Fortfarande billös

är kvar i dorotea för bilen är inte klar än. Klagar dock inte så mycket för det är rätt skönt och man hinner träffa många. Spenderade gårdagen med två kusiner och två kusinbarn. Kusin Brittis gick fortfarande och väntade på sin lilla bebis som vägrade komma ut men imorse föddes det en liten Benjamin så vi säger ett stort Grattis! till familjen Tengman. Längtar tills vi får se underverket och håller tummarna för att dom kommer och hälsar på i Sundsvall om några veckor.

Lukas är fortfarande lite förkyld, han är snorig och täppt i näsan så nätterna är så där. Men det har skett ett underverk, han har börjat med rutiner och även att sova! Han vaknar mellan 7 och 8, är då vaken i ca 1timme och måste sedan sova ca 40 minuter. Sedan är han vaken mellan 2-3 timmar och sover sedan 40 minuter. Så håller han på tills klockan 21 då han somnar in för natten. Vaknar sedan vid ca 4 och vill äta men somnar om på en gång. Är helt överlycklig över detta och hoppas det håller i sig.

Annars gör vi inte så mycket, fick en glad överraskning då T dök upp igår. Var härligt för det är ju ändå en och en halv vecka sedan vi for från dorotea. Så Lukas njuter av lite pappa-tid.

nej, nu blir det en promenad i höstvädret.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback