sommar, sommar, sommar

Idag har det verkligen varit sommarväder och nästan för varmt. I skuggan ikväll var det 23 grader! Har längtat efter solen men det är jobbigt med Lukas. Man smörjer och klär på han men han toksvettas hela tiden och vill inte äta när det blir så varmt.
Gårdagen var iallafall toppen, perfekt väder för en båttur och maten var supergod. Idag har vi bara varit ute och njutit och gått på marknad. Sedan kom Erik och vi har ätit och druckit gott och bara myst. Nu har grabbarna åkt iväg på puben och jag kommer nog gå och lägga mig snart för solen gör att man blir trött.

Kort från dagen kommer imorgon, orkar inte gå och hämta kameran!

Ut på böljorna de blå

Ikväll är det båt som gäller för mig för det är dags för företagets sommarfest. Vi åkte med båden för två år sedan och det var riktigt mysigt så jag hoppas på tur ikväll igen. Dom serverade väldans god mat och hoppas det blir lika gott igen. Jag tror jag tar bilen ikväll för det är så skönt att få komma hem när man vill och jag har ingen vidare lust att gå ut på krogen när båten kommer in. Och det positiva är ju att man vaknar pigg imorgon!

Och jag hoppas verkligen vi får lika fint väder imorgon som vi har haft idag. Solen har lyst och det har varit väldigt varmt. Jag och Lukas har varit ute hela dagen och bara myst. Nu sover han dock, för han hade en jobbig natt och vaknade förre sex imorse så han klarade sig inte på bara 1 sovpaus idag.

Men nu ska jag nog ta och fixa lite ute och sedan så ska jag fixa mig själv lite!

ÄNTLIGEN har vi fått dagisplats!

Och en djup suck andades ut Har oroat mig för vilket dagis vi skulle hamna på och från när vi skulle få plats. Har ju sökt ett dagis som heter Snurran och ville verkligen hamna där men vi sökte ju lite sent eftersom det blev ändrade planer. Lukas skulle ju egentligen inte börja dagis förrän i januari men eftersom T är uppsagd så ville vi få in Lukas på dagis i augusti.
Och idag kom brevet från kommun och vi fick plats, yes! En vecka senare än vi skrev i ansökan men vad gör det, T är ju ändå ledig då och det blir då han som kommer få sköta inskolningen. Har fått höra av många att det inte fanns så många platser så jag var bombis på att vi skulle få plats på ett annat dagis. Vi vill ju att Lukas ska gå på Snurran eftersom det är det närmaste dagiset och T ska ju kunna hämta och lämna utan att det ska ta en halv dag. Det är även det dagiset där dom barn som vi har varit med nu när vi har varit lediga också kommer att gå och det blir även dom som dom kommer att gå i skola med.

Är superglad idag och min dag kunde inte bli bättre!

Dags att köpa hus?

Jag är ett stort fan av Äntligen hemma och brukar nästan alltid titta på det. I år (för dom som har missat det) har dom tagit sig an ett helt hus och har jobbat med det hela säsongen. Huset såg hemskt ut när dom började och trädgården var helt överväxt. Men nu har är dom klara och huset är till salu. Till priset av 12miljoner kronor! Men visst kan jag hålla med om att man får mycket fint för pengarna och jag skulle inte tacka nej till det huset.

Har du inte tittat på det så gå
in och kolla på bilderna!


Städhjälp

Funderar på att skaffa städhjälp för jag hatar verkligen att städa. Vet att jag har en i min närhet som älskar att hjälpa mig och billig är han också! Det hörs inte så bra på filmen men han gör egna ljud när han dammsuger!


Framtid inom musiken?

Lukas älskar musik och det gör säkert dom flesta barn. Så fort han hör minsta lilla sång så börjar han dansa och han stannar till och lyssnar.  På babysången har hon som leder sången gett Lukas många komplimanger för hon tycker att man kan se på honom att han verkligen lyssnar till sången och är intresserad.
Och i går på sången satt en mamma med skålen med instrument och en massa barn satt runt om kring. Lukas gick raka vägen fram och började spela och hon sa att hon tyckte Lukas hade taktkänsla! Kan man ha det när man är så liten? Roligt att höra iallafall.

Så här hemma försöker jag spela mycket musik och även sjunga med honom. Lägger in lite bilder från babysången, tänkte spela in honom också men tyvärr så dog kameran precis då!






Huva vilket väder

Idag är det tråkväder här hemma. Solen lyser inte och det blåser kallt och man väntar på att det ska börja regna vilken sekund som helst. Så idag är det mest inne som gäller men det är helt okej. Borde nog ta fram dammsugaren när Lukas vaknar.

Gårdagen spenderade vi först på babysång då det var sista gången så det var avslutningen och dom bjöd på lunch. Kommer sakna babysången och alla mammor med barn. Eftermiddagen och kvällen spenderade jag med min kära syster Eva och vi gick på stan och på Birsta och hade det bara mysigt. Detta är något vi alldeles för sällan så jag hoppas vi gör det snart igen.

Men nu är det kaffe som gäller och lite undanplockande för det kan man inte göra när Lukas är vaken för rör jag en sak så ska han ha den. Ha ha, vilka bekymmer man har va?

Helgen i lite bilder

Helgen har som sagt varit riktigt mysig och jag försökte komma ihåg kameran men glömmer den ibland men några kort har det iallafall blivit!

Syns inte så bra men Lukas var riktigt blöt men väldigt lycklig efter att gått ute i regnet!



I fredags lekte Lukas med William och Albin och dom röjde rejält. Söta pojkar är dom så vi får hoppas på fler lekträffar snart!



Självklart finns det en tjej i gänget och denna sötnos heter Kajsa. Lite yngre än killarna men snart springer hon också och kan då jaga på grabbarna.



Söndagen ägnade vi åt att slappa och mysa och Lukas är väldigt förtjust i solstolen. Och kompisen han har framför sig har varit på semster hos faster Vanja nere i Norrtälje men kom hem med farfar igår. Och den kan inte sluta låta, minns att bilen så tjoar den till så fort det kommer minsta lilla gupp!


Härliga helg

Helgen har gått superfort och det är dags för ny vecka igen. Igår blev vi bjudna till Erik och Evelina för lite surströmming. Jag äter ju inte surströmming så jag äter matjessill istället och det var väldigt gott måste jag säga! Eriks storasyster med familj var där och dom har två barn och Lukas var helnöjd som fick springa med dom hela kvällen. Tror inte han somnade förrän halv elva men då somnade han i min famn och det händer INTE ofta!

Idag har vi tagit det lugnt och soooooolat ute. Det har varit riktigt sommarväder och vi fortsätter röja. När vi vaknade imorse bestämde jag att det var dags för ett bad så jag och Lukas (pappa stannade hemma) packade ryggsäcken och drog till badhuset. Vi hade det toppen där och Lukas ÄLSKAR verkligen att bada.
Efter badet var det raka vägen till sängen. Efter en stund hör jag hur det kör upp en bil och vilka är det tittar förbi? Jo Lukas farfar och sambo och Lukas som var på toppenhumör när han väl vaknade blev jätteglad och gav farfar en kram!

Bilder kommer imorgon för kameran är ute i bilen just nu och jag ORKAR inte gå och hämta den så ha en bra kväll. Hos oss är det dags för blåbärspaj!

Oj vad tiden går

Och jag har inte ens rört vid datorn sedan sista inlägget. Är ute mest hela tiden men senaste dagarna har det varit dåligt väder här så man vill inte vara ute. I onsdags så började det regna när vi var ute. Vi tog skydd under carporten en det regnade bara mer och mer. Helt plötsligt så går Lukas ut i regnet och bryr sig inte ett dugg om det blöta! Han blev sur blöt men han var lika glad för det!

Nu sover lillgrabben, han fick sova lite tidigare idag för om en timme ska vi på playdate hos William med familj. Och både mamma och pappa är inbjudna så det kommer bli riktigt mysigt. Var så länge sedan vi träffade dom  så det var på tiden.

Så nu har jag lite grann jag måste packa och fixa så over and out!

Onsdag = helg

Eftersom det är en röd dag imorgon och en klämdag på fredag så för T helg redan ikväll. Mysigt och det är behövligt för det är mycket som måste göras här hemma. Lukas ligger och sover nu och jag tar det bara lugnt, har gått och plockat som vanligt men sitter nu och njuter av en kopp kaffe!

Så ha en toppendag och njut av solen!

Måndag och ny vecka

Och idag har vi inte gjort mycket, bara gått hemma och myst. Hade tänkt göra så mycket ute men hade ingen lust alls utan lekte bara med Lukas hela dagen - och det är väl inte fyskam eller?

Imorgon är det dags för babysång igen, näst sista gången och sedan är det över. Och det är ju inte länge kvar innan jag börjar jobba heller, längtar faktiskt men kommer säkert vara less efter en vecka.

Nu är det bara två dagar kvar sedan är det helg igen, och vi ska försöka hinna med mycket i helgen. Trodde vi skulle få besök i helgen men dom kunde inte så nu ska vi försöka fixa och dona så mycket som möjligt. Men hoppas vi får träffa sötaste Benjamin en annan gång och snart.

Nu ska jag fortsätta måla i hallen, ha dé

Grattis Norge!

Äntligen vann ett bidrag som jag älskade! Tycker det var år sedan men nu var det dags. Förstod att Sverige skulle hamna långt ner, förstod inte överhuvudtaget hur den låten kunde vinna den svenska uttagningen. Tycker Norge var i särklass bäst och vad roligt att dom fick finna på sin nationaldag!

Kan lyssna på låten om och om och om igen för man blir så glad av den!


Kan själv!

Lukas har bestämt att han kan äta själv nu. Under ett tag så fick man hjälpa honom med varannan sked men nu tar han skeden så fort man närmar sig munnen. Och idag försökte jag hålla undan tallriken och mata honom men då vart det skrik och han vägrade öppna munnen så det var lika bra att han fick äta själv.


Helgen som gått

Som vanligt så går helgen ruskigt fort och som vanligt så har jag försökt ha med kameran hela tiden. Så här är våran helg i bilder:

Som vanligt så vill Lukas ut så fort han har ätit frukost och klätt på sig. I fredags gick vi ut och jobbade lite i trädgården och Lukas är med HELA tiden.



Lukas fullkomligen ÄLSKADE drakarna och sprang från den ena till den andra. Fick dra iväg honom men det funkade inte för han skulle tillbaka hela tiden!



Imorse så var Lukas sprudlande glad och spexade hela tiden. Det syntes att han tyckte om Gunnar och visade honom älgen på magen flera gånger.



Idag har det varit strålande sol och väldigt varmt så efter ett besök på Birsta för att handla några saker till gräsklipparen och hallen så spenderades dagen ute. försöker få Lukas att använda solglasögon men det funkar inte för han drar av sig dom men låna våra det går bra - ni några sekunder iallafall.


Eurovision Song Contest

Sitter och tittar på finalen och håller tummarna för min favorit Norge. Har några andra låter jag gillar men Norge är min favorit (tyvärr Malena). Än så länge går det bra för Norge men man vet aldrig vad som händer.

Idag har vi jobbat ute i trädgården och tagit det lugnt. Eftersom Neo med familj inte kom trodde vi att vi skulle bli ensamma i helgen men till vår stora glädje så kom Gunnar och Monica förbi och tänker övernatta här. Var så länge sedan vi träffade dom och vi trodde att Lukas skulle vara blyg när dom kom men han gick fram till Gunnar direkt och gav en kram!

Nej, nu åter tillbaka till tv:n och finalen! Spännande!

13 år

13 år är en ganska lång tid egentligen, men samtidigt har dessa 13 år gått med en rasande fart. Och vad man har hunnit med. För det första så har man växt upp och blivit en "svensson", ha ha. Det jag syftar på är att jag och T har idag varit tillsammans i 13 år. Minns den dagen som igår och kommer nog alltid att göra det.

Och vad har vi hunnit med hittils?
- jag bodde tillsammans med honom och hans familj under gymnasietiden
- vi förlovade oss 1999
- vi studerade i Umeå under 1999-2004
- ftyttade till Sundsvall 2004
- köpte hus 2006
- och viktigast av allt: vi fick världens underbaraste Lukas förra året

Tiden har gått enormt fort men jag njuter av varenda dag. Som alla så har vi dagar som är upp och som är ner men i slutändan är livet precis som det ska vara!





 

Fredagsmys

Äntligen fredag och tyvärr kommer inte söta Neo med familj i helgen för dom har fullt upp hemma. Dom ska måla om huset om två veckor så jag förstår att det är fullt upp. Håller tummarna för att dom kommer en annan helg, och snart!

Det blir nog en fixarhelg istället, mycket ute som måste fixat. Dels gräsmattor som ska klippas och buskar som ska tas bort. Dels måste växthuset städas och vinrankan måste vårplockas. Och så är det ju hallen som ska fixas till. Men sakta, sakta så tar det sig. Har löst problemet med förvaring av mössor tror jag. Ville ju ha en snygg bänk där man kunde ha lådor i men vi har inte plats för det. Men nu har jag nog kommit på en lösning och måste ut och leta i butiker.

