Första Advent!

Idag är det första advent och igår fick jag äntligen plocka upp alla julsaker och sätta upp gardiner. Pojkarna har sett fram emot att få öppna sina kalendrar och här har vi legokalender och godiskalender.

Ett paket om dagen tycker jag själv blir för mycket, är ju två barn nu och det blir en massa paket och själv är jag inte så förtjust i att slå in ett paket sockar för vilket barn vill ha det? Och köpa leksaker varenda dag blir ju en förmögenhet.

Här hemma kör vi på adventpaket och det har vi gjort i någa år nu. Idag får pojkarna öppna första paketet och det kommer innehålla förkläden och kavlar och så ska dom få baka pepparkakshus och lite pepparkakor!

Eventuellt drar vi en sväng på skyldsöndag eller marknad men vi får se vad vi orkar då viktigast faktiskt är att vi njuter av stunden.

Ikea har jättefina förkläden både till vuxna och till barn, detta kostar endast 39kr och det tycker jag är som hittat! Gillar inte när dom är för barnsliga eller för pråliga och detta passar perfekt! Skulle bara haft en bagarmössa också!