Stackars lilla gubben

Idag stod Lukas vid bordet och lekte med datorn. Han älskar datorn och speciellt kabeln och brukar stå där så fort han får tillfälle. Så idag stod han där som vanligt men helt plötsligt så ramlar han och det ser inte så farligt ut, han har ramlat värre förut. Tar upp honom och tröstar honom men han är jätteledsen. Ser då att han har gjort illa sig vid ögat och det blöder. Precis nedanför ögonbrynet har han slagit sig och det blödde en liten stund men slutade sedan. Men jädrar vilken bula det blev! Var ju gigantisk ett tag. Men den gick självklart ner och nu ser man bara en liten svullnad och jacket.

Men det är väl bara det första av många sår han kommer att få. Och bara den första av många gånger man känner en maktlöshet och bara vill att han ska må bra och inte ha ont. Men det är väl så det är att var mamma?

Kommentarer
Postat av: Vanja

Men lilla gubben :( Det är tur att "bebisar" är gjorda av sten! :) (att dom tål mycket)

Postat av: Marie Andersson, grannen mitt emot

Ett tips är att köpa hem Steristrip (heter nog ngt. annat med strip efter på Apoteket), sådan här små avlånga tejpbitar så om barnet slår sig så det blir ett jack så drar man ihop sårytorna o tejpar tvärsöver, så blir det ett fint ärr än om det bara läker av sig själv eller om man måste åka in till sjukhuset så kan det hinna läka fult innan man kommit in o fått vänta länge på sin tur. Barn har så bra läk-kött. Så blir det fint, speciellt om det är synlikt i ansiktet. Bara ett litet tips. Jag har alltid det hemma o det har behövts flera ggr. o vi har sluppit att åka in då.

2009-03-13 @ 18:38:57
URL: http://rullstolsmorsan.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback