Sista dagen imorgon

Imorgon är min sista dag på jobbet och det känns så ENORMT skönt! Hela veckan har varit riktigt lugn, jag slipper svara i telefonen och kan allmänt varva ner så jag ska inte klaga på min sista vecka.

Var till barnmorskan idag, har sjukt mycket vatten i fötterna och vaderna, högt blodtryck och barnmorskan var inte nöjd med mina siffror. Hon konsulterade en läkare och så fick man åka upp till sjukhuset en sväng för kontroll. Blev en CTG-kurva men allt var toppen. Såg verkligen hur mycket sammandragningar man har men man tänker inte på det.

Hoppas nu att inte bebisen vill dröja allt för länge för vi längtar som tokar efter den!

Internet är borta

Vi har inget internet hemma, trodde det skulle släckas igår men tyvärr släckte dom det redan i måndags. Onsdag till fredag har jag varit hemma med sonen, både han och jag har varit krassliga så vi tog det lugnt hemma. Han fick följa med till barnmorskan i onsdags och han skötte sig exemplariskt. Det gick ju inge vidare i somras men jag tror att det berodde på att vi pratade om att jag skulle till doktorn. Nu sa jag inte ett ord om vart vi skulle utan vi gick bara dit och han hängde på. Han tittade nyfiket på när dom stack mig i fingret och när han fick lyssna på bebisens hjärtljud.

I stort sett såg allt bra ut, dock var några värden inte så bra så jag fick åka tillbaka idag. Fortfarande högt blodtryck men bättre. Och vilken kommentar hon kom med. "Jag kan ju inte sjukskriva dig men jag tycker du ska sluta jobba!" För det första har jag aldrig bett om sjukskrivning och för det andra om det nu inte är så farligt att hon inte kan sjukskriva mig utan bara råder mig att sluta jobba då tror jag nog att jag fortsätter mitt jobb i 1 vecka till.

Just nu är jag inställd på att gå över tiden, hoppas verkligen inte det men man vet inte. Nu har iallafall vagnen blivit inköpt, blev inte en sådan jag tänkte men jag är helnöjd ändå och jag hoppas myran i magen kommer gilla den!

Utan internet

Till veckan sägs internet och telefon upp och troligen blir vi utan en stund. Vi håller på att gräva fiber men vet inte när det blir inkopplat så man får förbereda sig på att vara utan internet ett tag. Men jag tror nog man klarar sig!

Idag har vi varit på Birsta, är faktiskt jobbigt att gå och man blir trött efter någon timme men det är faktiskt skönt att komma ut och se lite också. Blen en doppresent till nästa helg och så självklart mathandling för veckan!

Måste lägga in ett kort på mina två kärlekar här i livet, just nu är dom två men blir snart tre!


Nedräkning: 21dagar kvar

Tiden rusar fram och oj vad jag börjar längta. Är så trött på denna mage och att ha ont och ärligt talat är jag grymt trött på att kliva upp och gå till jobbet! Vill vara hemma och mysa med min familj!
Får se om T tar sina 10 dagar på en gång eller om han väntar med dom, vi får se hur allt går och hur det känns men funkar det så tar vi nog hellre ut dom till jul men vi får se!

I fredags var jag på restaurang Invito med jobbet, väldigt god mat och trevlig sällskap men när dom andra gick vidare till en pub vid halv nio så styrde jag kosan hemåt, man orkar inte så mycket just nu men det var en toppenkväll så länge den varade!

T och Lukas hade grabbkväll här hemma och hade varit och ätit hamburgare! Och så här slappar man när man är hemma med farsan!
Dagarna går

Dagarna går och nedräkningen fortsätter, dras fortfarande med huvudvärk och ser inget ljus i den tunneln innan denna unge är ute. Kämpar på med jobbet, vill ju absolut jobba två veckor till men vi får se.

Dopet i helgen gick toppen, Amalia skötte sig exemplariskt och faktiskt även Lukas! Är så roligt och se honom i kontakt med andra barn. Det var en annan pojke där som är nästan lika gammal som Lukas och den pojken slog Lukas på armarna och vad gör min prins då? Inte slår han igen iallafall som man tycker att dom flesta borde göra, nej han blir ledsen och säger sluta!
Är så stolt över min kille att han inte slår igen och jag har faktiskt aldrig sett honom putta eller slå någon på det sättet som den andra pojken gjorde mot Lukas och det gör mig glad. Blir arg på dom barnen som slår och har svårt att bara vifta bort det men vill samtidigt inte göra någon stor grej av det. Men förklarar för Lukas att jag är väldigt stolt över honom som säger ifrån!

Lukas är väldigt intresserad av magen min nu och håller händerna på den varenda kväll. Kommer bli så spännande att se hans reaktion när myran är här och jag längtar!

Nedräkning: 30dagar kvar

Idag är det "bara" 30dagar kvar innan myran ska kolla men jag hoppas ju verkligen på lite tidigare. Dock inte i helgen för vi åker hem till Dorotea och den kan gärna vänta tills vi är tillbaka.

Har varit hos läkaren och kollat upp huvudvärken, barnmorskan tyckte det var bäst. Men det finns ju inget konstigt utan det är väl spänningshuvudvärk och vad annat det kan vara när man är gravid. Dom tyckte jag skulle gå ner i halvtid, inte med sjukskrivning utan med föräldradagar. Är inte så förtjust i den tanken så jag tror inte det men man får väl se.

Nu blir det vila iallafall, hämtar hem sonen när han har sovit klart så ska vi packa och göra klart för hemfärd. Blir nog en sväng på Birsta så vi kan titta på en ny kamera.

Och tyvärr blir det inte våran egen bil vi kör hem, vi blev lovade att bilen skulle vara klar i tisdags och sedan har det varit nästa dag och nu är det tidigast måndag! Dom skyller såklart på leverantörer och att dom får fel klipps men det är ju faktiskt deras ansvar att fixa rätt saker!

Jag vill ha våran bil!

Huvudet värker

Har som senaste veckorna dragits med en enorm huvudvärk, det dunkar inte men det är molande och ihärdigt. Har levt på alvedon varenda dag och så försöker man stå ut men det är inte så svårt för man har ju inget val?

Idag fick jag nog på eftermiddagen och gick hem för att vila. Fyra alvedon hjälpte inte utan värken var kvar. Konstigt nog är det på dagarna som jag är supertrött och har ont i  huvudet på kvällarna går det bra. Men oftast går man och lägger sig mellan 20 och 21!

I helgen ska vi hem och gå på Amalias dop så hoppas verkligen att huvudvärken är snäll imorgon!

Och kameran har vi ännu inte återfunnit så några bildr från kräftskivan blir det inte. Var tusan kan kameran vara?

Trött och saknad egendom!

I helgen gick våran kräftskiva av stapeln och den var lika bra som vanligt! Har haft en toppenhelg men är grymt trött, somnade inte förrän efter tre i natt och vaknade vid åtta så man är lite sliten. Fick träffa svågerns tjej Elin för första gången och det var roligt! Hoppas på fler träffar framöver.

Skulle gärna lägga in bilder men då resten av gänget gick på tipsrunda så stannade jag hemma och dukade. Sambon fick kameran för att föreviga vad som hände och när vi ska ta kort lite senare är kameran bort! Kan ju hända att den ligger här någonstans för det blir ju lite stökigt med en massa människor. Men än har vi inte hittat den och med tanke på att man har Lukas och att det snart kommer en liten myra så MÅSTE vi ha en kamera.

Nu blir det snart film i sängen och troligen så sover man inom en snar framtid!