inte länge kvar...

mindre än en halvtimme kvar tills man får lämna bygget för denna vecka. Ska sedan gå (springa) till buss-stationen och se om ted finns där.

hoppas sedan att bussen kommer in tidigt så man får gå och sätta sig och förhoppningsvis får jag sitta med ted.

ska nog försöka sova direkt men man vet aldrig, kanske inte kan sova en blund.

då åker krysstidningen fram!

nä, får se om jag hinner skriva någor i helgen. Mycket att göra och roligt ska det blir

kram på alla


månadens tråkigaste

ja, då har man precis sysslat med månadens absolut tråkigaste måste. Nämligen räkningarna! blä blä blä!

varför ska man bli vuxen och behöva betala????

men men, det måste göras och nu är det över för denna gång. Ska faktiskt börja packa väskan. Vill ha allting klart ikväll så jag slipper göra det imorgon. Vill inte stressa då!

måste på affärn också så hej svejs

blankt

ungefär så har det känts när man kommer hem från jobbet. Har haft så mycket att göra att jag knappt har hunnit något alls.
har träning två dagar i veckan och det är precis när det är idol så då missar man det och på tisdagar har Ted match så då skjutsar jag in honom och passar på att ta en promenad medans han spelar.

men vad kvällen bliiiiiiir lång, är inte hemma förrän halv tolv på tisdagar och det är jobbigt. Kan inte sova då heller för då är jag uppe i varv. Men men, man får ta det goda med det onda, får mig ju en långpromenad.

ska packa ikväll, åker till huvudstaden i morgon. Ska på 40-års kalas och få träffa alla syskon. Härligt härligt och ska självklart passa på att ta en sväng inne i Gamla stan. Kanske ta en kaffe på något mysigt kafé! Längtar redan.

men ska åka buss dit och det är INTE roligt, avskyr att åka buss men tåget var så himlans dyrt eftersom vi var så sent ute. men men, bit ihop och försök sova är min plan!

nu kurrar magen - snart dags för lunch.

ny vecka och nya krafter

bara att ta tag i allt och ta nya tag - finns inte så mycket mer att göra.

vi har tagit det lugnt i helgen, har inte ens rört bilen förutom när vi var med all återvinning. Har varit skönt att få ta tag i höststädningen utomhus, det är rätt så mycket som ska göras.
Men en bra bit på vägen har vi kommit iallafall.

stod dock länge och funderade på om man ska klippa ner vissa buskar, jag har ju ingen aning. Ser faktiskt mycket bättre utom man får bort mycket av det vissna och fula. Ska väl fundera ett tag till.

vi har iallfall börjat med vinet, först gjorde vi ju jästen och sedan var det mäsken och nu står det för jäsning. Har hinken i en garderob i sovrummet eftersom det är bäst värme där och man hör hur den bubblar då och då.
Får väl se vad det blir av det - om ungefär 160dagar får vi buteljera vinet!

nä, ska nog jobba på lite

En helg i höstens tecken

ute är det höst och massor med löv på marken.

Och i hjärtat är det också höst......

min underbara morbror har lämnat oss och det känns konstigt. Fattar inte riktigt att han är borta, eller vill inte fatta det. Saknar honom otroligt mycket.

mina tankar är hos mina kusiner, jag vet tyvärr hur ni känner det. Inget man önskar någon men tyvärr händer det. För mig hände det för över 20år sedan men ibland kan tårar ändå falla.

saknar dig kära morbror....

fullt upp

igår var det fullt upp hela dagen känns det som. Gunnar kom och hälsade på och ville ju gärna få undan lite innan han skulle komma. Och så var ted på föräldramöte så jag var tvungen att åka in och hämta honom.

men ikväll borde det blir lugnt!

Fast kom ju på att vi har lämnat in bilen så jag måste gå till macken och hämta den. Sen hem och fixa till vinet och sedan vattengympa! oj oj oj

angående vinet så började vi i måndags med förkultiveringen. Får väl se hur det går men vem vet, om 6-12 månader kanske vi har ett supergott vin?????

det var iallfall jätteroligt att få träffa Gunnar! han hade visst hört lite rykten, någon som har gått runt och pratat???

Måndag-koma

känns som om jag skulle kunna somna över skrivbordet! kunde inte somna igår utan låg vaken till efter klockan 1 sen så ringer klockan 06.30. Fattar inte hur jag ska orka träna ikväll??

var iallfall skönt att få åka hem i helgen, det var ju ett tag sedan.
På lördagen tänkte jag sova ut men kunde somna om efter att jag vaknat vid 07.20 och så det var bara att stiga upp! men vad gjorde det när svägerskan ida och sötaste neo kom förbi? då är man inte så trött längre!

fattar inte hur fort det går, neo kryper ju hur fort som helst! jädrar också!

men allt som allt en jättehärlig helg! skulle dock lägga blommor på pappas grav men hittade inte några i hela Dorotea som jag tyckte dög så det får bli nästa gång!

nä, dags att fika

dagen är sluuuuuut

om 2 ynka minuter går jag hem, fast tänker inte ta ett enda samtal till!

nä, nu styr kosan hemåt till Dorotea.
Känns lite drygt med 3timmars körning men men, det får man ta!

underbara fredag

visst är det en härlig dag? snart helg och härligt väder ute. Jag gillar höstkylan och solen som värmer.
Sitter på jobber och äter vindruvor som jag var ut och hämtade i växthuset imorse. Härligt med färska och snacka om att ordet färska får en helt annan bemärkelse när man kan gå ut i trädgårn och hämta precis när man vill!

funderar på att åka hem i helgen, eller vi kommer nog göra det. Vill ju hem och det börjar blir dags tycker jag :-)

nä, nu ringer det - bäst att svara

härliga torsdag

torsdagar är rätt så härliga faktiskt, man vet att snart är det helg och då känns inte fredagen så väldans tung.

Igår var jag och tränade och det var riktigt härligt. Inte jobbigt alls att ta sig iväg utan man känner sig riktigt peppad. Hoppas den känslan fortsätter.

idag har vi varit och köpt lite saker för att kunna göra vin. Ska bli roligt att testa på och jag hoppas det bllir bra. Men det återstår att se.

ska nog dricka en kopp kaffe. behövs i kylan. Vi har inte satt på någon värme än så på morgon när man vaknar är det mellan 14-15 grader inne i huset. KALLT! kommer väl sätta igång den snart men för varje dag den inte är på så sparar man pengar!! ha ha, det är snåljåpen i en som pratar!

Nä, nu väntar kaffemuggen (och en påse med nybakade munkar)

vilken produktiv dag på jobbet

har sedan klockan 1 suttit och rullat tummarna här på jobbet. Datasystemet har varit trasigt sedan klockan 1 och vi kan inte göra någonting. Tyvärr funkar telefonen så  vi måste ta samtal och säga till kunden: tyvärr, ring senare!

men hur länge måste vi sitta här????? 3 timmar utan att kunna göra ett dugg, hur roligt är det? Jag lovar, aftonbladet uppdaterar inte tllräckligt fort.

blä blä blä

lite bilder från sovrummet

tänkte lägga upp lite bilder från sovrummet. Det är en hel del kvar att göra, lister ska dit, möbler ska fixas och lite grann ska väl upp på väggarna!

Först några kort på innan vi gjorde om. Dålig kvalite på korten men det är ganska vitt som ni ser. Vi har plockat ut 3st stora vita garderober som stod längs väggen men inget annat är gjort. Det var alltså vita väggar och ljus matta. Ganska tråkigt!

image123

image124

Det nya är en klart förbättring tycker jag!
image125

image126

image128

En närbild på tapeterna!
image127


Vi är väldigt nöjda, om inte är det bara så skönt att äntligen ha gjort iallafall 1 rum i  huset!

trött

har tränat och är trött, men det är skönt oxå. Tycker om när man kan känna att man har tränat och det gjorde jag inte på förra veckans vattengympa.

ted har lagt klart golvet idag och det blev suuuperfint. Fattas nu bara lite lister och vi vet inte om vi ska ha svarta eller vita lister? återstår att se.....

borde hoppa i sängen nu men har ingen lust. Är konstigt pigg samtidigt som man är trött.

nä, dags att sova lite.


nytt golv

har en sambo som inte ville vänta till nästa månad utan vi for på ikea och köpte golv. Hittade inte exakt det vi ville ha men hittade en jättefint golv. Kommer bli toppen! det enda som saknas just nu är lister och två stycken byråer. Toppen toppen och om man får säga det själv så blev det skiiiita snyggt.

jag och ted är vana att tapetsera, har hjälpt många men det är första gången vi tapetserar för oss själva. Känns roligt att äntligen ha gjort någon renovering i huset. Än fast det är MYCKET kvar så har vi iallafall börjat.

pratade med syrran idag och vi kanske ska åka till brorsan i slutet av september. Skulle vara roligt och jag vill gärna åka en sväng till stockholm. Har inte varit där sen  september förra året.

nä, ska kolla in min hantverkare till pojkvän.

imorgon är det dags, känns roligt och spännande!

helgen arbete

har tapetserat i helgen, vi är inte klara än utan måste göra klart idag och nu är det nog det svåra kvar!

men snyggt blir det, jag tar en massa kort och ska lägga ut sen. Men det blir inte helt klart förrän nästa månad för då ska vi köpa golvet!

nä, måste äta frukost nu så jag hinner

Jädra bil!

besiktade bilen imorse och två saker måst vi fixa. I och för sig två saker som vi hade sagt kunde påpekas men ändå! det är så tråkigt. Jag vill ju bara att bilen ska funka och aldrig krångla. Jag vet, det är inte realistiskt av mig, men ändå!

fast lite problem måste bilen få ha. Om man ser till hur långt den har gått och skulle omvandla det i ålder så skulle vår bil vara VÄLDIGT gammal. Hon har ju ändå gått ca 66 000 mil! dom brukar alltid haja till när vi kommer till besiktningen - rätt roligt faktiskt!

ja ja, får se om ted kan fixa sakerna själv eller om det blir en sväng in på verkstan!


Igår blev det tapeter!

men blä vad dyrt det är. Vi har alltså varit runt i varenda affär som säljer tapeter och försökt hitta en helsvart tapet. Inget mönster eller nyanser utan helt svar. OMÖJLIGT! Tills vi gick på den dyraste affären i hela sundsvall och självklart hittade vi där. tänkte köra budget varianten och måla men kära sambon tyckte inte det skulle vara fint utan tyckte att vi skulle unna oss att köpa den än fast den kostar 270kr per rulle!!!!!!

jaja, som ted sa. Vi får ju precis som vi vill iallfall. Och det är ju sant, men känns så himlans dyrt. Den mönstrade kostade 350kr per rulle. Ja en sak är säker. Inga fler dyra tapeter. Jag tycker tex Rusta har HUR snygga tapeter som helst så jag kommer definitivt handla där nästa gång!

igår var det idol och jag satt ju självklart bänkad. ÄLSKAR idol och speciellt dom här första programmen. Men passade samtidigt på att tvätta fönster, måste ju få dom färdiga!

nä, ska nog fika snart.

i´ll be back...

tummen upp för vattengympa!

