I november smäller det



Och vad är som händer då? Jo våran familj kommer utökas till fyra medlemmar och Lukas ska bli storebror! Känns fortfarande helt overkligt och jag ville verkligen vänta tills efter ultraljudet innan vi skrev något om det. Har inte kännt så mycket rörelse och var därför extremt orolig inför ultraljudet så när vi låg där och fick se pyret sprattla omkring så fylldes man av ett sådant lugn att man hade nog klarat av den största jordbävningen!

Vi hade den 6 november som datum och vi blev flyttade till 7 november så en enda ynka dag blev det. Med Lukas blev det nästan 3 veckor så det här var ju ingenting alls!

Har precis som med Lukas fått må toppen, inte mått illa en dag och jag njuter verkligen. Tror faktiskt det är en liten pojke där inne men har egentligen ingen aning.

Är alltså i vecka 22 (21+1) och vi har gjort ultraljud för två veckor sedan. Vi pratar med Lukas så han vet vad som kommer att hända men hur mycket han förstår vet man ju inte men vi vill gärna att han är med hela tiden för det är ju nästan större för honom än för oss!


Baby Wörlén/Rönnqvist

Ikväll styrde vi kosan mot sjukhuset och BB för en date med Erik, Evelina och deras söta babyflicka! Det var en trött liten flicka som mötte oss och hon sov hela tiden vi var där men det gjorde inget för man kunde utan problem gosa, mysa och snusa på henne!

Lukas tyckte hon var väldigt söt och klappade henne på huvudet flera gånger, vi hoppas dom åker hem imorgon så vi får fira en härlig midsommar med dom.

Ett STORT Grattis!

Nu hoppas jag verkligen att det är okej men jag måste bara få skriva att vi är så glada över att få hälsa ett nytt litet mirakel välkommen till världen! Det är världens bästa Evelina och Erik som idag fått sin lilla flicka och det är ca 3veckor tidigare än beräknat så där var det någon som hade bråttom!

Längtar tills vi få snusa på miraklet och krama föräldrarna! Lukas och vi har sett kort på henne och hon är en söt bebis enligt Lukas!

Springa, springa

Idag har vi varit ute hela dagen och orsaken till det är att T har sprungit Indalsloppet! Det är en sträcka på ca 8,5mil men dom springer i lag så dom delar upp sträckan. T fick sista biten och den var 9,4km. Vi följde med hans kamrater och for mellan varje växel för att heja på när dom bytte av varandra. Till Lukas förtjusning var det en annan liten tjej med så han hade någon att leka med!

Men nu är vi helt trötta och längtar till sängen så imorgon kommer lite mer bilder om vad vi har gjort på sistone!

Sjuk Lukas

Trodde att sonen skulle klara sig veckan ut men tyvärr inte, dom ringde från dagis och han har feber. Så nu är man hemma och sonen sover i soffan bredvid mig. Hoppas han blir kry tills imorgon så att vi kan åka och heja på T som ska springa Indals-loppet imorgon!

Igår fick vi åka och träffa världens sötaste Matilda! Det är Magnus och Jenny som fått sin lilla flicka nu och hon var så himla liten och söt. Och sov gjorde hon hela kvällen tror jag! Längtar tills vi får träffa dom igen.

nu blir det nog en kopp kaffe och sedan lite slapp i soffan!

Däckad

Är det inte Lukas som är sjuk så är det självklart hans föräldrar! Men ingen av oss är sådana som brukar vara hemma i första taget så en alvedon på morgon och man har härdat ut. Är dock enormt trött och jag vill helst bara sova.

Så uppdatering kommer, jag lovar!

.....

1 dag kvar.....

Sol och storm

Idag lyser faktiskt solen men usch vad det verkar blåsa. Lukas hade en helt okej natt men jag är osäker på om han är feberfri eller inte. Han vaknade klockan 6 och somnade bredvid mig i soffan vid 8 och sover fortfarande. Får se om det blir dagis imorgon eller en till vabb-dag.

Tror inte jag vill ha honom ute idag men vi får se, blåser det som det gör nu blir det nog en städ och bakdag inne istället!


Tävling!

"Jag deltar i utlottningen om två st "gubbkepsar" (två vinnare) av märket CTH mini från Rebuz Kidz - Barnkläder Märkeskläder Leksaker hos Tant Ulrika!"

Har letat länge efter en gubbkeps åt Lukas men inte hittat den där perfekta. Men jag tycker denna ser väldigt fin ut så nu håller vi tummarna!

Uppe med tuppen

Lukas somnade inte förrän vid 23 igår så jag trodde han skulle sova länge men strax före 6 imorse så slog han upp ögonen och då var det bara att kliva upp. Lite feber verkar han ha kvar men inte så farligt så vi tar ingen alvedon än.

Vi får se vad vi hittar på idag, enligt vädret ska det bli ordentligt med regn så då får det bli en innedag.

Just nu är det iallafall barnprogram och mys i soffan som gäller!

Hoppas ni får en toppendag och Lukas hälsar Godmorgon!


Trött

Blev ingen natt med härligt sömn för sonen har haft en riktigt jobbig natt. Tror aldrig jag har sett honom så påverkad av febern som han är nu. Han gråter, kan inte ligga still och klagar på ont i kroppen. Han fick en alvedon innan han somnade igår men var tvungen att ge en till honom redan vid 5 imorse så han var otröstlig.

Själv har jag sovit helt kasst så jag har ont i kroppen och ett huvud som inte riktigt hänger med. Tyvärr är det sol ute och när man är sjuk så är det faktiskt roligare med lite regn. Men det ska det nog bli i helgen så vi får nog så det räcker ändå.

Nä, försöka hitta på något för att roa sonen med är det som står på listan nu. Vet att han älskar att åka med återvinning så man ska kanske slå 2 flugor i en smäll?

Blev en hemmadag

Jag han vara på jobbet i två timmar när telefonen ringde och det var dagis som sa att Lukas hade 40graders feber och inte mådde bra. Självklart åkte jag hem och det var första gången som han betedde sig sjuk på det sättet han gjorde idag. När vi har hämtat honom annars så har han alltid varit relativt pigg men idag hade han somnat i en frökens knä och låg i en barnvagn och sov. Han vaknade dock så fort han hörde min röst och var inte så glad. Han tog sig på pannan och sa "varm, mamma".

Sedan höll han på att somna i bilen hem och det tog inte många sekunder innan han slocknade i soffan här hemma. Sedan har han varit allmänt grinig, brukar undvika att ge så mycket alvedon men när han inte ha haft det idag så har han haft 40grader och är så ledsen och så säger han att han har ont. Får han alvedon så blir han som vilken lite kille som helst och leker på. Underbart hur alvedon kan göra underverk ibland.

Nu hoppas vi på en god natts sömn så vi får slippa febern imorgon!

Trötthet och längtan

Är enormt trött men har ingen lust att gå och lägga mig trots att jag vet att jag borde. Längtar verkligen till helgen men har ingen aning om vad vi ska hitta på. Men man behöver faktiskt inte alltid planer utan man kan ta dagen som den kommer!

Nu har snart sambon och sonen bara en vecka kvar innan dom får vara lediga och jag är AVIS! Längtar verkligen till min egen ledighet och idag damp det ner en inbjudan till dop och jag hoppas vi kan gå på det för det skulle vara så himla roligt!

Nej, jag måste nog dra mig till sängen så att jag orkar med morgondagen.



Längtar!

Mitt hjärta smälter

När jag ser på kort på sonen så kan man inte sluta le och hjärtat bara skrattar av glädje och stolthet. Jag vet att jag har en gudomligt fin son och självklart är jag partisk men det är väldigt många som blir förtjusta i hans lockar och det förstår jag.
Fick lite kort av min svärfars sambo och dom är så himla fina så jag måste lägga upp ett.



Fick även lite kort från förra sommaren när dom var här och hälsade på och kolla vad lite hår han hade! Det är mindre än 1 år sedan kortet är taget!


Tiden går fort

Insåg att det gått över en vecka sedan jag sist bloggade, fattar inte vart tiden tar vägen? Längtar som en tok till sommaren och semestern men det ska ju inte vara länge kvar nu. Först är det sambon och Lukas som ska sluta jobb och dagis och sedan 3 veckor senare är det dags för mig!

I fredags kom Alexanders efterlängtade lillasyster och vi längtar väldigt mycket tills vi får se och snusa på henne. Vet att mamma Jenny inte haft den lättaste graviditeten så det är skönt för henne att det är över och att tjejen är här. Måste nog ringa dom om någon dag så vi får boka in en tid och så jag får prata med henne och säga GRATTIS!

Idag var jag på utvecklingssamtal på förskolan och som vanligt så var ju allt toppen. Fröken Mia tycker egentligen inte att vi behöver träffas för dom har inte något att säga men samtidigt är det skoj att träffas och prata i lugn och ro. Vet att hon är väldigt förtjust i Lukas och som vi förstår är han väldigt förtjust i henne. Lukas kommer inte få byta avdelning än men det tycker inte vi behövs. Han kommer må bra av att få vara störst på avdelningen för det kommer han och hans polare William att vara. Och som vi hoppades så kommer dom två få följa varandra när dom byter avdelning och det är jag väldigt glad för!