"Appa"

Lukas har fått en förkärlek för apor just nu och det är apor för hela slanten. Tror det är på dagis han har lärt sig det för vi har inte lärt honom iallafall.
I lördags var vi och handlade på Ica i Matfors och helt plötsligt så hör jag sonen skriva "APPA"! Jag hittar honom stående vid en låda med gosedjur och det är dom där gosedjuren man kan köpa för bonuschecken. En del av summan går till World Childhood Foundation och dom värnar om barns rätt till en barndom och arbetar särskilt för bättre levnadsvillkor för barn i utsatta miljöer över hela världen.

Iallafall så stod Lukas och pekade på apan och då kunde jag ju inte låta bli. Hade ju faktiskt en check i fickan så en apa fick åka med i korgen. Och den apan (eller snarare aporna för det är en stor och en liten) har varit älskade av Lukas sedan han fick dom. När vi åt middag den kvällen så satt dom bredvid honom i stolen och han var så snäll och matade dom och gav dom vatten. På söndag morgon fick dom välling och massor av kramar.



Han har även kommit på att dom kan göra bus för han hade fått tag på hammaren och slog på bordet. Jag sa till honom att så får han inte göra. Vad gör pojken då? Jo han går och hämtar apan och låter apan hålla i hammaren och så slår han i bordet och tittar på mig! Kan tala om att det var svårt att hålla sig för skratt då.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback