Bula och springskor

Igår när jag hämtade grabbarna på förskolan så gick Lukas ut och väntade på mig och jag sa åt honom att han fick inte springa för det är bilar på parkeringen. Vad händer? Jo en annan pojke börjar springa och då kan inte Lukas låta bli och när jag kommer ut med Walter så står en ledsen Lukas och tokgråter.
Han hade ju såklart ramlat och farit med huvudet rakt ner i asfalten. Och Lukas är lite rolig på det sättet att det går bra om man säger att det inte blev något men är man ärlig och säger att det blev en bula och att det blöder då är han otröstlig!

Så när vi kom hem blev till korv till middag som vi åt ute och sedan en glass på Statoil och lite lek i parken!

Och när vi satt och pratade lite senare på bron så tittade jag på fötterna hans och såg att han fått skorna på fel fot och sa det till honom. Och då kom det från Lukas: "Mamma, nu vet jag varför jag ramlade. Jag hade ju skorna på fel fot!"

Så igår bestämde vi att idag ska det köpas springskor. Och enligt Lukas ska det vara dom snabbaste och gärna med lite eld på! Vi får se vad vi hittar.


Dessa gillar jag och dom finns på världens bästa skobutik för barn, Skopunkten!


En ny jacka!

Är ute efter en vårjacka och har varit det väldigt länge. Vill ha en som är enkel och bekväm och inte för varm eftersom jag är extremt varmblodig av mig!

Fick erbjudande från Ellos om att köpa en vårjacka för 49kr och då måste jag ju testa den! På bilden ser den ganska bra ut men man får se i verkligheten. Älskar verkligen postorder men ibland är inte bilderna riktigt sanningen men man får se!
Var verkligen ett pangerbjudande jag fick, en vårjacka för 49kr, 50% på dyraste varan och fri frakt!


Dålig bild men fanns ingen bättre!


Har jag ett jobb?

Har den senaste tiden varit borta från jobbet så mycket att jag ibland funderar på om jag har ett jobb? Först fick ju Lukas vattkoppor, sedan var det Walters tur. När Walter väl var frisk och gick till förskolan så hann jag jobba i en halv dag innan förskolan ringde och Lukas nu hade hög feber!
Var då borta ett tag och efter jag äntligen hunnit jobba lite så blev jag själv sjuk och efter det så hade jag tagit påskledigt och hade påsklov med familjen!

Så mycket tid borta från jobbet men känner inget dåligt samvete men att man halkar efter lite grann. Dock var det extremt skönt att få vara ledig nu under påsk. Vi åkte självklart hem till mamma precis som en mängd andra syskon och sedan tog vi även en tripp upp till svärfar i Klimpfjäll! Lukas och Walter stortrivdes där och passade på fiska och åka skoter och självklart mysa med farfar, Elisabeth och faster Vanja!

Ska försöka lägga in lite bilder från veckan och tiden som gått men nu när snön äntligen är borta så spenderar vi all tid ute i trädgården!