Kommande bebisen

Man hinner ju knappt tänka på att det är en bebis som ska komma till oss i februari. Tiden går så fort med allt annat som händer kring familj och jobb och denna bebis i magen är så extremt lugn att jag knappt märker av den.

Dock märker jag av smärtan som har kommit, har fått ischas-liknande smärtor och det gör så SJUKT ont! Hade jag vetat hur ont det skulle göra att gå i Stockholm vet jag inte om jag hade åkt. Jag ångrar mig inte utan hade en enormt trevlig helg med underbara kollegor men det gör ju ont vid varje steg jag tar!

Lukas pratar en del om bebisen, Walter förstår nog inte mycket vilket man kan förstå.
Lukas kom en dag och hade hittat namn till barnet. Han har ju dissat alla våra förslag men kom nu med egna. Lilly till en tjej och Oliver till en pojke! Väldigt fina namn och då vi inte har några egna så är dom några vi tänker på.

Har inte köpt en enda sak till bebisen än, har ju i stort sett allt men ett babyskydd måste inhandlas. Är faktiskt sugen på att köpa giratten Sophie då jag tycker den är så söt och har hört mycket bra om den!


Första Advent!

Till helgen är det ÄNTLIGEN första advent och jag har längtat som en tok efter att få ta fram julsakerna. Jag är ju en sådan där människa som gillar att vänta till första december innan det plockas fram men i helgen ska det ut ur förråden!

Blir även bakning av lussebullar och pepparkakor i helgen och troligen någon variant på pepparkakshus. Förra året gjorde vi ju en motorsåg och vi får se vad vi hittar på i år!


Advendskalender

Pojkarna har ju moster Mia och Mattias som dom älskar och utav dom har dom i år fått varsin lego adventskalender. Dom har fått varsin likadan och dom har vi satt på en tavellist i hallen så att dom ser dom men kan inte ta dom!
Dom har även fått varsin godiskalender som jag hittade på Överskottsbolaget och självklart ska väl en chokladkalender dit också.

Förra året byggde jag en adventskalener för paket men är egentligen inte så sugen på att göra 24paket var till dom. Nej, vi brukar köra på 4st paket - ett till varje advent.

Pepparkaksbakning brukar alltid ingå och vi brukar försöka hitta på lite olika saker. Troligen i år blir det julmarknad, biobesök och kanske badhusbesök men vi får se vad vi hittar på!

Planera lite Stockholmsresa

Nästa vecka på fredagen vid 6 på morgonen går tåget mot Stockholm och då ska jag och mitt team från jobbet sitta med! Vi har en härlig resa till Stockholm inplanerad och jag hoppas det blir superbra!

Vi åker dit och ska bara slappa och mysa, vi har planerat in Wallmans med middag och på lördagen blir det troligen Fridays men vi får se. Jag planerar inte en massa shoppning, dels för att det kostar så mycket och jag inte behöver något och dels för att jag inte pallar att gå omkring i butiker.

Med Walter kände jag av foglossning och lite känner jag nu också men värst är ändå denna typ av ischias jag känner av. Jag har ont HELA TIDEN, ibland mer och ibland mindre men känner av det konstant. Är inte en glad mamma vissa stunder och jag vet att jag inte kommer palla att gå på stan i flera timmar men då kan man ju utan dåligt samvete sitta på ett kafé och dricka en god kopp kaffe!

Men lite shoppning hinner man nog med, ska besöka lite pysselbutiker och inhandla lite grann till vårat julpyssel med grabbarna!

Walters dag!

 
Idag firade vi som sagt Walter med sång och paket på sängen. Frukost struntade vi i eftersom han ändå äter frukost på förskolan och tårta äter vi ikväll!

I paketet imorse hade storebror köpt en Lego Duplo brandbil som vi visste skulle falla killen i smaken och han vart överlycklig. Storebror blev inte lika glad när han insåg att han inte kommer kunna leka med den lika mycket som han hoppats men det går nog över!

Paket får Walter även ikväll men det stora paketet får han om några veckor då den var slut i butiken så han får snällt avvakta lite!

Tjuvstartade gjorde han redan igår dock eftersom moster Anki och kusin Kevin skickat paket och inte kunde han låta bli att öppna inte!

Men men, klart man ska dra ut på firandet - man fyller ju år endast en gång per år!
 

Walter 2år

Vår älskade Walter fyller två år idag! Svårt att förstå att tiden går så fort och han är verkligen en liten skitunge vår Walter!

Han har enormt mycket vilja och älskar att vara med sin bror.

Idag blir det lite tårta och paket och många kramar och pussar!


Älskade skrotungen

Våran skrotunge Walter fyller två år om två veckor och vad han ska få har jag ingen aning om. Gillar inte att ge kläder till barnen när dom fyller år för det är ju inget som dom är intresserade av ändå.

Men men, något hittar vi nog alltid på. Han fyller år på en onsdag så lite firar vi honom då men tårta blir det nog på lördagen efter.

Tänk att det redan gått två år sedan skrotungen kom ? Han är så sjukt olik sin storebror och är en retsticka som älskar att bråka med Lukas. Och han har ett väldigt humör som vi ofta får se man på förskolan är han visst väldigt, väldigt snäll!