Planeringsdag

Idag har förskolan planeringsdag och det betyder en mysdag hemma med Lukas! Tyvärr var natten lite jobbig, halv tre skulle han inte sova utan det var bara att följa med ut i köket och ge honom "aft" vilket betyder saft men han fick faktiskt vatten. Två muggar drack han upp på en gång och efter ca 20minuter somnade han i soffan! Är dom inte roliga ibland dom små?

Köpte dom där snygga jeansen igår och dom är verkligen fina! Är i valet och kvalet om jag ska byta storlek, måste nog fråga om råd. Lukas godkände dom iallafall, han ville inte ta av sig dom!

Nu är vi bara hemma men snart ska vi gå hem till söta
Diana och hennes lilla Gabriel som är två månader gammal, ska bli skoj att se hur Lukas reagerar på honom?

Kommentarer
Postat av: BEa

Ja jeansen var riktigt snygga!!

Här är det kallt idag, men solen skiner. HÄRLIGT!! =)

Nu har vi sålt våran röda bil, för att köpa oss en större då familjen växer... Men svårt att hitta någon som är rätt för oss i närheten, men så är det väl med allt? Jag letar ju vagn oxå, men alla som jag vill ha finns i söder. =/



Nåja, det löser vi innan bebisen tittar ut! =)



Allt bra med er annars? Här flyter allt på, 1 Mars ska vi till Lycksele igen för att röntga Tildas knä. Hoppas det läker som det ska, och att det snart får tas bort. Då har vi lovat henne att fara på något lekland! =)



Sköt om er!



KRAM

Postat av: Diana

Tack för besöket vännen! Det var riktigt mysigt... KRAM

2010-02-13 @ 17:20:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback