Snöstorm

Idag har dom varnat för att snön ska komma och på vissa håll har dom utfärdat varningar. Tycker inte att det känns jobbigt med snön, hellre snöstorm fyra gånger om än den hemska kylan vi har haft.

Jag och Lukas får kanske gå ut och skotta imorgon när vi kommer hem från jobb och dagis för T är på öppet hus på skolan sin.

Så här såg det ut när vi kom tillbaka efter jullovet och man fick verkligen pulsa sig fram till huset. Kommer det se ut så imorgon när vi kommer hem? Troligen inte men vi får väl se....


Kommentarer
Postat av: Ida

Hallå där nere! Allt väl? Nästa helg när mamma och Sune kommer ner, skulle du kunna packa ihop de sista sakerna och skicka hem med dem (mjölkpump, mjölkuppsamlare, vet inte om det var något mer). Vi lär nog inte komma ner nåt mer innan bebisen har kommit, jo också de där till bältena i bilstolen. Sen undrar jag om huvudstöden (kudden med kardborre) som ska sitta i babysittern är kvar hos er? Neo kan ha dragit iväg med den här hemma också, men tänkte fråga innan jag vänder upp och ner på huset ;-)



Hälsa familjen från oss!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback