Snart kväll

och speciellt mycket har vi inte gjort dag men det behöver man ju faktiskt. Att få njuta av Lukas är mer än tillräckligt faktiskt. Var faktiskt in en sväng på stan i morse för jag letar efter en kakform men det finns inte att få tag i någonstans. Får se hur jag ska lösa det, vill ju verkligen göra dom kakorna.

Min finare vinterjacka har hängt med i några år och det märktes för nu har den spruckit ordentligt under ena ärmen. Tråkigt för jag tyckte verkligen om den men hittad en jacka på Ellos som jag blev enorm förtjust i. Beställde den och igår så fick jag hämta ut den. Men tyvärr hade dom skickat fel storlek så det var bara att skicka tillbaka och invänta den igen. Men faktiskt så var den mycket finare i verkligheten så nu längtar jag ännu mer efter den.



Och priset är inte illa heller, har kostat 699kr men nu är det rea och kostar endast 279kr.

Torsdagen är snart över

och äntligen har Lukas somnat.. Var tvungen att åka in till T (som har tillsammans-fest med sina elever på skolan ikväll) men en sak vid 18 och självklart så somnade Lukas i bilen vilket gjorde att han var världens piggaste när det var dags för sängen ikväll. Så tjugo i tio fick jag honom äntligen att somna. Usch för det säger jag. Tycker om dom här timmarna man har på kvällen för sig själv och nu blev det ju nästan inget alls. Kanske låter elakt och själviskt men jag tror att man fungerar bättre som mamma (och pappa) om man får "vila" ibland och kan göra vad man vill. Lukas är ju väldigt närhetskrävande och det gör att man får praktiskt taget sitta med honom i famnen många timmar. Han blir självklart bättre och bättre men ofta ska man sitta med honom vilket gör att man inte hinner så mycket annat.

Vi var och grattade Evelina som fyller år idag och fick äta väldigt, väldigt god smörgåstårta och även Lukas fick smaka och han tyckte det var klart godkänt! Och han var på toppenhumör och ville självklart visa upp sig och bestämde sig därför att han ville krypa på bordet. Eller krypa och krypa, han gör så gott han kan!

Nu tar jag det bara lugnt och ska nog ta en kopp te, tänker inte gå och lägga mig än för jag måste varva ner och bara ta det lugnt. Och kanske städa lite!

Torsdag

Veckan går fort som vanligt och idag ska vi åka ut på Birsta för lite shopping till dopet. Igår var jag och vägde Lukas och nu har han börjat gå upp i vikt igen. Före jul vägde han 12 700g men sedan vägde vi honom inte förrän förra veckan coh det var ju då han hade haft magsjuka. Han borde ha gått upp som vanligt under julhelgen för då åt han bra men magsjukan tog ordentligt på honom för när jag vägde honom förra veckan vägde han 12 100g. Och än fast han har mycket att ta av så märktes det att han gått ner en hel del. Igår vägde han 12 700g så nu går det uppåt igen. På BVC var det två som jobbade där som stod och tittade när jag kom ut från vågen och då sa dom att dom stod och beundrade hans lår! Ha ha ha, men jag vet ju att dom är helt underbara så det är inte så konstigt.

Eventuellt så kanske vi inte behöver använda dom lånade dopklänningarna. Vi har en annan på gång och jag HOPPAS verkligen att han kan ha den för det skulle vara sååååå roligt att få döpa honom i den. Så nu håller jag alla tummar och tår jag har.

men nu ska jag nog äta lite lunch så vi kan åka på Birsta sen, ha en bra dag!

testa sina gränser

ju mer Lukas kommer på att han kan desto mer ska han testa sina gränser. Nu är det stå som gäller och han tycker visst sig vara världens bästa för helt plötsligt släpper han taget och tror sig kunna stå och gå. Han älskar även att gå runt i huset. Han har kunnat gå när man håller händerna på honom i säkert flera månader men nu tror jag han kommit i en andra växel vad gäller att gå. Han tar mina händer och visar att han vill gå. Och sedan ska han gå runt i hela huset. Och då menar jag hela huset. Varenda rum och uppför trappan ska han. Minst fyra gånger har vi tagit rundan idag!



