsvall igår men kom till Bergbacka där vi skulle hämta släpvagnen och där stannade bilen. Nu står den på verkstan i Dorotea och vi hoppas den blir klar till nästa helg.

Detta underlättar INTE för oss men tack vare en snäll svärmor med karl så får vi låna deras bil och kan därför åka hem till Vattjom på söndag och får då åka tillbaka hit till Dorotea nästa helg för att hämta våran bil. Usch för bilar som krånglar men vad gör man ?

Julen har varit toppen och nyår likaså. Julen spenderades i Bergbacka hos mamma och syskon och nyår hos svärfar med familj. Härligt har det varit och jag har njutit av varenda sekund. Bilder kommer nästa vecka då jag har våran dator så jag kan lägga över korten.

Kom och tänka på en sak, usch för att skotta all snö när vi kommer hem till Vattjom. Fick höra av grannen att våran uppfart är helt översnöad och det betyder att vi kommer inte kunna köra in med bilen utan får parkera på gatan och pulsa in! Livet är HÄRLIGT!