Toppenhelg

Helgen gick så himla fort och det var toppen att få ha alla här. Hämtade svägerskan Vanja vid halv tre på natten mot torsdag och på torsdag kväll kom svägerskan Ida med familj och på fredagen kom svärmor med karl. Är så roligt att få ha alla här och man njuter verkligen.

Lukas är hemma med mig, han var extremt jobbig att lämna förra veckan. Något var fel och man mådde inte så bra när man gick från dagis. Hade utvecklingssamtal i tisdags och jag tog upp det då och vi kom fram till att Lukas ska få vara hemma ett tag. Han känner sig inte redo för dagis än och känner sig nog lite undanskuffad nu när Walter har kommit. Så för allas skull får han vara hemma med oss. På onsdag nästa vecka går T på en månads ledighet så då får vi vara lediga hela familjen! Så svårt att veta hur dom små tänker, man vill ju bara deras bästa men vad mycket lättare det skulle vara om dom kunde berätta det.


Testar min tur i tävling!

Älskar kaffe och därför tänker jag pröva min lycka i denna tävling! Försök du med!

Hos
Evelina kan man vinna en Tassimo som inte bara funkar för kaffe utan man kan även fixa choklad och te! Du har till på söndag på dig om du vill försöka men låt gärna bli för då ökar min chans!