Byxorna han har på sig idag har tillhört
faster Ida tror jag. Dom är riktigt härliga och precis så där mjuka som byxorna ska vara!

Dopklänning, Birsta och vattengympa

Vi har nu två stycken dopklänningar här hemma, har varit på pastorsexpeditionen och lånat. Har redan bestämt mig för den ena och tror inte det blir någon blå underklänning utan helvitt och gröna band till. Han kommer bli så fin så lillgrabben.
For sedan ut på Birsta för vi behövde inhandla handskar till pyret och Polarn och pyret hade faktiskt rea så därför köpte jag handskarna där. Blev med samma mönster som på tossarna så nu matchar han. Även en fejk-krage blev det inhandlat.
Hittade även två tröjor åt honom på H&M, det första jag hittar på rean. Kunde inte låta bli och han har nästan inga plagg alls i nästa storlek så då passade jag på.


 


Vattengympan var toppen ikväll, känner mig så där trött som man gärna vill göra när man rört på sig. Ska nog pallra mig i säng och lösa lite korsord innan jag somnar. Blir ingen babysång imorgon, blev inställt för ledaren var sjuk tror jag. Tråkigt för vi har längtat som tusan efter det. Får se vad vi hittar på imorgon. Kanske städa?

Ny vecka

ja ännu en ny vecka är inledd och tiden går ruskigt fort. Tror det blir en sväng ut på Birsta idag för vi måste nog handla vantar till Lukas. Dom vi har håller inte värmen så ett par nya måste införskaffas. Får se när vi far, Lukas sover nu och sedan ska han ju äta lunch.

Dom två pojkar som var här på lekträff i fredags blev visst dåliga i helgen. Kan det verkligen vara Lukas som smittade dom? Han hade ju varit frisk så länge tycker jag så det vore konstigt om han smittade dom. Men man vet aldrig.

Får se vad vi hittar på mer, ska träna ikväll iallafall och det ska bli såååååå skönt. Kanske blir en promenad också.


Snö, snö, snö

Idag snöar det här och det snöar ordentligt. Vi har varit ut en sväng och skottat men måste nog ut minst en gång till idag. Lukas fick följa med och åkte pulka. Han säger inte mycket när han är ute utan tittar och funderar och ler lite då och då. Men han ska väl börja träna på skottning snart va? Det tyckte pappa T och hade en skott-skola!



   

Helgen snart över

Och som vanligt går det i en rasande fart. Vi gjorde inget speciellt igår utan tog det bara lugnt här hemma. Lukas var inte på något bra humör utan ville inte äta vilket gjorde att han blev gnällig. Testade att steka plättar till honom men det dög inte heller. Till slut så tog han faktiskt lite mat vilket gjorde att humöret gick i top!

Har målat några dörrar, vill ju bli klar med dom någon gång. Men nu är det inte mycket kvar faktiskt. Får se vad vi hittar på idag, ska iallafall på babysim ikväll för nu är Lukas frisk och vi vill inte missa några fler gånge.

Men nu ska jag nog ta mig en varm kopp te och bara ta det lugnt!

Äntligen fredag

och det ska bli riktigt skönt med helg. Dagen har vi spenderat tillsammans med William med mamma Malin och Albin med mamma Sara. Först en lång promenad och sedan en lång fika och lek här hemma. Alltid lika roligt att umgås med dom tjejerna och vi borde göra det oftare faktiskt.

Nu sover Lukas och vi har Lets Dance på. Men jag borde ta och måla lite lister i hallen och så har jag ju ett överfullt och stökigt kontor som måste städas innan dopet så vi kan ställa in en säng där inne. Och jag skämtar inte när jag säger att det är så fullt att det inte går att gå in där. Det är proppat!

Men nu ska jag nog ta och äta en bit av världens godaste kladdkaka!


Dop-planer

Funderar rätt så ofta på dopet nu faktiskt. Visst, det är inte så mycket som ska fixas men jag längtar till dopet eftersom det ska bli så roligt att träffa alla. Och det ska bli mysigt med alla som ska bo här. Än vet vi inte så många som tänker komma men hur få det än blir så gör det inget, vi håller ju faktiskt dopet för Lukas skull.
Jag och T har nog kommit fram till att vi inte ska bestämma några gudföräldrar. Det finns nog tre anledningar till det. För det första är vi inte speciellt troende och tycker väl inte att Lukas behöver någon vägledning i den kristna tron. För det andra är det VÄLDIGT svårt att välja vilka som ska bli det och för det tredje så vet vi att skulle det hända oss något så vet våra nära hur Lukas ska tas om hand om. Men vi planerar ju inte att försvinna så det ska nog inte behöva tänkas på!

Har iallafall några punkter till dopet som måste fixas:
- dopklänning, ska kolla om kyrkan har någon vi kan låna men finns inte det så får vi se hur vi gör.
- fika, vad ska vi bjuda på? Och hur mycket?
- kläder, då till mig själv faktiskt. Vill nog ha något fint på mig den dagen.
- städning, måste städa huset och speciellt städa ur kontoret så någon kan sova i det rummet

finns många fler saker att göra men kommer bara på dom här just nu

Äntligen!

Egentligen ska man ju inte ropa hej riktigt än men jag tror faktiskt att Lukas är frisk nu. Han har inte kräkts något på hela dagen och det är ett stort framsteg. Han är dock fortfarande dålig i magen och har ingen aptit men det vet man ju själv hur det är när man har varit dålig, lusten för mat tar ju ett litet tag innan den kommer tillbaka.

Babysången började idag men för att vara säker så stannade vi hemma och väntar tills nästa vecka innan vi far dit. Spenderade dagen med att leka och mysa och tog en promenad ute i den friska luften faktiskt. Får se vad vi hittar på imorgon, har inga planer alls men som vanligt så hittar man alltid på något.


Motion

Då är man precis hemkomen från vattengympan och det var riktigt jobbigt ikväll och då är jag glad. Vill ju känna något när man har tränat och det kommer jag nog göra denna gång. Härligt att det har kört igång igen så nu blir det två gånger i veckan.

Imorgon ska jag nog ringa vårdcentralen och prata lite om Lukas för han blir inte bättre. Idag trodde jag det var bra men efter några skedan mat kom allt upp och han vägrar äta något. Han kommer ju bli ett benrangel!

men nu ska jag nog ta en frukt och ta och lägga mig faktiskt!

Grattis på födelsedagen Neo!

Idag fyller Lukas kusin Neo 2år och det är helt ofattbart hur fort tiden har gått. Tycker nyss det var den där fredagen för 2 år sedan som jag pratade med Ida och fick veta att Neo var född. Ett stort grattis från oss och paket får du så fort vi träffas!


Ny diet

Lukas meny har idag bestått av blåbärssoppa. Och återigen blåbärssoppa. Vad tycker ni om den maten? Han har kanske ätit totalt 2,5dl blåbärssoppa. På hela dagen. Förstår inte hur han har klarat sig men han vägrar äta något. Han kommer nog vakna snart och vara riktigt, riktigt hungrig så då försöker vi oss på en välling. Hoppas ju bara verkligen att han inte kommer kräkas upp den.

Sitter nu och tittar på National Treasure och dricker en kopp varm choklad. Är rikigt trött och längtar faktiskt till sängen och hoppas på en god natts sömn och håller tummarna för att älskade lilla pojken mår bra imorgon.


Varför?

Varför kan inte Lukas få bli frisk igen? Han har mått bra i några dagar nu, inte haft någon aptit men det är väl inte så konstigt. Igår kräktes han inte någonting alls men idag har han inte velat äta något alls och när han fick kvällsvällingen så kom den upp - rakt på mig! Nu sover han iallafall och jag tycker så synd om honom. Han kommer ju vara ett benrangel innan det här är över!!!

sitter nu iallafall och tittar på tv. svärfar kom för några timmar sedan och vi åt tacos till middag. Mums, mums!

Lördag

Lördag och Lukas tog sovmorgon och vaknade tjugo i nio imorse. Vi har en riktig liten sjusovare till son men han brås väl på sin far.
Betydligt bättre väder idag, termometern visade minus 8 och det är mänskligt faktiskt. Får se om vi hittar på något, har inget planerat men man vet aldrig.

Lukas gillar dammsugarn och kan sitta där i säker 15 minuter utan att man hör ett ord av honom!


äntligen fredag

fredag igen och veckorna går i superfart här hemma. Idag är det väldigt kallt här (-24grader) så vi stannar inne idag och donar på här hemma. Finns alltid saker att görah är hemma och den eviga städninge är väl inte något jag tycker om att göra men ibland måste man.

får se vad vi hittar på i helgen, har ingen lust att att åka ut till Birsta och vi har väl egentligen inget behov av det heller. Men klinker skulle vi behöva titta efter, vill ju göra en så bra affär som möjligt och då måste vi hålla ögonen öppna efter ett bra pris.

Men nu ska jag titta lite på tv och slappa i soffan!

Torsdag

och idag har vi bara tagit det lugnt. T blev hemma idag och blir hemma även imorgon. Lukas och jag är nog rätt så friska men magen spökar för honom och det tar väl några dagar för kroppen att återhämta sig. Blir nog en promenad imorgon om det nu inte blir så jädrans kallt.

Några har hört av sig och vill komma på dopet och det är så roligt att dom vill komma. Längtar som en tok och visst, det kommer blir trångt i huset men det gör mig inget för jag tycker om när familjen är här. Har börjat planera för fikat men som tur är så har redan några erbjudit sig att ta med lite kakor så det underlättar stort. Men måste bestämma exakt vad vi ska bjuda på för jag vill känna mig förberedd när veckan kommer.

men nu ska jag nog ta en stor kopp te och njuta av lugnet för nu sover Lukas!


Sjuk x 3

Inatt blev även T sjuk så nu är hela familjen sjuk. Men både jag och Lukas är på bättringsvägen för jag mår som vanligt idag. Och Lukas fick välling nu på morgonen och hittils har han fått behålla den.

Så på vårat schema står inte så mycket idag, bara vila, vila, vila. Och städa lite i huset för det ser ut som ett bombnedslag!

Sjuk x 2

Trodde killen började bli bättre för han sov från 22 till 05 igår. Han fick då komma över till oss och sova. Vaknade efter en stund av att han kräks, IGEN! Tror jag blir tokig. Sedan sov han iallafall. Men vaknade själv med magont och illamående och konstaterade att man själv drabbats av magsjukan. Var väl typiskt.
Idag har han mått sådär, han har fått behålla det mesta men på eftermiddagen så började han kräkas igen. Nu sover han iallafall och jag ska gå och joina honom snart.

Hoppas på en bättre morgondag för det har varit RIKTIGT jobbigt att ta hand om honom när man själv är sjuk.

Men som sagt, nu är det dags för sängen!

pssst, undrar om det har kommit fram några dop-inbjudningar?

Fortsatt sjukstuga

Lukas verkar inte vilja bli bättre. Gav han gröt och blåbärspuré tills lunch och efter en timme kom allt upp. Tänkte om han kanske var törstig men var lite tveksam för han hatar ju vatten i vanliga fall. Försökte iallafall och det sa bara vips så hade han druckit upp en och en halv liten flaska!

Lite middag fick han behålla men kvällsvällingen kom upp efter en timme. Min älskade son, hatar när han mår dåligt. Men det är väl det här som är att vara en småbarns-föräldrar och det lär komma många fler likadana om inte värre dagar.

Måste avboka lekträffen imorgon, vill ju inte att William ska bli sjuk. Men nu blir det julmust och en lugn stund i soffan innan T kommer hem från att ha spelat volleyboll.

Stackars Lukas

Lukas somnade som vanligt igår och sov jättebra men han vaknade vid fyra och kräktes. Och fortsatte kräkas till klockan 7 ungefär. Det fanns då inget att kräkas upp men kroppen fortsatte jobba ändå. Han sov ca 10minuter, kräktes och sov 10 minuter igen. Så höll han på i 3 timmar. Sedan började det avta och han fick sova längre och längre. Hoppas på att han blivit bra och chansade och gav han välling men efter några minuter spydde han ner både mig och sig själv.

Som tur är så är han glad iallafall vilket var bra för svärfar med sambo och faster Evelinn har sovit här inatt. Vill ju gärna att han ska vara på bra humör när det är folk här och det var han. Lite blyg från början men det släpper efter några minuter.

Nu ska jag ta och städa för om han mår bra imorgon kommer William och Malin på besök och eftersom William går så måste alla verktyg i hallen bort. Vill ju inte att han ska göra illa sig på allt som ligger och skräpar så det är dags att städa!

men först en kopp kaffe

Ännu en helg har gått

Förstår inte hur helgerna kan gå så fort. Tycker inte att vi har gjort något men ändå har man inte haft tid att sitta i soffan och slappa. Igår for i på Birsta och fick träffa söta kusinerna Brittis och Bea som var där och shoppade över dagen. Länge sedan sist och det var riktigt roligt. Längtar tills vi åker på hem på dopet av Benjamin för då får vi träffas lite mer.

Kvällen spenderade vi hos Erik och Evelina och vi satt ute vid elden och åt middag och myste. Sara hade fixat efterrätt och det är inte ofta man gör efterrätt vid elden och det var fantastiskt gott. Måste göras fler gånger.

Imorgon börjar vardagen igen och vi får se vad vi hittar på. Måste fixa det sista med inbjudningarna. Dom skulle skickas i fredags egentligen men nu blev det inte så och måste därför fixas imorgon.

Men nu blir det film och ostkrokar!

Tävling!

Är med och tävlar om en skyddsängel och håller nu tummarna för att jag har turen på min sida!


Nedrans design

jag gillar inte hur min blogg ser ut för tillfället och en ändring är på gång men jag är nog inte så smart på området för jag får verkligen inte till det. Måste nog rådfråga min söta svägerska som verkar riktigt duktig på detta med design på bloggen.
Men en ändring kommer att komma, det är en sak som är säker!

Inredning

älskar inredning och kan sitta och läsa olika bloggar i evighet. Kan även kika på butiker på nätet för att se om det kommer lite nya saker. Är som så många andra förälskad i zink och kronor. Tycker det är huuur snyggt som helst och överlag den franska lantstilen och Shabbe chic är en klar favorit. Har hittat en sida med många fina saker och en del måste helt enkelt införskaffas.

 Denna vita krona är jag förälskad i och måste införskaffa den.

 Är ju en helt underbart lykta

Finns mycket, mycket, mycket mer. Sidan heter
www.stilero.se, skynda in och se vad vilka dina favoriter är!

Dagen har snart gått

och det har varit en riktigt toppendag.  Blev en långpromenad med Malin och William och jag som var bombis på att Lukas skulle somna när vi började gå hade helt fel. Efter vi gått över en timme så somnade han när vi kom fram till Malins hus! Han fick då sova ute så gick jag in och fikade och pratade. Alltid lika roligt att få prata med Malin, hennes William är fyra dagar äldre än Lukas så det är toppen att kunna prata med någon som är i samma sits. Och hennes lilla pojke är ett riktigt charmtroll och gissa om jag blev förvånad när jag fick se att killen har börjat gå! Där ligger vi i lä, måste nog hårdträna Lukas nu. Ha ha ha!

Men nu är det chokladpudding och Lets Dance som gäller. Och jag har inte sett alla paren än men utan tvekan så är Magnus Samuelsson min klara favorit!

Fredag hela dagen lång

Äntligen fredag och det är riktigt härligt. Vet inte när T slutar idag men förhoppningsvis jobbar han inte så länge. Vi har bestämt dop-datum och det blev rätt så snart faktiskt. Inbjudningar kommer så då får ni se. Vi sa att vi är lite egoistiska och tar detta datum för det är så mycket som händer så skulle vi vänta kan vi inte döpa honom förrän i april och vi vill inte vänta så länge. Så vi har sagt att det är roligt om folk kan komma men går det inte så gör det absolut ingenting. Detta är ju bara ett dop och jag vet att det kan vara svårt att åka iväg 30mil enkel väg. Så kan inte folk komma så gör det som sagt absolut ingenting, älskar er ändå.