Tror det blir demonstration idag också, det är en liten demonstration mot nedskärningarna inom skolan. Nu senast sa kommunen upp ca 100personer inom skolan och som många vet så är ju tyvärr T en av dom. Nu håller vi tummarna och tror faktiskt inte att han måste sluta för hans rektor kämpar järnet för att ha kvar honom. Men för att visa vad vi tycker så ska vi nog gå i tåget idag.
Ska då även passa på att låta Lukas träffa drakarna som nu har släppts ut. Dom är så söta och jag måste komma ihåg kameran!

   

Drakarna är sponsrade/gjorda av olika företag, tex den i mitten hör till Djursjukhuset och den till höger är Sundsvalls Tidning. Det kommer alltid några nya varje år och det är alltid lika roligt att se.

Torsdag

Torsdag här igen och veckan går fort. Var en sväng på jobbet igår för att anmäla mig till sommarfesten. Alltid lika roligt att hälsa på och jag trivs verkligen med mitt team. Lukas var inte blyg för fem öre igår utan sprang fram till många och lekte med dom. Min chef Thomas fick till och med klä på honom när det var dags att gå! Det är så skoj att se att han inte är så himlans blyg längre.

Får se vad vi hittar på idag, måste iallafall städa eftersom Lukas kusin Neo med familj troligen kommer imorgon.

Men först en kopp kaffe och jag hoppas ni får en toppendag med inte lika mycket blåst som vi har!

Tävling!


Är ju självklart med och tävlar om detta hus för det är ju så enormt fint. Skulle passa tokbra i vår nya hall. Så jag håller tummar och tår för mig. Och vill ni också vara med och tävla så titta in till
Vardagen med Camilla.


Heja Sverige och Malena

Sitter självklart och tittar på semifinalen och hejar på Malena. Är en del låtar jag gillar väldigt mycket men en hel del bottennapp också. Men Sverige borde gå vidare tycker jag, men man vet aldrig hur Europa röstar.

Idag har vi varit ute och busat och bara tagit det lugnt. Lukas är en virvelvind och enormt mammig på samma gång. Idag har han varit extra jobbig och vill inte gå någonstans utan att hålla min hand. Och sitter vi på golvet så tar han min hand och vill gå men vi hinner bara någon meter så vill han upp i famnen. Vet inte riktigt vad som är fel men hoppas han är bättre imorgon.
Har pysslat lite ute idag och ikväll när Lukas (äntligen?!?!) somnat så målade jag i hallen. Vill verkligen göra klart någon gång och man får göra lite för varje dag. T har skruvat i gräsklipparen som behövde en vårfixning.

Får se vad vi gör imorgon, tror sparrisen har tittat upp så måste nog skörda lite. Om det är något som växer fort så är det sparrisen. Från en dag till en annan så kan den växa 10-15 cm och jag skämtar inte. Är fortfarand helt chockad varje gång jag kommer ut och ser hur fort det går. Så imorgon blir det nog färsk sparris, mumma!

Sol blandat med storm

Idag har det varit fint väder men tyvärr har det nästan stormat ute och då är det inte så roligt att vara ute. Men vi har trotsat vindarna och varit ute. Lukas älskar att vara ute, när vi säger att han ska få gå ut så springer han ut i hallen och hämtar skorna!

Och även idag körde vi med endast en sovperiod och det funkar toppen, han slocknade så fort han la huvudet på kudden ikväll och det är så det ska vara. Har fortsatt jobba lite ute i trädgården men som vanligt så hinner man inte jättemycket med lilla Lukas bredvid men vi gör så gott vi kan och det är väl det som är viktigast?

Får se vad vi hittar på i morgon, måste ut till Birsta och köpa en vårmössa till grabben. Ska även en sväng på Skopunkten och titta på foppaskor till pojken, vill slippa knyta skosnören varenda gång vi ska ut och foppa skor verkar så smidiga.

Men nu blir det slappande i soffan och lite Harry Potter!

Härlig helg

Helgen har verkligen varit toppen och gårdagen var precis så mysig som jag trodde den skulle bli. Jag och Lukas vaknade som vanligt vid sju och efter frukost och lite morgonmys så klädde vi på oss och gick ut och planterade lite blommor. Lukas gillar verkligen blommor och speciellt att plocka av dom!



Sedan fick Lukas sova, vi gjord iordning allt och styrde kosan mot Kovland. Blev en mysdag med utelek, bus och grillat. Det är så roligt nu när pojkarna är så pass gamla att dom har utbyte av varandra och att dom kan leka. Hoppas vi kan göra om det snart igen för Magnus och Jenny är huuuur trevliga som helst!



Idag när vi kom hem så tog vi en prommis och hälsade på Erik och Evelina och sedan hem igen för lite trädgårdsarbete. Vi har plattor ute på gräsmattan som nästan har växt över och jag har bestämt att dom ska fram så det har varit dagens jobb. Inte klart än dock men på god väl. Även några buskar har fått sätta livet till. Men nu är det fint och rent!

Nu blir det film och mys i soffan!

Fredagsmys

Ja nu är man ensam, sambon är på fest och sonen ligger och sussar. Jag och Lukas hittade lite blommor idag men har inte hunnit plantera dom så det blir morgondagens syssla. Letar även efter någon fin trädgårsprydnad men har inte hittat någon jag gillar än - vi fortsätter leta.

Såg jordgubbar på affären idag så jag kunde inte låta bli utan var tvungen att köpa en ask och nu sitter jag här och njuter dom med socker och ovispad grädde, det är det bästa sättet förutom när man kan äta dom helt nyplockade!



Gick en sväng bakom huset och hittade lite blommor så jag plockade en bukett och satte inne på bordet. Tyckte det blev lite tråkigt med bara blommor så jag tog lite gräs och satte dit, visst blev det fint?



T gjorde iordning sig innan vi skjutsade in honom och det blev ganska bra faktiskt. Vet inte om jag hade kunnat gissa rätt om jag inte visste innan men eftersom hela hans arbetslag skulle vara TinTin med kompani så kan man nog förstå..



Försöker kommentera min kära grannes blogg men det verkar inte funka, så läser du detta Marie så tyvärr såg jag inte meddelande lite sent men vi får ta det en annan gång!

Lite skog i hallen?

Nu när vi gör om hallen så vet vi inte hur vi ska göra med förvaring. Den hatthyllan vi hade passar absolut inte in så den vägrar jag sätta upp men det är ju praktiskt. För några år sedan hittade jag ett träd hos EM och har velat ha det sedan dess men inte vetat exakt vart jag vill ha det. Men nu skulle det passa PERFEKT i hallen. Dock tycker jag det är lite dyrt så min kära T har lovat att göra ett åt mig!

Så här ser det hos EM ut så något liknande ska vi göra. Har även funderat på att ha lampor bakom men ska man ha kläder på så funkar inte det.


Hos EM kostar det 3000kr. Det är 186cm högt, 70cm bred och står ut 11cm från väggen!

Fredag

Äntligen fredag men tyvärr kommer inte T var hemma ikväll då han ska på fest. Jag och Lukas ska nog ut och köpa lite blommor att plantera här ute, vi får se vad vi hittar på.

Och så ska vi försöka hinna städa lite här ute, men det är inte det lättaste med en liten Lukas. Tar jag en kratta så ska han ha den, tar jag den andra krattan så ska han ha den istället. Samma sak med spadar. Så att göra något tar en ENORM lång tid!

Imorgon ska vi äta middag och Alexander med familj och det blir nog en övernattning också. Ska bli superkul och det är så roligt att se pojkarna leka tillsammans.

Men nu en kopp kaffe och lite slappande. För visst är slappandet underskattat?

Lek och shopping

Idag hade vi lunchgäster och det blev riktigt mysigt. Två mammor var dock tvungen att ställa in på grund av sjukdom men två mammor kunde komma. Det var sötaste Kajsa med mamma Ulrika och Albin med mamma Sara. Dom var här i många timmar  och det var hur trevligt som helst. Så nu längtar vi redan tills nästa gång.

När dom for så somnade Lukas och sedan ringde T som undrade om vi skulle komma in på stan och hjälpa honom handla lite. Han ska på personalfest imorgon och dom ska klä ut sig och temat är Sagor. Hans arbetslag har då kommit på att dom ska klä ut sig till Tintin med gäng och T ska vara Kapten Haddock. Inte det lättaste att hitta saker som passar men till slut så lyckades vi.

Nu är jag helst slut och tänker skippa hockeyn och gå och lägga mig. Är sjukt trött och hoppas Lukas tänker sova inatt.

Tävling - och vilket pris!?!?

Är med i en tävling med ett kanonpris och jag håller verkligen tummen (för visst betydde två tummar otur va?) och hoppas verkligen att min tur att vinna en tävling har kommit.



Jag skulle vilja vinna denna assnygga specialdesignade dator därför att jag för det första inte har någon egen dator utan jag använder våran gemensamma. Vilket inte är fyskam men skulle verkligen vilja ha en egen. Jag börjar ju jobba snart och skulle vilja ha denna nätta dator för då skulle den få följa mig överallt och på datorn skulle jag självklart lägga alla kort jag tar så jag kan titta på min älskade son hela dagen. Denna dator skulle passa mig som handen i handsken så jag hoppas den kan bli min. Och vem vet, en ny dator kanske blir startskottet och den spark röven man behöver för att kanske göra verklighet av mina drömmar??? Vilka drömmar? - återstår att se........

Vill du tävla så gå in till
Anna Hibbs!

Städning och bakning

Har nu dammsugit och skurat så nu är det bara lite undanplockning som gäller. Har även bakat lite bröd som ligger på jäsning nu så det blir intressant  att smaka. Har två andra recept som jag ska test men det får nog bli imorgon.

Imorgon när vi vaknar har vi lite saker att göra. Ska förbereda lunchen så den bara är att värma när dom kommer. Måste även plocka undan lite och har vi tid ska vi gå ut och kratta och städa ute.

Men nu blir det nog en kopp te och fortsatt väntan på att brödet ska bli klart!

Härliga sol

Skulle egentligen behöva vara inne och städa idag men eftersom solen lyser ute så tänker vi spendera dagen ute. Så fort Lukas vaknar ska han få lunch och sedan klär vi på oss för en dag ute i solen. Ska kratta och fixa ute och borde egentligen fara och köpa lite blommor för plantering men vill inte åka någonstans idag så vi stannar hemma och tar det en annan dag.

Vet inte vad jag vill ha för blommor heller. Tycker överlag att blommor är URTRÅKIGT och vill helst inte ha dessa vanliga penseér men man får väl se vad som finns. Tänker inte lägga ut en förmögenhet på något annat så det kanske blir penseér ändå. Vill ju ha något i krukorna på bron så det ser lite välkommnande ut.

Så hoppas ni får en lika solig dag som vi!

Tisdagsbestyr

Idag har vi varit på babysång som vanligt. Det var väldigt mycket barn där och det är roligt att se barn i så många åldrar. Efter sången gick vi hem till Sara och Albin där hon bjöd oss på morotssoppa till lunch, mumma! Bokade in en lunchträff med fyra andra mammor och barn så på torsdag kommer det förhoppningsvis ett helt gäng mammor och barn hem till Lukas och mig.

Bestämde mig efter middagen att åka och handla och då hämtade i upp T som precis som vanligt är kvar i stan eftersom han har volleyboll match idag. Så vi handlade och for sedan en sväng på Birsta City och myste. Lukas var på toppenhumör och pratade och skrattade hela tiden. Älskar verkligen den pojken!

Nu sitter jag här hemma och väntar på T som nog kommer hem snart för dom hade bara en enda match idag.

Valborgshelgen i bilder

Bilden är från fredagen när vi satt och grillade och njöt av solen. Utsikten är ganska oslagbar eller hur? Och när man tittar ut genom fönstret här hemma nu så är det mulet och regnigt så gissa om man längtar tillbaka?



Lukas älskar verkligen solen och att vara ute, det syns va?



Lukas hade ätit färdigt och var nöjd men är farfar snäll och ger potatisgratäng så kan han nog äta en hel plåt om han fick!



Grabbarna hittade vattenpölar som dom lekte i. Att lite vatten kan vara så roligt!



Helgen avslutades hos farmor där vi åt middag innan vi styrde kosan mot Sundsvall igen.



Datorn krånglar och jag får inte upp fler kort men dessa säger ju iallafall lite av hur underbart fint det är och hur bra vi har haft det!

Bloggar från Klimpfjäll

Färden hit gick faktiskt väldigt bra, lite drygt att sitta i bilen så länge men det gick faktiskt bra. Även Lukas skötte sig och gnällde faktiskt bara lite grann.

Igår var det toppenväder så vi for iväg med bilen en sväng och grävde ner oss i snön bredvid vägen. Strålande sol hela dagen och Lukas hade det riktigt roligt när han sprang och grävde och lekte i snön. Färg fick man också och jag tror jag brände mig lite grann i pannan trots insmorning.

Idag är det inte lika bra väder dock och nu regnar det faktiskt ute. Bra tajming dock för regnet kom precis när T och dom andra skruvat klart i bilen.

Får se när vi åker imorgon, beror nog på vädret och man måste ju passa in det i Lukas tider. Men toppen har vi iallafall haft det men Lukas hälsar att han saknar sina fastrar
Vanja och Evelinn!