Grattis Familjen Ingelsson

Idag säger vi välkommen till världen till Hjalmar, en enormt söt liten kille. Fick självklart ett mms med bild på underverket men det tänker jag inte lägga ut för jag tycker Bea får vara först med bilden.

Men han är väldigt söt och vi längtar tills vi får träffa honom!


Dagarna går fort

Dagarna bara springer fram och man längtar alltid efter helgerna. I helgen gick vi på vårmässa, bestämde oss för att lämna vagnen i bilen och det gick superbra! För det första är Lukas heltokig i helikoptrar, traktorer och gräsklippare och det fanns alla dom sakerna på mässan så man visste ju vart han var! Sedan var han faktiskt väldigt duktig på att håla reda på oss, han fick oftast med sin hand i våran hand men ibland gick han bredvid och det var ytterst sällan vi behövde bära honom - han börjar bli stor vår grabb!

Kvällen spenderade vi hos Erik och Evelina där vi fick väldigt god mat som bestod av grillat. Älskar verkligen grillat och som tur är så är det inte så länge kvar innan vi får grilla igen. Vi funderar faktiskt på att elda upp grillen på fredag då det är majbrasa och min älskade
svägerska med familj kommer hit, LÄNGTAR!

Vårt enda göra nu - riva växthus

Det enda vi gör på kvällar nu är att riva växthus och städa upp. Inte det roligast görat men samtidigt är det skoj när man ser en förändring. Många som har varit här har aldrig ens sett det växthuset som vi river nu för det ligger nästan gömt bland träden. Det är det enda växthuset med glas och det är ett skitgöra. Tydligen har en massa barn tyckt att det är roligt att krossa glas, för mig är det helt obegripligt hur man kan tycka det är skoj att förstöra andras egendom. Våran granne berättade att han har jagat bort dom många gånger.

Jag betedde mig aldrig på det sättet, jag fattar inte hur många barn är funtade egentligen. Vi har haft ungar inne i stora växthuset där dom förstört saker och klottrat ner. Nej usch säger jag, nog tusan ska jag uppfostra mina barn bättre än då!

Nog om det, tänkte jag skulle sätta in lite bilder på vad vi sysslar med. Har inte ens startat datorn sedan i onsdags så det är därför jag inte har satt in något inlägg!Växthuset består av en metallstomme och sedan trä. Glasskivorna är ca 50x50 cm stora rutor så det blir några stycken kan jag säga.Så här fin ordning är det i själva växthuset, är nog ca 300 av dom där svarta backarna som vi har flyttat ur därifrån och det är nog ca 100stycken kvar och dom är fyllda med plastkrukor!

Som tur är har vi en son som ÄLSKAR att vara ute så han är gärna med!


Helgen går fort förbi

Det har bara varit vår lilla familj i helgen, i har myst och fixat lite saker som man ibland måste göra. Blev en sväng på Birsta för inhandlade av kläder och skor till hela familjen (jag blev dock utan skor!). Var tvungen att köpa mig ett par byxor och tror ni inte världens sötaste son märker det imorse? Han pekade på mina byxor och tittade på mig, ha ha jag har en son med öga för detaljer!

I helgen har vi börjat rensa ute på gården, har lite grann att göra i år. Just nu är det massa bråte som ska eldas upp och T håller på att plocka ner ett växthus som har gått sönder.Lukas var som lyckligast när han fick ha T:s hörselkåpor (som ni ser på bilden ovan fick T ha Lukas och Lukas skulle ha dom gula med radio i) och motorsågen i högsta hugg!


Påsken i bilder

Första stoppet blev självklart hos svägerskan Ida med familj för att äntligen få träffa nytillskottet Lova! En liten sötnos är hon och vi längtar tills nästa gång vi få träffas. Man glömmer verkligen hur små dom är!Grabbarna fick busa av sig lite och fick födelsedagspresenter av fastrar/mostrarMoster Carola försöker lära Lukas att blåsa såpbubblor och till slut går det riktigt bra!

 

När solen äntligen visade sig så gick vi ut och grillade korv och myste hela familjen! Dock är inte alla med på bild men det var inte det lättaste att få.Det här var den vanligaste synen under helgen hemma, Lukas pratade skoter från morgon när han vaknade till kvällen när han somnade!Det var några kort från våran påsk, den har varit underbart härlig och man slappnar verkligen av när vi är hemma. Lite missflyt med vädret men det är själva grejen med att få åka hem som är viktig!


Vi lever

Vi är hemma och tar det lugnt, har varit i Dorotea över påsken och haft det riktigt mysigt. Nu ska man dock städa och fixa så man får lite ordning innan vardagen börjar imorgon.

Bilder kommer