Dom förbjudna skorna....

Lukas hade ju önskemål om att få skor med eld på och vi letade och letade. Vi letade skor överhuvudtaget! Våra barn har ganska höga fötter vilket gör att dom inte passar i alla skor. Vi fick hjälp av hon som jobbade i butiken och som tur var så hittade vi till slut ett par skor och till sonens lycka så var det eld på dom!

Dom har varit lite trånga och jobbiga att ta på för honom själv och förra veckan när jag hämtade honom på förskolan så kom fröken och berätta att tre av dom hade nästan förstört sina fingrar och nagelbandne och oj oj oj! Dom fick det att låta så hemskt, Lukas hade ju självklart fått ett utbrott, han vill ju ha sina skor!
Fröken menade att dom hade fått förklara sig för andra föräldrar - hallå, det är ju en förskola! Får inte barn utbrott?

Jag förstår att barnen ska kunna ta på sig själva så vi hade faktiskt redan kvällen innan redan bestämt att vi skulle köpa nya skor till honom men det kändes lite dumt tycker jag.

Iallafall så var vi på DinSko på fredagen och hittade så fina skor till honom och han är så NÖJD!Walter fick ju också skor när vi köpte första gången och han älskar att visa upp dom!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback