fullspäckade dagar!

Igår var det fullt upp, hem efter jobbet och sedan till en kompis för ett säljparty. Mycket fina barnkläder fanns det, inte så mycket till bebisar dock och tur var väl det för annars hade man blivit fattig! Men hittade en body till bebisen och ett par knickers till mig själv.
image150 Gillar den starka gröna färgen och dom gula girafferna!

Sedan var det raka vägen hem för att invänta syster yster Mia och en kollega till henne. Dom är på utbildning här idag så dom sov hos oss igår för att slippa åka så tidigt från Umeå idag. Alltid lika roligt att få se henne och fick ju en chans att visa upp alla bebissaker och det vi gjort om hemma.

Ikväll blir det lika fullt, middag med Mia innan hon åker till Umeå och sedan ska vi vara på förlossningen mellan 18.30 och 20.30 för information. Ska bli intressant!
Sedan är det match för T mellan 21 och 23 så vi lär väl var hemma straxf före halv tolv! Brukar promenera medans han spelar match men orkar inte det längre. Gick till och från kompisen igår, vilket är en promenad på kanske 20minuter enkel väg och det KÄNNS i kroppen idag. Har ONT ONT ONT!

Kommentarer
Postat av: Vanja

Oh, att komma när bebisen är färsk känns himmla lockande! :)

Och vad sööt body till bebis! Det är så himla rart att kolla på bebiskläder :)

Postat av: Kimeen

JAG SAKNAR DIG!!

2008-03-02 @ 13:08:11
URL: http://dieformoney.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback