Helg - vilken helg?

Har ju jobbat hela helgen så jag har ju knappt haft någon helg. Idag var jag på jobbet vid halv sju och åkte därifrån vid tolv så ännu en dag har man gjort. Hade gärna haft en dag ledigt nu men tyvärr inte. Jobbade alltså fem och en halv timme idag men eftersom vi får extra övertid får jag betalt för 16 och en halv timme! Härlig, härligt när lönen kommer!

Lukas vaknade fem imorse med hög feber, han har dock blivit bättre nu idag men vi får se imorgon hur han mår. Eventuellt så får man vabba imorgon men vi får se.

Resten av söndagen har bestått av finfint besök då världens sötaste Alexander med mamma och pappa har varit här. Var så länge sedan vi träffades så det var jätteroligt att få träffas. Måste ta en middagsdejt tillsammans och en helkväll med vin och mys. Magnus har vi känt sedan vi gick i skola i Umeå och det är så roligt att han har flyttat hit och träffat Jenny. Väldigt bra kompisar är vad dom är!

Kvällen har också bestått av avfrostning av frysen och storkok av mat så vi har färdiga middagar i frysen. Bra att ha så man slipper stå och laga mat när man kommer hem från jobbet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback