första dagen på jobbet

och man möttes av ca 50 mail som måste gås igenom. Som tur är har jag väldigt bra kollegor som har rensat på min ärende-kö så där var det inte så mycket.

men nu är man alltså här igen, mella 8 och 16.30 VARJE DAG! ska inte klaga, jag har ju faktiskt ett jobb jag trivs med och så har jag ju fått fast jobb faktiskt.

igår kom svärfar med familj och parkerade husvagnen på uppfarten. Dom har varit på semester och är på väg hemåt. Är bara roligt när det kommer någon och hälsar på.

ute är det regn och molnigt men det är jag bara glad över. Tråkigt om det hade varit strålande sol och 26 grader varmt första dagen man jobbar.

oj, nu ringer det.

i´ll be back...

regn, regn regn - och MYCKET åska

jädrar vad det har blixtrat och åskat här idag. Strömmen har gått och kommit tillbaka några gånger men inte längre än några sekunder.
tråkig sista dag på semestern, hade varit roligt med sol och värme och eventuellt ett dopp men men, tyvärr blev det en innedag istället.

vi har faktiskt kommit på att vi har en till sorts frukt på gården. Nämligen något som jag ALLTID har velat ha och som är ett måste enligt mig. Nämligen KÖRSBÄR. vi är väl inte 100% säker på att det är körsbär men nu när dom mognar så smakar dom och ser ut mer och mer som körsbär.

jag ska nog plocka undan lite nu och kanske dricka en kopp kaffe. Vill bara visa en liten bild på världens sötaste lilla pojke, nämligen Neo.
image100

tyst i huset

ja, nu har ida, janne och neo åkt och nu är det tyst i huset. Nästan lite för tyst faktiskt. jag gillar när människor kommer och hälsar på.

på tisdag kommer kanske moster ingrid med familj och hälsar på så det ska bli roligt. Dom har aldrig varit här så då får man gå husesyn en gång till.

tyvärr håller min semester på att gå mot sitt slut, börjar jobba på söndag. lästa på aftonbladets hemsida att nu kommer solen. Är det inte typiskt? ja ja, man får väl njuta av den på helgerna.

nu har föresten gurkorna börjat växa. 4stycken har vi hittat så det ska bli gott när vi äntligen får skörda. Nu väntar vi bara på melonerna.

nu ska jag sätta mig framför tv:n och äta guacamole. jam jam tycker jag.

i´ll be back

sol och åska

ja idag har det varit blandat väder. Först sol och hetta och sedan åska och regn. Men en härlig dag har det varit, har varit med Ida, Neo, Janne och Ted hela dagen. Är riktigt roligt att ha dom här på besök.

nu har jag TYVÄRR bara 3 dagar kvar av min semester. Blääääääääääääää! men men, det är väl bara att bita ihop och bita i det sura äpplet.

nä, nu blir det film. Dock hyrde Ted en film som jag redan sett vilket jag sa men han hör inte alltid det jag säger :)

i´ll be back...

regn = städa

image97
när är det roligt att städa? jag avskyr det och att dammsuga är nog det tråkigaste av allt.
här regnar det och när vi vaknade sa ted att jag glömt solstolsdynan ute - toppen, nu är den surblöt!

måste ta ett ryck och dammsuga och skura nu, det luktar så gott när det är klart och då är man nöjd men nu innan känns det bara jobbigt. Och att ha musik till samtidigt funkar inte för mig, bläääää!

nä, ska sluta vara så negativ, men när jag klar kommer jag nog se ut så här:
image99

klantiga jag....

jag som sa tidigare att jag var så glad att jag inte lyckats bränna mig än! ha ha ha, ja jag får skylla mig själv. Igår skulle jag utnyttja solen och låg ute och läste ett tag. Det var ju juvligt om än lite varmt kanske. Tror ni inte att jag går och bränner mig? PÅ MAGEN!!!!! hur fan kan man bränna sig på magen? ja, det ska ju vara jag för det

idag gör vi inte mycket. Har klippt lite gräsmattor och pullrat på. Ska ta och städa huset (har inte städat sedan vi kom hem och har inte skura på några veckor) för imorgon får vi besök. Av världens sötaste Neo. Ja, hans mamma och pappa kommer också.

nä, ska ta mig en kopp kaffe nu och INTE gå ut i solen. Jag trivs ganska bra här inne i skuggan.
Fick föresten en förkylning igår. Fick feber och halsen var svullen men en god natts sömn gjorde att febern försvann och jag har väldigt lite ont i halsen nu.

i´ll be back...

söndag, härliga söndag

varför? jo för att solen lyser idag igen! idag åker vi nog till havet och badar och solar. För sola det tänker jag göra, jag vill ju få lite färg faktiskt.

har ont i halsen och känner mig svullen i halsen. jag vill inte bli sjuk och jag skyller på ted ifall jag blir det. Han har precis varit halvsjuk. Han borde faktiskt ha gått i karantän när han kände av förkylningen - så inte jag skulle bli sjuk. Vilken elak pojkvän man har va? hi hi

ska äta lite frukost nu och håller tummarna att solen fortsätter skina och inte tänker gömma sig bakom en massa dumma moln.

i´ll be back...

lördagmorgon

och solen lyser! det är dock inte så jättevarmt men det är är sol i allafall! har inga planer för dagen, skulle nog gärna åka hem igen men det vill nog inte ted. får väl hitta på något här istället.

blir nog att rensa rabatten idag. Ska rycka bort lite blommor som jag inte vill ha och försöka göra det snyggt.

ska nog äta lite jordgubbar idag, kommer bara mer och mer. Mumma!
image93

Väldigt mycket vindruvor är det
image94

Tycker inte om tomater men gillar doften
image95

lite blandade grönsaker, men får se hur mycket som kommer upp!
image96

Samtal från chefen!

min chef ringde för ett litet tag sedan och hade nyheter.

JAG HAR FÅTT FAST JOBB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yes, äntligen. Känns skönt att få ha ett fast jobb, det känns lite säkrare. Så nu är jag glad, blir nog kanske ett glas vin till middagen.

ska ut och rensa i rosenbuskarna nu. allt som växer här har inte sköts om på flera år och det syns. Det är mycket att göra men samtidigt är det roligt.

i´ll be back...

inredning

är något jag ÄLSKAR, men tyvärr kostar det mycket pengar och därför får det ta sin lilla tid. Men till slut kommer jag ha fått det som jag vill.
I sovrummet ville jag ha garderober men vi har nog kastat den ideén. Istället kommer vi nog ställa dit 2 byråer. Det finns redan två garberober inbyggda i väggen så vi behöver inte fler. Det är ändå hyllplan man behöver mest av.

Jag har hittat några fina byråer, men det skiljer mycket i pris. Jag vill nog helst ha mörkt trä eftersom sängen är i svart metall.
Något som liknar den här vil jag ha:
image91

image92
Och jag älskar ljusstakar och hittade dessa hos Ellos. Jag gillar dom väldigt mycket och jag är ju inte speciellt mycket för tavlor. Det ska vara några riktigt snygga tavlor och det får absolut inte blir för mycket.

tagit semester!

tyvärr även från bloggen. Har inte haft tillgång till internet så jag har inte kunnat blogga. Men nu är jag tillbaka så nu ska jag fixa in lite bilder och skriva lite mer.

idag är det molnigt, tyvärr. Jag skulle gärna ha lite sol. Jag vill kunna vara ute och njuta av solen, inte av molnen.

ja ja, upptäckte när vi kom hem igår att jordgubbarna är klara att skördas. Och dom är supergoda.

nä, ska tvätta upp alla kläder nu innan jag går ut.

i´ll be back...

Packa väskan

nu är det packning och iordningställande av huset som gäller för nu åker vi hemåt. Ska bli skönt att åka hem och träffa alla.

Bea fick en liten flicka i onsdags, Grattis!

i onsdags var vi ute på öltält med mange och jenny. det var riktigt roligt men snacka om att jag var trött igår! Jag for på stan igår och shoppade med Evelina igår. Behövde hitta mig några nya linnen och det lyckades jag med.

nä, måste ut i växthuset och kolla på vinrankan

bye bye

storm och sol

ännu en solig dag och det är HÄRLIGT! tyvärr blåser det lite mycket idag men ska nog vara ute en sväng ändå. Har varit ute och sprungit på morgonen och har precis ätit min grötfrukost.

Ikväll blir det middag med några kompisar och sedan blir det nog öltältet på Gatufesten, Det kommer var mucho med folk där ikväll eftersom det är gratis inträde. Resten av veckan kostar det nog ca 300kr för en kväll. FÖR DYRT tycker jag!

undrar om duschen har blivit varm så jag kan gå och skölja av mig saltet. Igår var vi och badade föresten. Evelina ringde och fråga om vi inte skulle svalka oss lite och det var lite kallt men ändå väldigt skönt.

nä, dags för duschen.
i´ll be back...

idag får jag ett till kusinbarn! kram på dig och familjen Bea

Dag 2 på semestern

och semestern kunde inte ha börjat bättre. Strålande sol och inte ett moln på himlen. Igår tog jag det bara lugnt, tog en joggingtur på morgon och sedan har jag varit ute och jobbat och legat inne och latat mig. Men det får man göra när man har semester!
Igår fick Ted äntligen till automatbevattningen så vi kan åka hem utan att känna oss oroliga över att dom ska torka ut. Känns skönt. Men jag skulle gärna vilja att allt var klart nu, jag vill äta vindruvor.

I morgon blir det öltältet på Gatufesten. Några kompisar ska bjuda oss på middag och sedan går vi ner på öltältet Jag ska även ner och träffa mina jobbarkompisar. Varje år okuperar företaget ett öltält och alla sitter där och umgås.

Fick meddelande från min kusin för en stund sedan. Imorgon får hon sin lilla bebis. Ska bli så roligt att få komma och titta på underverket. Vore roligt för dom om dom fick en pojke eftersom dom har lilla jennifer men det spelar ju självklart ingen roll. Alla är underverk, oavsett kön.

nä, nu ska jag gå och koka gröt och äta frukost.

Jag har föresten skaffat en sida på bilddagboken. men jag måste lägga upp bilder först. Men jag återkommer om den.

i´ll be back...