Hinner inte med

Dagarna går så fort i sommarvärmen så jag hinner knappt sitta vid datorn tycker jag. Midsommar har kommit och gått och det var en helt underbar helg faktiskt. Hade besök av tre stycken svägerskor, två kusiner till pojkarna och svärfar med sambo! Vi har ätit gott och bara tagit det lugnt och det är så det ska vara. Lukas har varit överlycklig som har fått leka med Neo så många dagar och han tyckte inte om när dom for.

Gjorde midsommarkransar som vanligt men tyvärr var inte den äldre pojken medgörlig så det blev inget sådant kort men på lillfisen blev det ett.



Hela familjen är ju lediga tillsammans och vi njuter bara av dagarna, visst har vi mycket som ska göras men vi stressar inte genom ledigheten.

Lägger in ett kort på storkillen, han är så fantastisk och vi får skratta åt och med honom hela tiden tror jag!


Midsommar


Snart är det dags för midsommar och jag längtar verkligen. Dels för att det är en så mysig helg och dels för att i år får vi fira den med så många familjemedlemmar! Pratade nyss med svägerskan Ida och det ska bli så skoj att träffas och hinna umgås med varandra och det var så länge sedan jag träffade mina svägerskor så att dom kommer nu ska bli så skoj!

Sitter och funderar lite över maten och det blir nog midsommarlunch först och sedan grillat till middag. Funderar dock på vad man ska ha på lunchen men hinner fundera mer över det!

Blir hungrig redan nu när jag tänker på all mat som ska ätas, mums!


Härliga sommar

I helgen har vi verkligen haft högsommarvärme hos oss. I fredags for jag, Lukas och Walter tillsammans med andra mammor och barn till Himlabadet och deras utebad. Det var en helt underbar dag som resulterade i en bränd rygg men jag får skylla mig själv.





Då vi såg att dom skulle fira 1år på lördagen så for vi även då men då fick faktiskt pappa T följa med oss! Vi satt nära den grunda bassängen så då kunde Lukas bada hela tiden och det var han nöjd med kan jag säga!



Vi har även hunnit med ett 3-årskalas och lite fixande här hemma men idag stannade vi faktiskt hemma och i skuggan för dosen av sol var faktiskt uppnåd för denna gång kan jag säga.

Längtar tills värmen i sjöar och hav har kommit igång så man kan åka och bada på sådana ställen också. Det finns för och nackdelar med strand och sjö precis som med bassäng så det är bra att kunna variera lite.


Det går så fort.......

Imorse när jag skulle ut och packa bilen inför dagens bravader så möttes jag av en brandbil och massa konstiga ljud. Upptäckte till min fasa att det brann hos grannen! Det värsta hade redan gått över och tack vare fyra brandbilar så hade man släckt elden men Lukas stod som förstenad och tittade på när dom jobbade!

Tänk vad fort det kan gå? Mamman och två små barn vaknar upp till rök och efter en stund är huset förstört! Stommen står kvar men det är helt förstört innuti. Man är så glad att dom klarade sig och lever men tänk på allt som kunde ha hänt?

Och tänk när det värsta är över och man ska börja fundera på vad man har kvar och inser att ALLT är borta? Usch vad jag tycker synd om dom. Håller på att plocka ihop lite kläder och leksaker till dom som vi ska skicka över. Det är inte mycket i denna situation men vet att jag själv skulle vara tacksam om det hände oss.

Sa till T nu ikväll att man måste nog börja prata om eld med Lukas och vad man ska göra om det skulle börja brinna i huset. Förhoppningsvis händer det aldrig oss men man vet ju aldrig.

Nuffe

Våran nya familjemedlem som heter Nuffe är inget mindre än en traktor! I lördags åkte vi och inhandlade honom och Lukas är överlycklig ända sedan dess. Han ville dock att den skulle vara grön så han bearbetar pappa att få måla gröna stjärnor på Nuffe!

Så undrar man vart Lukas är vet vi vart vi ska leta!




Långhelg

Vilken härlig helg vi har haft, solen har värmt oss varenda dag och visst har det blåst lite för mycket men helt underbart har det varit. Dock har jag mestadels stått i skuggan för vi håller på att måla om våran bro och där kommer inte solen in med sina strålar tyvärr.

Vi har även haft tur att bli bjuden på middag både lördag och söndag. På lördag var det hos Matilda och Alexander med föräldrar då vi var där och firade att Matilda fyllde 1år och igår var vi hos Erik som fyllde år! Härligt Härligt!

Eftersom storebror Alexander fick en stol med sitt namn på när han fyllde 1år så fick även syster Matilda det.



Och till Lukas stora förtjusning utökades våran familj i helgen så nu har vi hälsat Nuffe välkommen. Vem det är får ni se en annan dag!