Trött, trött, trött

Dagen är slut och huset är lugnt. Sambon har åkt för att spela volleyboll och födelsedagsbarnet ligger och sussar. Så nu sitter jag i soffan och bara tar det lugnt. Känns som man bara har sprungit hela dagen och det känns i ryggen. Först gick vi en promenad med Kajsa och Ulrika till babysången och sedan hemåt igen. Jag bakade och städade och sedan gick vi ut en sväng för att inviga presenten och han var helnöjd när han fick åka. Han höll stenhårt i ratten och gjorde läten hela tiden.
Sedan kom Alexander med föräldrar och fikade och sedan kom Evelina och Erik. Visar imorgon vad han har fått i present för jag orkar inte ta kort just nu. Men ett STORT TACK till alla som grattat och gett presenter.


Lukas 1år

Idag fyller våran älskling 1år och som så många andra säger så kan jag inte förstå hur fort detta året har gått. Och hur året har påverkat mig som person är också helt enormt. Man får sig en tankeställare när man får barn för livet får en helt annan mening och saker som var viktiga förrut betyder nästan ingenting nu.

Lukas är iallafall en grabb som är enormt gladd och älskar att busa. Vill gärna göra saker vi inte tycker han ska göra och man får världens största leende när man säger nej. Han gillar att kramas och att peka på olika saker. Han har en personlighet som gör att man blir glad och man kan inte vara ledsen när man träffar honom.

Lukas endast någon timma gammal!



Lukas 1år och några timmar gammal!


sentimental

Kan man bli annat när man tänker tillbaka på året som gått? Tänk att för 1år sedan var jag totalt ovetande om att jag inom 1 dygn skulle få hålla ett underverk i min famn? Att den bebisen man burit på så länge helt plötsligt var en pojke som med världens finaste ögon tittade in i mina ögon och in i min själ.

Lukas bestämde sig för att komma 9dagar tidigare än beräknad och det tycker jag var skönt. Vi var hemma i Dorotea och firade påsk men bestämde oss för att åka tillbaka till Sundsvall några dagar tidigare. Och tur var väl det för på söndagkvällen vid sju så gick mitt vatten. Och oj vilka tankar som gick runt i huvudet och jag tror verkligen inte man fattade att det var dags. Och jag tackar min lyckliga stjärna att förlossningen tog endast ca sju timmar.

Sitter och kollar på bilder och ska lägga upp lite imorgon. Några bilder som visar Lukas första år. Men nu lägger jag upp en bild som visar hur jag såg ut för exakt 1 år sedan. Kan knappt minnas hur magen kändes!


Morotskaka

På begäran så kommer här receptet på morotskakan och jag lovar att den är supergod! Måste erkänna att jag dock gör dubbel topping då jag tycker att det är den som gör kakan men det är upp till var och en.



1 normalstor kaka (24 cm) - dubbla för långpanna

4 ägg
4 dl socker
4 dl mjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
1 tsk bikarbonat
200 gr smält smör (antingen vanligt, eller osaltat - tillsätt då ca 1/2 tsk salt)
6 dl fint rivna morötter
kardemumma

Vispa ägg och socker riktigt pösigt. Rör ner mjöl, bakpulver, vaniljsocker och bikarbonat, sen smöret, sist morötterna.

Häll i en smord och mjölad form. Strö över lite kardemumma.

Grädda i 175°C tills kakan känns genomgräddad - räkna med ca 35-45 minuter, men beroende på din form kan det ta längre tid.

Låt den svalna helt innan du brer på toppingen.

Topping:
150 gram philadelphiaost
60 gram rumsvarmt smör (osaltat)
2,5 dl florsocker

Vispa ihop alla ingredienserna tills det är riktigt fluffigt. Bred på kakan och ställ svalt.

Popcorn-galen!

Igår sov Lukas lite knasigt eftersom vi var på Birsta. Detta gjord att han var vaken längre på kvällen och var superpigg. T poppade lite popcorn igår och tänkte att Lukas skulle få smaka lite och pojken blev galen! Det var verkligen något han tyckte om och jag trodde han skulle trycka in hela skålen i munnen!




Helgen är över

Och faktiskt så är man rätt nöjd. Blev Birsta även igår och dagens höjdpunkt var när Lukas fick träffa lejonej Alex och en pingvin från filmen Madagaskar. Han pekade så fort han så lejonet och skrattade när han kom fram. Lejonet klappade Lukas på kinden och Lukas klappade lejonet på nosen. Sen kom pingvinen fram och ville hälsa på Lukas men Lukas bara tittade lite snabbt och sedan tillbaks till lejonet! Lukas ögon glittrade och han var så glad!

Jag och T fick även vi present i helgen. Vi fick en gemensam födelsedagspresent från svärmor med karl och det var denna tavla som vi har pratat om. Snacka om att vi blev glada och efter lite pillerjobb med att spänna upp den så hänger den i våran hall nu! Superfin!



Och nu ligger det en liten hög med paket åt Lukas på bänken. Men inget öppnas förrän i morgon. Det är hans fastrar Vanja och Evelinn som har skickat varsitt paket och nu väntar vi ivrigt på att öppna!

Lom i kroppen

Efter en hel dag på Birsta är man trött i kroppen. Men som vanligt så går dagen väldigt fort för det är ju faktiskt rätt så rolig att vara där. Enormt mycket folk var det iallafall eftersom det dels är löningshelg och dels så firar Birsta City 1 år.
Dagens höjdpunkt var när Lukas fick träffa Bananer i Pyjamas. Oj, vad han undrade vad det var för figurer. Han blev aldrig rädd men han var lite fundersam. Jag fick fram med honom till B1 och han vinkade och sträckte fram handen och då tog Lukas tag i hans finger! Han var så enormt söt och oj vad han funderade.

For hem på eftermiddagen och fixade med middagen för syster Eva och hennes karl Börje kom hit och år middag. Och dom hade med sig presenter till Lukas och dom blev en stooooor hit på en gång! Visar nog imorgon vad han har fått för nu ska jag nog gå och sova en liten sväng!

Godnatt!

Morotskaka

Håller på att baka morotskaka och det är nog världens godaste morotskaka jag har hittat receptet på (förutom den som finns på Wayne´s kanske för den är nog oslagbar!). Annars gör vi inte speciellt mycket ikväll, Lukas sov inte sin eftermiddagslur förrän nästan efter klockan fyra så han kommer nog vara vaken lääääänge ikväll. Men så länge han är glad gör det inte så mycket!

Ska nog titta en sväng på Lets Dance och heja på Magnus som är min stora favorit!

Snart helg

och lika skönt som alltid. I morgon kommer min syster och hennes sambo på middag och igår fick vi veta att svärmor med karl tänker komma hit i helgen. Dom skulle egentligen inte komma förrän nästa helg men fick ändrade planer. Ja, oss gör det inget för vi hade inget speciellt planerat.

Får se vad vi hittar på idag, ska nog ut och promenera snart för Lukas måste sova. Han vaknade sex imorse så han börjar bli trött nu!

En dag på Birsta

Blev en toppendag på Birsta. Lukas vill gå själv väldigt mycket nu och eftersom vi inte hade speciellt bråttom så fick han göra det. Och att få gå själv på leksaksaffären är nog varje barns dröm. Han trivdes som fisken i vattnet och sprang runt och kollade på ALLT!
Sedan gick vi inne på Birsta City och det tar lite tid när han ska gå själv men han är överlycklig när han får göra det. Tror jag har bestämt vad han ska få i födelsedagspresent men är inte riktigt säker. Någon saccosäck blir det inte än, dom flesta är lite för dyra tycker jag och dom jag hittar är riktigt fula och då vägrar jag köpa. Nej, han får klara sig utan stol så länge. Måste baka lite till hans födelsedag. Men tror inte det kommer komma så väldigt många när han fyller år. Dom flesta släktingar bort långt bort men några kompisar kommer nog förbi.

Lukas sover föresten i eget rum nu och det går jättebra. Inatt vaknade han två gånger, halv fyra och halv fem men det räckte med att stoppa in tutten och stryka lite på ryggen så somnar han om. Jag vaknade vid kvart i sju och undrade varför han inte var vaken. Efter tio minuter hör jag hur han börjar vakna och tänkte då gå på toaletten innan jag hämtar upp honom men när jag går förbi står killen och hoppas i sängen och pekar på alla djur som sitter på väggarna! Möts av världens största leende och då kan man inte bli annat än glad!

