Min härliga familj

Helgen som var spenderade vi i Stockholm där vi firade storebrorvsom fyllt 50år. Vi överraskade honom med en 24h kryssning och vi hade HUR roligt som helst!

Lukas och Walter hade sett fram emot denna resa något enormt. Och först var det tunnelbanan och det enda Walter sa var Wow! Och sedan Lukas min när han fick se båten - att man kan bli så lycklig av att få se glädjen i barnens ögon!

Lilly och jag

Tisdag och som vanligt åkte vi på babysång och det var lika roligt som vanligt. Lilly kan vara blyg ibland men absolut inte när vi är på sången utan hon kryper fram till både barn och mammor och vill prata och klättra!

Nu njuter jag av lite kaffe och myser med min dotter!
Måndag morgon

Har varit och lämnat pojkarna på förskolan, denna vecka går dom mån och tis och är där mellan 7.30 och 15. Detta betyder att dim får frukost, lunch och mellis där vilket dom gillar skarpt!

Mycket regn och rusk ute så jag tänder ljus och dricker lite kaffe medans sötaste tjejen som finns somnar i knät.Back on track

Ska äntligen försöka ta tag i bloggen för jag vill gärna uppdatera lite oftare.

Lilly är nu 6månader gammal och en bestämd dam som redan börjat krypa omkring. Hon älskar sina bröder och vill gärna vara med dom.

Måste ta och fixa till utseendet på bloggen så att alla mina sötnosar finns med!