Och för dom som kommer har jag sagt att man får bo hos oss, alla som vill får bo hos oss men man måste vara medveten om att det kan bli trångt och att man måste dela rum för att alla ska få plats. Men som man säger, finns det hjärterum så finns det stjärterum!

men planer för idag är iallafall en promenad med William och mamma Malin, länge sedan vi träffades så det ska bli riktigt skoj!

Roadtrip

Det blev en liten roadtrip för mig och Lukas idag. Vi åkte och hämtade slang och plåt till vårat golv och det tog inte så lång tid. Enkel resa var 7mil så det gick rätt fort. Så nu sysslar T med att fixa golvet. Är ju en bra bit kvar men det närmar sig. Nu när vi har lagt gipsskivorna så är det "bara" klinker kvar och det är ju det som är det roliga!

Imorgon får vi se vad vi hittar på, måste ut en sväng och handla med får se hur långt vi orkar åka. Hoppas på fint väder också så vi kan ta oss en promenad. Just nu spenderar jag tiden med att springa fram och tillbaka till sovrummet då Lukas är väldigt orolig. Han har varit det ett tag, han somnar bra men efter 40 minuter vaknar han och då kan man få springa fram och tillbaka i ett bra tag. Han somnar om men vaknar hela tiden.

Men nu blir det en kopp te med julsmaker. T fick som vanligt en liten present från sin klass men eftersom han var borta på avslutningen så fick han den igår. Och i år fick han en förpackning med te och choklad. Han fick även te från rektorerna på skolan och det ska prövas också!

Onsdag

ännu en dag har gått och vi har väl inte gjort så mycket vettigt på den. Fick besök på förmiddagen av Evelina som kom med lite fika och mycket prat. Härligt, härligt.
Sedan ringde min syster och systerdotter och ville träffas på Birsta så jag och Lukas åkte dit och spenderade eftermiddagen med dom.

Nu sover Lukas och själv har jag druckit en god kopp te och tänker nog krypa till sängs snart, är helt slut efter natten som var då Lukas inte ville sova ordentligt utan vaknade stup i kvarten.

Får se om det blir en road-trip till Gnart imorgon. Inget ställe jag har varit i förut så det blir intressant och se hur man hittar det. Är saker som ska vara till hall-renoveringen som ska hämtas. Men inget bestämt än så vi får se vad som händer.

Dagen går mot sitt slut

och kvällen spenderar vi med att titta på Drömkåken på fyran, länge sedan man såg den filmen. Försökte filma Lukas tidigare när han skrattar och det är inte det lättaste. För det första så skrattan han väldigt lite, han skriker snarare när han skrattar och dels så var det kanske lite mörkt. Men det blev som det blev och jag lägger ut denna nu så kanske det kommer en bättre sedan.

Dagen går mot sitt slut

och kvällen spenderar vi med att titta på Drömkåken, länge sedan man såg den filmen. Vi spenderar även tiden med att springa in till Lukas för han vaknar stup i kvarten. Vet inte vad som är problem men hoppas natten blir bra iallafall.

Sitter och funderar på hallen som vanligt, vet inte riktigt hur vi ska göra med den men det löser sig allt eftersom vi fortsätter arbetet med den. Längtar verkligen som en tok på att det ska bli klart, det kommer bli toppen!


Mysdag

Idag är det en riktig mysdag och vi gör inte speciellt mycket. Det är ju T´s sista lediga dag och då är det mysigt att bara vara hemma och göra ingenting. Ska åka och handla när Lukas vaknar men just nu sover han och jag hoppas han gör det ett tag till faktiskt. Han behöver sömn men envisas med att bara sova ca 40 minuter åt gången.

Imorgon ska jag ta tag i lite saker, måste fixa det här med dopet. Det är framskjutet tillräckligt länge nu tycker jag så därför kommer det nog bli rätt så snart. Dom som kan komma kan komma men kan man inte så gör det oss ingenting. Men inbjudningar kommer så fort vi är klara med tidsbokning.

MODO, MODO, MODO

Ikväll är det Modo mot Timrå och självklart så hejar vi på vårat superlag, dvs Modo! Dagen till ära så har Lukas på sig dom kläderna som behövs för att bli på hejar-humör. Och humöret var det inget fel på tidigare utan han var riktigt, riktigt glad. Nu sover han dock och jag hoppas han får sova bra ikväll och inatt.

 

"Ny" telefon

Fick en ny telefon nu när vi var hem i jul. Eller ny och ny, beror på hur man ser på det. Den är ny för mig men har tillhört min kära mor i minst 30år så den har några år på nacken. Det är en Kobra och den är faktiskt riktigt cool. Konstigt nog så funkar den inte i jacket i köket men den funkar inne på kontoret. Det får T fixa för jag vill nog ha den i köket.


Kylan håller i sig



Verkar inte som om kylan vill ge med sig utan fortsätter. Tycker det kan räcka nu, det var så himlans fint väder ute idag men pga kylan så var man ju tvungen att hålla sig inne. Hoppas vädret håller i sig men att det blir lite varmare.
Lukas ligger och sover nu och vi tittar på en film på trean och äter lite ost och kex som blev kvar sen nyårsafton.

Första delen av golvet i hallen ligger nu och nu väntar vi på en leverans av slang och plåt så vi kan fortsätta. Längtar tills allt är klart men det kan ju ta ett tag. Vi funderar mycket på hur vi ska göra med timmerväggen, tycker det skulle vara sååååååå snyggt om de kom fram. Men hur mycket jobb återstår innan det är färdigt.

Brrrrrrrr

Det är riktigt kallt ute och riktigt kallt inne. Eftersom vi inte har haft jordvärmen speciellt länge så och definitivt inte när det har varit så här kallt så vet inte systemet om vilken värme vi vill ha inne när det är så här kallt ute så därför är det en anpassningsperiod. Lite jobbigt med tanke på Lukas som spenderar en del tid på golvet men vi får elda i vedspisen i köket så blir det lite varmare i allafall.

Nu har svärmor och hennes gubbe åkt, och det känns alltid lika tomt i huset när gäster far. Samtidigt som det är skönt så saknar man genast att ha en massa folk omkring sig.

Ska nog ta och städa undan lite, har inte speciellt mycket jul att plocka bort men allmän städning behövs.

Varför syns inte inlägget?

Skrev ett inlägg igår och när jag är inloggad ser det ut som vanligt men inlägget syns inte, fattar inte varför det funkar.

Dagen har spenderats på Birsta igen, svärmor och hennes karl är kvar men åker hem i morgon så nu tror jag att vi avstår Birsta en tag. Lukas har varit en ängel idag igen somnade för en timme sedan och han var helt slut. Vår lilla prins. Det händer så otroligt mycket med honom just nu. Det började strax före jul och bara fortsätter och jag älskar varje sekund. Varför kan man inte stanna tiden?


En dag på Birsta

dagen har spenderats på Birsta och det känns i benen, man är rätt så mör och trött i dom. Men Lukas har uppfört sig som en ängel och har nog haft det roligt idag. Just nu sitter dom andra och spelar Coronn inne i köket men jag hade inget lust att spela utan sitter och tar det lugnt i soffan.

Surfar runt och letar snygga kläder till Lukas och jag hittade nog världens snyggaste body, han skulle ju se coolast ut om han hade denna!


Finns hos
http://www.evilout.se/ och kostar 229kr. Huvan var pricken över i´t och gjorde bodyn riktigt snygg.


Året är 2009

Började året med en sovmorgon för Lukas sov till klockan 8 och det var riktigt skönt. Efter frukost och annat bestyr så tog vi en lång promenad i vintervädret och det var jättehärligt ute. 10minus kallt men strålande sol och det var en bra början på året måste jag säga!