Roadtrip

Det blev en liten roadtrip för mig och Lukas idag. Vi åkte och hämtade slang och plåt till vårat golv och det tog inte så lång tid. Enkel resa var 7mil så det gick rätt fort. Så nu sysslar T med att fixa golvet. Är ju en bra bit kvar men det närmar sig. Nu när vi har lagt gipsskivorna så är det "bara" klinker kvar och det är ju det som är det roliga!

Imorgon får vi se vad vi hittar på, måste ut en sväng och handla med får se hur långt vi orkar åka. Hoppas på fint väder också så vi kan ta oss en promenad. Just nu spenderar jag tiden med att springa fram och tillbaka till sovrummet då Lukas är väldigt orolig. Han har varit det ett tag, han somnar bra men efter 40 minuter vaknar han och då kan man få springa fram och tillbaka i ett bra tag. Han somnar om men vaknar hela tiden.

Men nu blir det en kopp te med julsmaker. T fick som vanligt en liten present från sin klass men eftersom han var borta på avslutningen så fick han den igår. Och i år fick han en förpackning med te och choklad. Han fick även te från rektorerna på skolan och det ska prövas också!

Kommentarer
Postat av: Bea

HEj på er!



Ville bara tala om att jag, Ingemar och systerYster kommer till Sundsvall imorgon för lite shopping, utan barn oxå är det tänkt!

Det är väl mest byggmaterial som ska inhandlas, mn ska kolla runt lite överallt ute på birsta.

Kom gärna dit en sväng om ni har tid och lust!!



Kram kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback