Bilverkstäder - en gåta precis som försvunna strumpor i tvättmaskinen

Vi har skaffat oss en ny bil och när jag provkörde den så hörde jag ett missljud som man skulle åtgärda. Under veckan vi har haft bilen hemma har vi hittat tre saker vi påpekade och som dom skulle fixa.

Lämnar in den igår, verkstaden ligger ju inte direkt granne med oss men med hjälp av Evelina så lämnade vi den. Killen frågade oss om vi skulle vänta där eller om vi åkte hem. Självklart åker vi hem sa jag. Tänkte då  att om han sa så kanske det inte tar så lång tid att fixa den.
Lämnade bilen vid åtta och vid 15 ringde dom och sa att dom klara. Åkte dit (än en gång tack vara Evelina och Erik) och det visade sig att missljudet som fanns hade dom inte hört och då inte åtgärdat. Av dom två tre fel vi påpekade hade dom konstaterat två fel och beställt varor. Så under 7timmar gjorde dom alltså INGENTING?!?!

Jag gick faktiskt ner direkt till killen som sålde bilen till oss (det är på samma bilfirma som verkstaden) och han tyckte det lät konstigt, gick upp till dom och efter en stund kom han ner och sa att man hade inte kört med bilrutan nere och då hade man ju inte hört missljudet! Men hallå, bilfirman visste om felet, varför står det inte i papprena?????

Nej, jag är grymt irriterad på verkstäder för man är aldrig riktigt nöjd där. Kommer nog försöka kräva en ersättningsbil nästa gång den ska in för det är inte direkt lätt att lämna bilen och sedan lyckas ta sig därifrån!

MEN är nöjd med bilen faktiskt, och Lukas älskar vår racebil som han säger!

Kommentarer
Postat av: Vanja

Vad blev det för bil? :)

Verkstäder är helt sjukt sega! Tror du att våran bil är lagad än? Neeej! Och det hände för flera månader sen, katastrof!

Postat av: Ida

Ja vad blev det för bil? Blir det kräftskiva? Neo vill alltid att vi ska åka till Sundsvall när vi sätter oss i bilen, och är riktigt bestämd och blir arg när vi säger att vi inte ska det. Längesen vi var ner nu så det kanske börjar bli dags :-)



Kram

2010-08-22 @ 21:47:07
URL: http://idasusanne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback