Min stora lillkille

Har under veckan skolat in Walter på dagis och på måndag är första dagen så nu gäller det! Inskolningen gick superbra och visst grät han lite men överlag gick det bra. Så på måndag kvart över sju så lämnar vi pojkarna och hämtar dom inte förrän klockan blivit nästan 17-
Usch, gillar inte dom långa dagarna men vi har bestämt att vi ska börja med heltid båda två och sedan får vi se hur det går.
Men upptäckte nu att jag nog behöver köpa lite kläder till Walter för den storleken som kommer nu har vi inte så mycket kvar i efter Lukas då dom blivit rätt slitna. Hade tänkt ge mig ut en sväng idag men vi fick besök så vi tar det en annan dag. Men det finns så mycket fint att jag inte vet vad jag ska köpa - jobbigt va?

Mina underbara pojkar!

Mina pojkar är alltid fina men dom så underbart fina i sina jul/nyårskläder. Mina små buspojkar som man alltid älskar men ibland river man håret av sig. Lukas är i en inte-lyssna period och gör mig galen men varenda dag får jag höra "jag tycker om dig mamma" och då kan man inte vara arg längre!Lukas rum

Är en bra bid kvar innan vi är färdiga med Lukas rum men det är på väg. T har byggt en liten hall nu så båda rummen får varsin dörr och ingång vilket är ett krav tycker jag.
Så här ser det ut just nu:
Finns mycket roliga Lego-detaljer så kan man det väldigt fint och tack vare pojkarnas faster Evelinn så hittade vi väggdekaler med Lego-motiv.

Walters rum

Walters rum är som sagt färdigt, blev en slump både valet av tapet och golv. Hade inga direkta planer utom att jag ville ha det vitt men ödet ville annorlunda för vi hittade först en superfin tapet på rea och sedan hittade vi ett perfekt golv även det på rea!
Så det blev lite mörkare än tänkt men vi är enormt nöjda med det!


Tillbaka efter uppehållet

Har varken haft ork eller direkt tid att sitta vid datorn och har inte haft någon motivation alls. Jag har inte ens lagt över korten från kameran till datorn och det brukar jag göra väldigt ofta så det är ovanligt för mig. 

Just nu är jag hemma, Walter börjar med inskolning på förskolan nästa vecka och eftersom vårterminen har börjat så har T börjat arbeta igen. Klagar inte utan njuter av att få vara hemma med pojkarna dessa tre veckor.
Har hänt mycket sedan sist, jul och nyår har kommit och gått och båda spenderade vi hemma i Dorotea. Julen var vi hos svärmor och nyår var vi hos mamma. Underbart är vad jag kan säga om både jul och nyår, älskar verkligen våra familjer och tyvärr träffar vi dom för sällan.
Här hemma är det renovering som gäller, håller på med pojkarnas rum på övervåningen. Walters rum är färdigt och nu håller vi på med Lukas rum och han har beställt Lego-tema så vi får se hur det kommer se ut!
Men nu blir det iallafall en kopp kaffe och njuta av lugnet för Walter sover och Lukas är på dagis. Men jag lovar det blir bättring - mer inlägg kommer!