Torsdag

Och snart helg igen och det är lika mysigt som vanligt. Har inga större planer för helgen, förutm att på lördag kommer syster Eva och hennes sambo Börje och ska äta middag här. Dom ska fira Lukas för han fyller ju år på tisdag och det är inte så lätt att hinna komma då. Vet inte riktigt vad vi ska äta men det kommer jag säkert på.

Idag har vi inga större planer, ska nog följa med Evelina ut på Birsta en sväng. Ska inte shoppa något själv men följer med ändå. Känner lite grann för att påskpynta men eftersom vi ska åka bort hela påsken och Lukas är så liten så struntar jag nog i det. Men jag har fortfarande kvar julgardinerna kvar i tv-rummet för jag har inga nya gardiner att sätta upp och dom gamla vill jag inte sätta upp igen.

Men nu en kopp kaffe!

Tävling!

Detta är en vinst jag väldigt gärna skulle vilja vinna så därför testar jag att tävla. Tävlingen avslutas dock idag så skynda att tävla om ni vill vara med!

Det är hos
lilla kolonistugan man kan tävla! Vinsten är stämplar, både små och stora bokstäver och fyra olika färger. Finns mycket roligt man kan hitta på med dom!

Tyvärr kan jag inte ladda upp bilden, jädra blogg.se som ska krångla. Men in på hemsidan så kan ni se!

Fotovägg

Har i flera års tid drömt om en fotovägg och nu har jag äntligen påbörjat den. Vill att alla ramar ska vara svarta men behöver inte vara samma modell. Just nu är det mest kort på Lukas men det ska bli kort på släkt och vänner . Får se om man fyller hela väggen?!?! Väggen är i hallen och där var det tidigare omålad panel men det har vi ändrat på. Är nu ljust och fint.


Våffeldagen

äntligen är det våffeldagen och idag ska det nog smaskas våfflor. Men jag är inte så förtjust i våfflor med grädde och sylt så för några år sedan bestämde jag mig för att göra dom lite matigare och tog fram räkor, creme fraice, rödlök, och rom och det blev väldigt gott kan jag säga. Har fortsatt äta dom på det sättet och det blir nog så idag också. Det får då bli middag och till efterrätt kanske man tar en med sylt och grädde på men brukar inte orka det.

Annars har vi inte så mycket annat för oss, ska ringa en kompis och bestämma dag och tid för en promenad. Lukas blir nog väldigt glad för dom har en väldig söt vovve vid namn Nova som han gillar mycket.

Men nu blir det som vanligt en kopp kaffe och sedan ska sötnosen sova lite. Och kanske man ska ut och sola lite?

Mamma och babyträff

Idag var babysången inställd och då bestämde sig Linda med sin söta Edvin att bjuda på lunch. Så vid halv tio gick jag och Lukas, Malin och William, Sara och Albin och Ulrika och Kajsa.  Efter en stund tyckte Sara att vi skulle gena över skoterspåren. Okej, tyckte vi och började gå. Kom 10 meter och insåg att det var lite vatten men tänkte att vi kanske kunde gå på sidan. Slutade med att Sara och Ulrika hade blöta fötter och var lite snöiga efter att ha krypt i snön. Skrattade så jag fick ont i magen faktiskt! Tog en timme att promenera dit men i solen så var det bara härligt.
Fick väldigt god mat, nämligen tacopaj och en väldigt god morotspaj. Som om inte det räckte så fick vi marängsvisch (hur det nu stavas?) till efterrätt och snacka om gott!

Barnen lekte på och hade det toppen, bara toppenmänniskor och vi måste träffas snart igen. Lägger in lite bilder från dagen!



Barnen lekte hela tiden, på bilden saknas dock William och Edvin som låg och sov. Från vänster är det Albin, Lukas, Maja och sötaste Kajsa!