var riktigt härligt med vattengympa, ska verkligen fortsätta. Tråkigt dock att jag inte känner något idag, vill ju ha träningsvärk!
Märkte när vi kom dit att det var väldigt mycket gamlingar. Hon vi pratade med på söndagen sa att pensionärerna tränade på vardagsmornar så vi fattade inte riktigt. Visade sig att första passet är ett lugnt pass och att passet som är senare är ett lite tuffare pass. Tråkigt att det var så, betyder att man måste träna mellan 20.30 och 21.15! hade varit skönt att få träna tidigare. Men kände inte riktigt att man fick ut allt man ville av passet. På onsdag är det ett medel-pass.
verkar dock som att det är mest gamlingar som är där och tränar. Vi såg gruppen som skulle gå på senare passet och dom var inte i vår ålder direkt. Och sedan hörde vi många av tanterna säga att dom skulle gå på onsdag!

ha ha, men men, bara man får sin träning så!

igår efter jobbet var jag och ted ute och letade tapeter. Jag är ju lite snål av mig och vill inte köpa den dyra (men absolut snyggaste) tapeten som finns på Fresks. Den kostar ca 350kr per rullen och det finns billigare för 100kr. Men då mycket fulare. Efter 5 affärer bestämde ted att vi skulle unna oss den dyrare, det behövs ju ändå bara 1 enda rulle och då blir det inte så dyrt!
får se om vi inhandlar den ikväll!

nä, ska jobba

i´ll be back...

nya tag

har ringt och anmält mig till vattengympa, ska bli riktigt härligt att komma igång. Hoppas det är roligt nu bara men det får man väl hoppas.

måndagar och onsdagar ska jag dit. Är inte peppad för fem öre just nu men kommer ändå dra mig dit. Måste komma igång med lite träning!

sitter och har tråkigt på jobbet, men så brukar det väl vara på måndagar. Man är allmänt trött och skulle helst vilja ha helg igen.

Epic movie var helt okej, en lättsam och rolig film som gjorde att man fick skratta. Skönt med den sorten!

fika snart, men först några samtal

i´ll be back...

söndag kväll

och klockan är ganska mycket, men konstigt nog är jag inte trött. Igår somnade jag redan vid nio och vaknade åtta imorse. Jag skulle nog kunna sova mycket länge men jag vill ju faktiskt vara lite vaken också.

ska gå till sängen och se på film. Är ganska skönt att ta med sig datorn och se på film i sängen. Och ikväll blir det en lättsam komedi, nämligen Epic Movie. Hoppas den är rolig!

ser fram emot imorgon, ska kolla om jag få börja på vattengympa. Hoppas det finns platser kvar. Känner för att göra någon sort gympa men har inte lust att skaffa träningskort på nått ställe i stan. Känns skönt att kunna träna här i matfors. Och jag älskar ju att simma så det blir nog bra. Så håll tummarna för att det finns platser kvar!

vill ut och köpa tapeter och färg nu, vill att det ska vara klart. ibland kan tiden gå väääääldigt långsamt, men så är det väl när man har något att se fram emot. Eller hur? :) hi hi

nä, sängen nästa!

i´ll be back...


Billös och höststädning

är utan bil i helgen, har lånat ut den till erik och ewe som skulle åka hem. Vi funderade på att åka med hem men vi skulle inte åka förrän vid 12 idag så vi stannade hemma istället. Måste ta tag i höststädningen.

Var ute och plockade bort lite växter och grönsaker som inte kommer ge någonting. Det är ju nästan minusgrader här nu så då går det inte så bra för grönsakerna. Bara värmen håller sig i växthuset. Vi har ju äntligen fått en melon så det skulle vara skoj om den klarade sig. Vindruvor äter vi för fullt nå och dom är goooooda!

har börjat rensa bland en massa småsaker man har liggande. jag måste få ordning på alla papper och har köpt massa pappers-lådor på ikea så nu ska det bli ordning och reda. Finally!

i veckan ska vi ut och köpa tapeter och änligen fixa till sovrummet. golvet kanske vi väntar med, vi får se. Känns som om tapeterna är det viktigaste. Men då måste garderoberna ut och byråer måste inhandlas. Hade tänkt åka och kolla på sånt idag men kom ju på att vi inte har någon bil. Snacka om att man känner sig handikappad utan bil

Nä ska nog städa lite mer

i´ll be back...