Julförberedelse

Julen närmar sig med stormsteg och här längtar vi väldigt mycket. Vi har plockat fram tomtarn och klätt granen och myser med pepparkakor och lussebullar. 

Har börjat fundera lite över klappar men vet inte riktigt hur vi ska göra. Ska men köpa 1 enda dyr klapp till grabbarna eller strunta i det så man kan köpa flera stycken åt dom?
Och vad köper man åt Walter? Är sjukt svårt att komma på något till honom. 

Men det löser vi, blir nog julklappshandling i helgen för på torsdag nästa vecka så åker vi hemöver mot Dorotea. Har tagit ledigt från jobbet fredag och tisdag så man får några lediga dagar iallafall.

För nu har vi ju faktiskt en bil - en fin audi!

Lukas favorit

I helgen var syster yster och hennes man här och hela lördagen spenderade vi med Mia på stan (Mattias var på möte med domar-kollegorna) och lyckligast över det var nog Lukas.
Han fick en present av Mia och Mattias som gjorde honom enormt lycklig, nämligen en Lego Adventskalender och snacka om vilken glädje den presenten har gett honom.
Dock har han extremt svårt att vänta till nästa dag när han har öppnat en lucka men än har han inte öppnat någon lucka innan det är dags.
Nu gäller det dock att hålla ordning på allt lego så man kan få se på slutet allt han fått. Och jag blev faktiskt förvånad för jag trodde kanske det skulle ligga några legobitar i varje lucka men man får mycket varenda gång faktiskt. I första luckan fick han en tjuv, i andra luckan en polis och i dagens lucka var den en julgran!
Så detta är ett tips till alla legoälskande barn!

Tiden går.....

Dagarna går så himla fort, jag orkar inte ens öppna datorn på kvällarna så det är inte ofta jag är här inne nu. Ska försöka bli bättre men vi får se.
Snart är det ju äntligen jul, har dock inte hunnit göra så mycket julklappshandling än, är även lite osäker på hur många som ska komma och vilka man ska köpa till. Måste nog kolla med dom andra.
Ska försöka lägga upp lite bilder på julmyset här hemma, vi har pyntat, tagit fram granen, bakat pepparkakor och en massa andra.
Har faktiskt gjort en adventskalender, tycke inte att pojkarna är stora nog att få ett paket om dagen men den är väldigt fin och funkar som prydnad just nu!
Lägger in ett kort på våran vilda tomte, man måste vara snabb om man vill få kort på honom för han är ruskigt snabb!