Födelsedagsfest

Lukas tyckte det var väldigt roligt med ballonger och som tur var så fick han med sig en ballong hem. Han fick självklart äta födelsedagstårta och tyckte det var mumma. Så gott attt när det var slut på tallriken började han peka på tårtan och ville ha mer! Fick gömma tårtan för att han skulle få annat att tänka på.

I present av oss fick Alexander en stol som jag målat och en liten bil i trä som han kan leka med.


Grattis Alexander

Ännu en måndag och idag ska vi på kalas. Lukas kompis fyller 1år och vi ska dit och fira honom. Jädrar vad fort tiden har gått. Minns det som igår när vi fick sms om att Alexander hade fötts. Gissa om vi blev chockade för han kom 10veckor för tidigt? Men allt har gått toppen och han är en busgrabb som är så söt.



Kortet är taget i oktober då grabbarna var 6-7månader gamla


Helgen är över

Och vi har haft en toppenhelg! Vi träffade Alexander med familj på motormässan igår och gick omkring där i några timmar. Fanns mycket att titta på och Lukas var på toppenhumör hela dagen. Ville springa omkring och titta på allt som fanns där. Det är roligt att han kan gå men man måste hålla ögonen öppna hela tiden.
Träffade även
Sara med familj där och Lukas fick provsitta i rallybilen, vilket han nog tyckte var lite skrämmande men han ville stå utanför och röra vid den.

Åkte sedan hem och tog det bara lugnt och åk tacos till middag. Drack vin och tittade självklart på Robinson och hade en mysig kväll. Dom sov över här så imorse fick pojkarna fortsätta leka. Men nu har dom precis åkt hem och Lukas sover förmiddagsluren så nu är det tyst och lugnt här hemma.

Borde plocka undan lite men det är så skönt att bara sitta i softan och slappa lite så jag ska nog hämta en kopp kaffe och ta det lugnt!

Fredag

Men idag lyser inte solen tyvärr. Men lika bra det kanske för vi har nog inte tid at gå ut ändå. Ska fortsätta städa vilket inte är det lättaste när man har en liten son som vill "hjälpa till" hela tiden. Och förutom det så har jag fått enormt ont i ryggen och det är inte roligt. Hade hoppats att det skulle bli bättre under natten men det blev det inte. Hoppas verkligen det blir bättre till imorgon för vill inte ha ont när vi ska spendera dagen med Alex och familj.

Idag ska vi gå över till William och Malin och titta på tupperware-saker. Vet inte om jag ska köpa något men det är ju alltid roligt att träffa lite folk faktiskt.

men nu ropar Lukas på mig, han är nog lite rastlös tror jag!

Sol, sol och åter sol

Här skiner solen och det är väldigt varmt. Vägarna börjar faktiskt bli bara och då måste jag säga att mina vårkänslor börjar komma. Jag längtar enormt efter våren och hoppas den skyndar på sig.

Får se vad vi hittar på idag, har lite pyssel som jag måste fixa men det är ingen jättebrådska eftersom våran hall inte är färdig. Usch vad jag börjar bli less på hallen nu, vi kommer ju ingen vart. Men vi har sagt att det får ta den tid det tar och det känns bättre att fördela kostnaderna så inte allt kommer på en gång. Men jag längtar faktiskt tills hallen är klar och nu måste vi nog göra ett ryck.


Vinn underbar tavla!

Denna tavla skulle jag verkligen vilja vinna åt Lukas, den är så himlans fin och roligt att kunna ge något väldigt personligt.



Självklart är det inte exakt denna utan man får bestämma själv hur man vill att tavlan ska se ut. Om vi skulle ha turen på vår sida skulle nog en dammsugare finnas med på bilden för Lukas älskar dammsugaren, ha ha ha!

Vill du också vara med och tävla så gå in på denna sida:
Bettina Design

Trött!

Vi har varit väldigt bortskämda med en som som gillar att sova. Han har alltid sovit till tidigast sju men oftast till åtta. Ni har han vaknat sju en bra tid men dom senaste dagarna har han börjat vakna vid 6! Fatta hur trött jag är????? Nu vet jag ju att det inte är tidigt enligt en del för vi har några barn här omkring (och även Lukas kusin ibland) som vaknar vid 5! Då är det inte morgon tycker jag och är glad att Lukas sover längre än det i allafall.

Här lyser solen så det blir en sväng med pulkan sedan. Men tyvärr gör även solen att man ser allt damm som ligger så en sväng med dammsugaren krävs också. Måste ju hinna städa innan helgen för då ska vi hitta på något med Alexander och hans föräldrar och sedan ska dom äta middag och sova över så några glas vin blir det nog till helgen!

Men nu en kopp kaffe och sedan dammsugaren!


Vink, vink

Idag har Lukas äntligen kommit på att man kan vinka och nu gör han det hela tiden. Säger man vink, vink så vinkar han. Säger man klappa händerna så vinkar han. Ja, han har väl kommit på att han kan och då ska det göras hela tiden.


Tittut!

Lukas ÄLSKAR att leka tittut och kan göra det konstant. Idag kom han på att han kunde gömma sig bakom sofforna och leka. Leendet man får när han tittar fram kan nog smälta dom största isbitarna.




fotostudio?

Vi har ett kort på T när han är runt 1 år gammal och det är taget hos Bohms i Dorotea. Jag skulle vilja ha ett likadant på Lukas men jag tror inte att kläderna som T hade på sig är hela så där sprack det. Därför tänker jag göra en egen variant här hemma och i lördags prövade jag första gången men tror jag vill testa med några andra kläder. När jag väl har fått till det ska dom hänga bredvid varandra på våran fotovägg, tror det blir toppen!



Idag har vi som vanligt varit och sjungit och Lukas hade roligt precis som vanligt. Nu ligger han slocknad efter att ha röjt runt ett tag. T kommer inte hem förrän vid halv elva ikväll så vi blir ensamma hela dagen. Kanske vi tar oss ut och busar lite i snön men vi får se!

Plask och lek

Idag ska jag och Lukas åka och bada en sväng, han var ju sjuk en söndag och då missade vi ett bad och nu är det återbad för det. Hopps han är på bättre humör denna gång men det är han säkert. Får se är vi tar, är lite av ett dropp in i eftermiddag. Han sover just nu så vi får se vilken tid som passar bäst.

Sitter just nu i tv-rummet men igår var det inget tv-rum utan det rum som vi skulle ha som matsal. Vi har i några veckor pratat om att flytta tv-rummet eftersom det blir så väldans ljust i rummet eftersom vi har enorma fönster längs ena väggen. Och igår när jag målade lister fick T för sig att det var dags. Blev faktiskt väldigt bra men lite trångt kanske. Fast egentligen behövs det inte någon mer plats så detta blir toppen! Så nu används vårt gamla tv-rum till lekrum för Lukas och det är ju skönt att det kan vara något där inne för jag hatar helt tomma rum.
Jag vill ha rummet till matsal och med en divan i ena hörnet men T började prata om biljardbord så vi får se vad som händer.

Nej nu blir det en kopp kaffe och slappande framför tv:n!

Söndag = vilodag

Ja hemma hos oss är det verkligen vilodag just nu. T har inte velat kliva upp än, han är väl trött efter nattens festande och Lukas har precis somnat och sover nu sin förmiddagslur. Så nu är det tyst och lugnt här hemma och jag njuter av en kopp kaffe.

Ska nog ta och måla lite lister och sedan fortsätta med min fotovägg. Måste fixa lite mer kort bara men många kommer jag inte få tag på förrän till påsk men det gör inget.

Tror inte det blir någon promenad för det är riktigt tråkigt väder ute, solen verkar inte vilja titta fram idag och då kan man lika gärna stanna inne. Eller kanske inte, T kanske behöver lite frisk luft sedan.

Melodifestival!

Ja, ikväll är det då äntligen finalen och jag har verkligen inte den blekaste aning om vem som kommer vinna. På tidningarnas hemsida kan man läsa att Ugglas och Ehrman är favoriter men jag hoppas verkligen att det är fel för vi kan inte skicka dom. Då har vi verkligen sjunkit till botten måste jag säga.
Har inga favoriter ikväll, gillar några stycken men vet inte vem jag vill ska vinna. Får se allt eftersom programmet går vem jag gillar mest ikväll.

