Härliga sommar

Vi njuter verkligen av sommar och har hunnit med en hel del. Vi har varit och badat en hel del, både vid Himlabadet, vid havet och vid sjöar. Jag som aldrig brukar bli brun har faktiskt fått lite färg.

Styrde kosan hem mot Dorotea och det var så härligt, mindre härligt var dock att hela familjen drabbades av magsjuka men som tur var gick det över fort.

Jag var ut med mamma och plockade väldigt mycket hjortron så nu har vi syltförrådet fyllt. Var nog länge sedan man såg så mycket hjortron och det var nästan svårt att lämna skogen och myren när man visste hur mycket bär det var.

Helt plötsligt blev det ändrade planer och vi begav oss mot Piteå och lillasyster Carola med sambo. Även syster Maria med sambo var där och vi hade några härliga dagar och vi var bland annat på äventyrsbadet vid Piteå Havsbad.

Sedan for vi till Umeå och blev där några dagar och sedan hemåt mot Sundsvall och huset igen. Har en hel del bilder som jag får lägga upp allt eftersom men det största som hänt är nog att Walter dels fått två tänder och nu kan gå med gåvagnen

Men som sagt, bilder och filmer kommer!