Klänningsbekymmer

Man skulle nästan kunna tro att det är JAG som ska gifta mig så mycket problem som jag har med klänning.
Min syster ska gifta sig den 17 september och jag har fått den STORA äran att få vara brudtärna. Hon har valt färgtema orange-svart och det mesta kommer då gå i dom färgerna.

Jag är väl inte speciellt traditionell av mig men tycker att tärnornas klänningar ska gå i temats färg och klänningarna behöver inte se likadana ut men ska höra ihop med tex färg och tillbehör.

Det är då inte det lättaste att hitta en orange klänning som är SNYGG! Strandklänningar finns gott om i den färgen men festklänningar är det samma utbud av. Men nu börjar höstkläder och färger komma i butikerna så jag hoppas det dyker upp något.

Men jag söker vidare och vägrar ge mig!

Walter, snart 9 månader

Snart är våran grabb 9 månader gammal och tiden bara rusar iväg. Han är nu 73cm lång och väger ca 10800g och är en pigg grabb. Agneta på bvc kom ut och sa att hon skulle precis ställa frågan om han sitter stadigt men att hon slapp för hon såg hur han for omkring inne i väntrummet.Walter sitter inte still många sekunder och nu har han upptäckt storebrors rum och där hittar vi honom ofta. Det är ju dock två trappsteg som inte är några problem att ta sig upp för men vi får se när han ramlar ner för dom första gången.

Han kryper omkring på alla fyra som en spindel och älskar att fara omkring med gåvagnen. Skulle inte förvåna mig om han går snart. Jag ska börja jobba om två/tre veckor så han kan gärna börja gå innan dess så jag inte missar hans första steg.

Walter är en helt underbart snäll kille som dock älskar att reta sin storebror och som mer och mer känner att man kan busa och bråka med lillebror!

Två tänder har tittat fram och han pekar jämt med pekfingrarna och säger titta eller mamma.'

Min älskade unge, du och brorsan förgyller verkligen våra dagar!


Bad vid havet

Vi har varit vid havet och badat några gånger i sommar och det är så härligt. Långgrunt och varmt och det är perfekt för Lukas och Walter.Lukas har alltid på sig denna simdyna och han vägrar ta av sig den när han badar, vilket är bra så man ska inte klaga.Walter älskar att krypa omkring i vattnet och är absolut inte rädd för lite vatten!