Har precis nattat sonen och sambon är på gummiverkstan och dricker bira och bastar med ett gäng grabbar så här är det väldigt lugnt och skönt. Så nu blir det cola och pizza till middag!

Shopping!

I veckan shoppade jag lite småsaker till Lukas. Det första var faktiskt skor som jag har funderat på ett tag. Har ju sagt att jag inte skulle köpa skor till honom denna vinter men han har blivit så rörlig och vill verkligen vara nere på marken. Men samtidigt vill jag inte betala en massa pengar för skor han kan ha två månader och sedan kan han inte ha dom mer. Kom då på ideén att gå på Myrorna och där gjorde jag fynd. Ett par fodrade stövlar för superpriset 30kr och ett par snygga svart i skinn för 45kr. Dom senare kan han ju inte ha nu men dom är lite större så det kommer.



Och igår på H&M hittade jag denna tshirt som jag var tvungen att köpa och ville helst ha en till mig själv också faktiskt!


Festen igår!

Festen var riktigt bra, mycket god mat och supertrevligt sällskap. Men först var vi på stan och fikade på Waynes med trevliga Marie och det är alltid lika roligt. Sedan hämta T och åka hem för att snabbt sminka sig och byta kläder. Och sedan gasen i botten till Emma. Maten var bland det bästa jag ätit någon gång. Det var italiensk buffé och snacka om mat!
Och sedan blev det norsk karaoke, Melodifestival-spelet och lite annat spel. Vann i alla tävlingar gjorde självklart mitt lag och en biobiljett och lite godis blev mitt pris. Mitt team på jobbet är det bästa teamt någonsin. Man mår så bra med dom människorna och man har så roligt. Så hoppas det blir en ny fest snart!


Fredag, fika-träff och fest

Ja idag har vi en del att göra. För det första är det ju äntligen fredag och det är mysigt och efter lunch ska vi åka till stan och träffa en kompis för en fika, ska nog bli mysigt. Och ikväll har jag ju fest med mitt team och det kan ju inte bli annat än bra. Det ska visst vara italien-tema så jag hoppas på en massa god mat.

Men just nu sover Lukas och jag håller på och plockar undan och fixar lite. Daton ville inte starta igår så därför var jag inte in något alls utan det blev då en sväng in till stan istället och gick på Myrorna. Hittade faktiskt några saker, dom visar jag nog imorgon för nu känner jag mig lite stressad och måste fixa lite!

Ha en toppendag!

Gått in i väggen?!?!?!?

Kan man gå in i väggen på grund av allt man vill göra här hemma? Jag har tusen och åter tusen saker som ska göras här hemma: måla lister, måla ramar, fixa i hallen, städa huset mm. mm. mm. mm. Men så fort Lukas tar en sovpaus känner jag mig bara trött och  vill bara sätta mig i soffan och vila. Varför? Och alla ideér som kommer? Nya pyssliga ideér som jag vill göra men blir aldrig av?

Det är så mycket som pågår i mitt huvud nu att jag bara blir trött? Tänk om man kunde resa bort från hus, jobb och allt runt omkring mig och bara slippa allt i en månad? Men egentligen tror jag inte på det utan det gäller bara att ta det lugnt och beta av en sak i taget. Men jag måste erkänna att det skulle vara skönt att kunna "skicka iväg" Lukas ibland och bara få det lugnt här hemma så man kunde göra något. Eller bara få ta det lugnt ibland.

Men samtidigt älskar jag min son mer än något annat i hela världen. MEN jag tror att både föräldrar och barn mår bra av att få vara ifrån varandra ibland.

Ännu en dag

T tog sovmorgon idag då han inte började jobba förrän på eftermiddagen och skulle åka med bussen som gick nio. Han gick men efter tjugo minuter kom han tillbaka för det hade inte kommit någon buss. Lukas blev ENORMT glad då han såg att pappa kom hem igen, är så roligt att se hur ansiktet lyser upp på honom. Vi fick lov att skjutsa in pappa till jobbet men det gick bara bra.

