Rört på fläsket

har precis varit och simmat och det var riktigt härligt. Är skönt att få fara iväg och simma men det var jobbigt. Man har ju inte varit iväg och simmat på jättelänge så det behövdes och kändes på. Ska nog ta och köpa ett kort så jag kan simma 2 eller 3 gånger i veckan.

imorgon är det fredag och snart helg, ska bli skönt och härligt att få gå från jobbet och känna att man inte behöver komma tillbaka dagen efter.

ska nog ta och äta en apelsin nu, tjenixen!


Nedräkning

Idag är det endast 10 veckor kvar innan lillskiten är tänkt att komma. Känns fortfarande långt borta men när man då tänker på att det har gått nästan 30 veckor sedan man fick veta att man skulle få en liten så har tiden gått ganska fort!
Och jag börjar även tänka lite mer på när jag ska sluta jobba, det finns två alternativ. Antingen två och en halv vecka innan BF och det blir då på skärtorsdag som blir man sista dag. Eller så jobbar jag påsklovsveckan ut och har då en och en halv vecka kvar. Har svårt att bestämma mig men det löser sig!

har kommit in i en tröttperiod igen. Än fast jag sover 7-8 timmar per natt så är jag ändå trött. Fattar inte vad som behövs för att man ska vara pigg. En del säger att man ska sova när man kommer hem från jobbet men det funkar inte. Jag slutar jobba vid halv fem, ska då hämta T och sedan åka och hem och laga och äta mat. Klockan brukar då vara 6 och då kan jag inte sova för då blir min nattsömn förstörd. Men men, är glad så länge det bara är trötthet som är mitt största problem.

Wow, vilket jämställt land!

Läste just en artikel i Expressen där det står att Saudiarabaien nu tillåter kvinnor att köra bil. Dom är visst det sista landet i världen att plocka bort förbudet.

Wow, snacka om jämställt. Nu får dom äntligen köra bil. Tycker det är löjligt att det 2008 finns ett land som ens har kvar en sådan lag. Man tycker att världen skulle ha kommit längre men självklart finns det sådana här bakåtsträvande länder.
Nej, jag är VÄLDIGT tacksam att jag bor i Sverige. Visst, vi har problem här också men jag är väldigt glad att jag inte är född i ett land som Saudiarabien. Varför ska jag inte få köra bil bara för att jag är kvinna?

Nä, blir bara mer och mer förbannad bara jag tänker på det så bäst jag slutar.

Men läs artikeln om ni vill och om ni orkar bli upprörda: )

blä för måndag

fattar inte hur fort en helg kan gå, tycker det var nyss man gick från jobbet och nu så ska man snart gå och lägga sig för imorgon måste man jobba. Har iallafall haft en supermysig helg, har varit i Umeå och bara tagit det lugnt. Alltid lika roligt att få träffa syrran och hennes kille. Synd bara att det går pengar när man gör något, man ska egentligen sitta hemma så slipper det gå pengar. Nä skoja bara. Men har precis betalat räkningarna och fy vad pengar det går varje månad.

Vi försöker spara ihop pengar till jordvärde som vi gärna skulle vilja ha in i sommar. Men det är mycket pengar som ska sparas och man måste ju leva också, eller? Jag klagar inte, vi har så vi klarar oss men man skulle ju gärna slippa alla lånen så man kunde få spara ännu mer pengar. Men lån hör ju som livet till, iallafall för oss som har pluggat och har köpt hus.

nä, ska nog ta och göra mig iordning för att sova. Godnatt!

SNART HELG

inga länge kvar nu, vid halv 3 slutar jag idag och det ska bli sååååååå skönt. Åker upp och hämtar T och sedan beger vi oss till Umeå där syrran väntar och då blir det kinamat. Älskar kinamat och skulle kunna äta det hur ofta som helst men vi äter ute väldigt sällan så det blir inte så ofta.

men men, snart så!

Ha en trevlig helg !

äntligen har veckan snart gått

visst är det konstigt men man längtar alltid efter helgen. Man lever nästan för den kan man säga. Men det är väl inte så konstigt med tanke på att det är då man har tid att göra det man vill.

Har tagit det mest lugnt ikväll, städat och plockat och spelat en match coronn med T. Har en riktigt tröttsam vecka, jag vill bara sova och än fast jag sover 8 timmer per natt så skulle jag gärna sova några timmar till. Ja ja, det hör väl till att vara trött när man är gravid.

nä, nu är det simpson på tv!

Kanske ska tatuera mig?

Hittade dessa tatueringar hos ww.inreda.com, kanske något man ska satsa på? Ha ha, när ska man ha dom på sig? Kanske är lättare om man väntar barn på sommaren men nu skulle det bli lite kallt.

image141Tattoo Touch My Tummy Roliga tatueringar för gravidmagen. Blotta magen och ge svar på frågor som vilken månad du är i och om det är en pojke eller flicka (eller en apa!). Sitter i ca 3 dagar men kan tvättas bort tidigare om man vill. Storlek på förpackningen: 10,5 x 41,5 cm.

Ännu en ny vecka

ja, härliga måndag! Ha ha ha, känns till och med jobbigt att säga det. Det var INTE härligt att kliva upp i morse, sov väldigt dåligt inatt så jag skulle gärna ha sovit några timmar till. Såg på Saw 4 i sängen innan vi la oss igår. Jag gillar faktiskt dom filmerna men tycker kanske inte att man kan göra hur många som helst. Igår var jag väl lite trött men jag förstår den fortfarande inte. Den får väl sjunka in några dagar så kanske man fattar mer.

I helgen bär det av till Umeå, var bra längesedan vi var där så det ska bli suuuuuper skoj, Ska hälsa på syster yster och se hur dom bor i sin nya lägenhet. Det enda jag fasar för är bilfärden dit. Jag HATAR verkligen att köra bil längs E4, speciellt när det är mörkt också.

men men, bara att härda ut för man vill ju verkligen komma fram! nä, bäst att jobba lite nu så tiden går fort. Vill ju hem!

inlägget som försvann!

gjorde ett inlägg igår men det försvann, fattar inte varför det krånglar ibland.

Igår fyllde T:s systerson Neo 1år, GRATTIS! fattar inte hur fort tiden har gått. Tycker det var nyss som han föddes. Hoppas iallafall att han fick en underbar födelsedag med mycket tårta!

har börjat fundera mer och mer på när jag ska sluta jobba. Barnmorskan tyckte att jag skulle sluta minst 2 veckor innan BF för man behöver den tiden för att sova. Får se hur jag gör men jag vill ju gärna jobba så länge som möjligt men det är hälsan som får bestämma.

idag verkar det bli en fin dag, det kan behövas bland alla dessa regndagar. Men tror inte jag orkar med någon promenad för jag brukar få ont då. Men får se, är ju lite tråkigt att sitta inne en så här dag!

Besök hos barnmorskan

Igår var det dags för ett besök hos barnmorskan. Dom började att ta blod ifrån mig och det är inga problem tycker jag. Lite obehagligt är det efteråt för jag brukar få blåmärke och ont efter. Men men, det som inte dödar det härdar!

Allt var bra iallafall, har hittils gått upp ca 2,5 kilo och det tycker jag är okej. Beror nog på att jag har tränat och ätit bättre sedan jag blev gravid. Ätandet är inget jag har tänkt på utan kroppen själv har bestämt. Förrut kunde jag äta jätteportioner men är jag mätt nu så är det stopp! Kan faktiskt inte bli bättre, ska bara försöka fortsätta även när lillskiten har kommit ut!

nu är det kväll och vi har ätit och om jag känner mig själv rätt så kommer jag säkert somna i soffan! men ska se om det inte finns något bra på tv att se!

Go Kväll!

kanske det funkar nu?

försökte med flera inlägg igår men inget ville komma fram förutom det där jag skrev att inget funka! Ha ha ha!

