Mina älskade pojkar

Lukas ligger fortfarande vaken i sin säng, han somnade tyvärr sent på eftermiddagen och är då enormt kvällspigg och är därför vaken. När man går in och säger godnatt så säger han "älskar dig mamma"! Och så vill han att jag ska fråga vilka han älskar och svaret jag får är mamma, pappa och Walter. Hjärtat smälter!

Lukas älskar verkligen sin lillebror och är mån om honom. Han ger honom inte massa tjuvnyp utan är snäll. Oftast kan man säga att han struntar i honom och bara är! Han leker bredvid honom och självklart blir han irriterad när lillebror vill ha samma saker som han har men det är väl förståeligt. Den saker som lillebror vill ha mest av allt är nog storebrors gosedjur kossan! Så fort han ser kossan så skrattar han och blir glad!Hoppas dom växer upp och får en bra relation till varandra. Vill att dom ska ha den kontakten som jag har med min storasyster Mia för det är skönt att veta att man alltid har någon där som ställer upp och älskar en.


Underbara Walter

Just nu händer det så enormt mycket med Walter, varenda dag tror jag att man ser något nytt han har lärt sig. Dagens roliga sak är att smacka med tungan och munnen och det låter så roligt att det är svårt att hålla sig för skratt.

Han är nu över 6 månader gammal och väger ca 10kg så det finns mycket att älska! Hans största idol är storebror och det räcker med att han visar sig så blir han överlycklig.


Mer hjälp än vad man vill ha

Egentligen ska man ju göra saker när barnen sover eller är borta för ser dom vad man gör så ska dom vara med såklart. Vi håller på att måla om bron och försöker göra så mycket som möjligt när Lukas är på dagis men pga regnet som har varit så måste man passa på när det är uppehåll.

Så här fin var Lukas när han "hjälpte" mig igår och jag vände ryggen till för några sekunder!Är inte barn underbara?I tisdags vaknade sonen upp med svullet öga och det blev värre under dagen så i onsdags åkte vi till vårdcentralen men som jag trodde så är det mest troligt ett bett från någon insekt och det har blivit bättre och är nästan borta nu! Men det var mycket värre än vad som syns på bilden och riktigt blått så man blir ju lite oroligt!


Djungelfeber

Behöver köpa lite nya kläder till grabbarna så dom har i sommar. Lindex har mycket fint och när jag hittade dessa så var jag bara tvungen att köpa dom. Har fått en del kuponger från Lindex som jag måste använda så det blir nog ett besök till där snart!


Dripp Dropp, Dripp Dropp

När man jobbar som bäst med att rensa vinbärsbuskar och hallonsnår så börjar det droppa från himlen, har dock tillräckligt att göra inne så göralös blir man tyvärr inte!

Helgen som var gick ruskigt fort vilket den alltid gör när man har sällskap. Det var svägerskan med familj som var här och tyvärr var inte lördagen så rolig för lilla Lova mådde inte så bra så vi åkte först in till vårdcentralen vid 21 på kvällen, vidare upp på akuten på sjukhuset och klockan 1 på natten blev Lova och Ida inlagda och jag åkte hem till familjen! Stackars lilltjejen och vi hoppas hon slipper det igen!

När jag kom hem sov alla tre små-grabbar och Walter hade skött sig bra vilket är skönt. Äntligen tog han flaskan och smakandet på mat börjar bli bättre också! Sprutor fick han förra veckan och som 6månader gammal väger han nu 9780g - sötnosen!


Dagarna går fort

Sista veckan har jag knappt startat datorn för man hinner inte. Det är nästan alltid något man ska göra och fritiden man har spenderar man ute i trädgården för nackdelen med att ha mycket trädgård är att det är så ENORMT mycket att kratta och fixa med. Men sakta men säkert så tar det sig.

I helgen har vi svägerskan med familj på besök och det blev Lukas väldigt glad för, nu är dom dock ute på Birsta och vi valde att stanna hemma och ta det lugnt istället för har man inte ärenden på Birsta är det inte så roligt att hänga där.

Lillkillen växer och växer, blir 6 månader nästa vecka och han väger nu 9780g så nu går han inte upp lika mycket längre utan har saktat ner viktuppgången. Han kan sitta själv och genom att småhoppa och röra på benen så tar han sig fram. Det går inte fort men efter en stund så har han tagit sig över rummet!Storkillen är helt underbar och det händer så mycket. Han kan komma med så roliga kommentarer så det är svårt att hålla sig och man får nästan bita sig i läppen ibland. Men visst har han humör också, som senast i veckan då han hade lovat att om vi åkte och lekte med Isa så skulle hennes mamma få klippa honom. Vi åkte dit och självklart så sket det sig och då sa jag att om det inte blev som vi bestämde så skulle vi åka hem vilket vi gjorde också. Men det var en skrikande och brottandes kille som jag fick bära till bilen. Humör har dom iallafall!Han fick ju en cykel när han fyllde år och han susar fram i en väldans fart!