Nu sover Lukas och jag har precis bakat bullar i långpanna. Dom ligger på jäsning nu och längtar tills dom är klara för jag vill provsmaka. Men det blir en promenad senare tillsammans med Evelina så en liten bulle kanske man gör sig förtjänt av.

Ont i ryggen

Har dom senaste veckorna haft lite ont i ryggen, tror det är Lukas som tyvärr  är skyldig till det. Eller egentligen är jag ju själv skyldig till det men han vill ju så gärna gå ut och gå och då håller jag honom i händerna så han får gå. Och det blir ju inte bättre av allt skottande. Har precis varit ute 40 minuter och det känns i ryggen. Men samtidigt är det skönt att vara ute och skotta, är härligt när man ser hur snyggt det är när det är klart.

Lägger ut en bild från helgen. Lukas tok en bad i mormors diskho efter han ätit frukost.  Längtar som en tok tills påsk då vi får åka hem igen och då hoppas jag att det blir en MASSA sol!


tra la la

Ja nu har vi sjungit och det var nog rekord i antal bebisar där idag. Tror det var 18st bebisar där tillsammans med sina mammor så det var fullt i Lillkyrkan. Men bara roligt faktiskt, Lukas är nästan äldst där, endast William som är äldre men det är ju bara med fyra dagar. Märker att han inte är riktigt lika intresserad längre men sitter faktist kvar hos mig under tiden vi sjunger.

Här snöar det idag igen, vi gick till och från sången så Lukas sover nu ute i snön. Hoppas han sover ett tag men det vet man ju aldrig. Han har sovit som en dröm dom senaste nätterna men vaknar alltid runt fyra-fem och vill komma upp till oss. Vill ju att han ska sova i sin säng hela natten men får se hur det blir med det.

Nu blir det nog kaffe, är väldigt sugen på det.

Slut på lovet

och vi är tillbara i Sundsvall. Åkte ner igår för att vi skulle ta kort på Lukas när vi badade men tyvärr var inte våran grabb på fotohumör så det blev inga kort. Så fort vi kom fram till fotografen och Sara (simledaren) så började han gråta och vägrade dyka. Han som alltid älskar att dyka och brukar inte gråta år Sara. Tror att fotografen med simglasögon såg lite skrämmande ut. Så tyvärr, inga fina undervattenskort.

Får se vad vi hittar på i veckan, på fredag är det iallafall teamfest på jobbet för mig och på lördag ska T ut med några grabbar. Dom ska köra gokart och gissa om jag är avis. Nu måste vi snart fixa en tjejfest och hitta på något roligt. För mig blir det iallafall Melodifestival på lördag och ska nog fixa lite godsaker att ha framför tv:n. Hoppas bara Lukas sover bra men det borde han nog. Är grymt sugen på grönsaker med dip så det får nog bli det på lördag. Och lite vin tror jag faktiskt.

Härligt med sportlov

men så mycket sportande har det väl inte blivit. Gick bra att köra hit igår, tog en avstickare förbi Sollefteå och träffade en gammal vän för lite fika. Blev en paus på två timmar innan vi tuffade vidare. Lukas sov hela vägen, vaknade och var social när vi fikade och somnade om när vi for och vaknade när vi kom hem! Kan väl inte bli bättre?

Men idag har vi inte gjort mycket. Spenderade den med svägerskan och Lukas kusin Neo och har bara varit. Har gjort "stan" också men affären jag ville gå in i var stängt på grund av sjukdom så det får bli senare i veckan.

Får se vad vi hittar på imorgon, hoppas på bättre väder iallafall för idag har solen lyst med sin frånvaro och det har snöat och blåst. Men är man glad inombords så har det ingen betydelse!

ÄNTLIGEN!

Efter mer än en vecka av dålig sömn sov äntligen Lukas bra igen. Han vaknade kanske 3 gånger och fick tutten men inte förrän halv sex kom han över till oss. Så nu har man äntligen fått sova ordentligt och känner sig rätt så pigg.

Nu packas det för fullt här hemma, svårt att bestämma vad man ska ha med sig hem men tar alltid med för mycket för att vara på den säkra sidan.

Men nu har jag en grinig pojke vid min sida som inte gillar att jag sitter vid datorn så Godmorgon och på återseende!