Ja idag är det fredag och det är helt underbart. Min fredag har varit toppen, var på utbildning fram till klockan 13 och sedan har jag setat vid datorn. Visst, jag måste jobba till 17 men det brukar inte vara några problem. Man tycker att människor ska vilja göra något annat än ringa till försäkringsbolag på en fredag kväll?

ska nog inte göra något speciellt ikväll, bara mysa och ta det lugnt. Hämtar T när jag har slutat (om han inte har åkt hem redan?) och så ska vi handla lite.

nä, nu ringer det! Bäst att svara!

vad är det för fel?

har gjort två inlägg idag som inte vill publiseras. Fattar inte vad som är fel. Får fortsätta försöka och se om det vill funka.

Aj, aj, aj, aj

tror att jag eventuellt har börjat känna av foglossningar. Är inte säker på hur det ska känna men jag tror att det är det. Kan inte promenera och idag har det gjort ont hela dagen. Ska ta det lite lugnt nu och på torsdag ska jag ju till barnmorskan så jag kan fråga då.

Hoppas bara att det inte blir värre, men man har ju ingen aning. Jag ska väl inte klaga heller för jag har ju haft det väldigt lätt hittils. Men men, bara att hålla tummarna och ta det lugnt.

tar en lat-kväll ikväll tror jag. Vill bara ta det lugnt. Hämtade ut en gratis-box från Babyproffsen i lördags. Man fick bland annat en blöjhink och lite annat smått och gott. Bland annat en dvd barnet i och utanför magen. Tror jag iallafall att den handlar om. Ska nog titta på den och sedan blir det en tidig kväll.

Har föresten fått barnvagnen och bilbarnsstolen i helgen. Ida hade med sig dom. Vilker tur att man har en svägerska som man kan låna saker av. Det är ju en hel del saker kvar som ska fixas (sängen tex) men vi har fixat en del saker så jag är nöjd. Lillskiten är ju ändå inte här förrän om nästan 3 månader så jag tar det lugnt!

neeeej, helgen e snart slut!

varför gå helgen så fort? jag fattar inte riktigt det. har haft en toppen helg och det är alltid roligt att ha Ida, Janne och Neo här. Neo är ett riktigt charmtroll som kan få vem som helst att skratta. Och uppbenbarligen väldigt pigg för igår tyckte tror jag han sov max 1 timme på hela dagen men var ändå vaken till sen kväll! Men så är väl alla, när man är borta hos någon och har roligt, vem vill sova då?

Än så länge ligger alla och sover och jag sitter ensam uppe. Igår snöade det en hel del så det är superfint ute.

Vaknade av att lillskiten låg och spände sig i magen och när den gör det får jag ont i ryggen. Gör verkligen huuuur ont som helst men som tur är så är det bara att vända på sig så slutar den.

ska nog kanske ta och koka lite kaffe så jag piggnar till lite!

två små söta bebisar

idag har jag träffat två små söta bebisar. En på fyra veckor, Adrian och en på 11 veckor, Mira. Två små söta charmtroll som får en att längta ännu mer. Men den som väntar på något gott.......

snart helg och jag LÄNGTAR!

Det man kan göra idag kan man även göra imorgon!

så verkar min hjärna funka för än har vi inte tagit några magbilder. Men har nu bestämt att imorgon när vi går in i en ny vecka så ska vi ta första kortet. T ska hjälpa mig så dom blir bra och då kommer jag lägga ut. Ska ju även lägga ut kort på rummet så måste ta itu med det.

sitter och tittar på ett program på Tv4 Fakta, Specialfall: Riskförlossningar. Det är ett bra program men det är ju egentligen inte direkt rätt. Jag menar, det är ju bara dom speciella fallen som visas upp och hur många blir så?
Men rätt så intressant är det. Vi väntar fortfarande på att få veta när våra föräldraträffar ska börja. Längtar som en tok, ska bli skoj att få träffa lite andra blivande föräldrar och det som är bra är att alla bor här i närheten.

T är ute och bär pellets så jag ska nog ut och se hur det går för honom.

Go Kväll


fortfarande trött

sov ändå 8 timmar inatt men ändå är jag trött. Skulle nog gärna vara ledig några dagar och sova men skulle man ta ledigt så skulle man hitta på saker att göra för man kan ju inte sova bort lediga dagar, eller?

Idag har vi nog fått hem 3 ton pellets! Blir till att bära ikväll. Ja, fast T har sagt åt mig att jag inte får. Och jag tror faktiskt inte att jag klarar av det speciellt länge men jag ska nog prova lite.

Ska annars ta och plocka lite, städat har vi nyss gjort men jag ska kolla upp så det finns rena sängkläder för imorgon kommer nog Ida, Janne och Neo! Riktigt roligt ska det bli.

nä, nu är det dags för fika!

lata söndag

har tagit en lat-dag idag! vaknade rätt så tidigt men har känt mig så himlans trött hela dagen så vid två så slocknade jag i soffan. Lyckligtvis sov jag bara 20 minuter så det var bra. Tvingade mig ut och hjälpte T med skottningen och då fick man sig lite syre och frisk luft.

nu blir det film-tajm, tror det blir Fantastic Four - Rise of the silver surfer. Undrar om den är bra?

Besök och kladdkaka

ja besök fick vi och det var riktigt trevligt! Jessica och Peter var här med sina pojkar Jason och Jordan. Riktigt söta pojkar har dom och den minsta är bara 8 månader och det är alltid mysigt med en liten!
Så vi bakade en kladdkaka och bjöd på, jam jam det är riktigt gott.

får se om vi åker iväg till några andra kompisar nu, dom har precis köpt hus så det ska bli skoj att se hur det ser ut.

Törnrosa = jag

ja, nog visste jag att jag var trött igår men hallå! Jag somnade vid halv 9 och vaknade vid 9 i morse. Länge sedan jag sov så länge men det var ju behövligt.

nu har vi städat lite och har faktiskt bakat en kladdkaka. Får se om det kommer några vänner och hälsar på, alltid roligt med besök!

Fredag och trött!

härligt med fredag och jag kan lova att det är behövligt. Jag är helt slut efter denna vecka och längar efter lite sömn. Igår hade jag tänkt gå och lägga mig tidigt men vi åkte och hälsade på en kollega till T och där blev vi kvar tills klockan var nästan 12 på natten!

nä, nu längtar jag hem. Skulle väldigt gärna vilja ha ett badkar ikväll men det har vi ju inte så man kanske ska ta sig en långdusch (nu blir inte T glad, hi hih i) och sedan krypa ner i soffan till någon film. Får se vad man hittar på, har ju lite städning att ta igen.

endast 45 minuters jobb kvar nu, HÄRDA UT!!!!

100 dagar kvar

ja, då har man "bara" 100 dagar kvar. Det känns långt men egentligen är det inte så långt. Det är ju bara 3 månader kvar, sedan ska vårt mirakel vara här! Känns fortfarande overkligt men börjar bli mer och mer verkligt. Rummet är inte riktigt klart, vi har idag målat listerna så dom ska spikas upp ikväll eller imorgon.
Men sedan är det ju lite saker kvar: säng, gardinstänger, gardiner och småsaker. Men det närmar sig iallafall.

Har inlett det nya året med pizza. Riktigt gott var det och med tanke på hur sällan vi äter pizza så äter jag med gott samvete. Ställde mig på vågen igår och den står på samma vikt som dagen då vi var på inskrivningen. Är inte orolig för det för jag vet ju att magen växer. Jag tror det beror på att jag har tränat bättre och att jag äter bättre nu än innan vi blev på tjocken!

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och en kaka!

Gott Nytt År!

ja, då var vi inne på 2008. Det kommer bli ett annorlunda år, med tanke på att vi ska bli föräldrar. Sedan får man väl se vad som händer under året. Förhoppningsvis en massa bra och roliga saker.

Vi spenderade gårdagen hos en kollega till T. Det var en massa människor jag inte kände men eftersom det var 2 andra tjejer som är på smällen så hittade vi saker att prata om. Det var riktigt roligt och supergod mat. Man kan säga att till största delen så bestod sällskapet av lärare och journalister. Jag var väl den enda som inte var något av dom. Ha ha ha, men tiden gick fort och plötsligt så var klockan 2.

en toppen nyår, får se hur nästa nyår kommer att bli?