Lukas och jag

Ikväll är jag och Lukas ensamma då T är på Gatufesten. Hoppas han har roligt i trängseln för det är säkert mycket folk. Lukas har somnat iallafall och ligger inne i sin säng. Väntar dock på att han ska vakna när som helst för han brukar vakna till några gånger.
I natt chockade Lukas oss då han somnade för kvällen vid 23 och vaknade till och ville äta vid halv åtta på morgonen! Är ju inte van vid det så man blir lite förvånad. Visst, han vaknade några gånger under natten men så fort han fick nappen så blev han lugn och somnade om. Hoppas han gör samma sak igen ikväll!

Igår hade vi besök av våra kompisar Magnus och Jenny och deras lilla kille Alexander. Alex skulle födas den 26maj men kom 23 mars istället. Han är lite mindre är Lukas som är en vecka yngre men han växer och växer och är snart ikapp! En riktig sötnos är det iallafall men det var inte det lättaste att få ett fint kort eftersom både han och Lukas svänger med huvudena hela tiden!


Kommentarer
Postat av: Bea

Vilka snyggingar! =) Nu är vi i Stockholm och myser! Har varit mulet idag, men vi har shoppat lite så¨det gjorde inget! =)

Läste någon väder prognos och då skulle det bli bra väder från onsdag, hoppas det blir så. Då blir det skansen! Längtar lite själv dit, ska bli roligt att se vad JEnnifer tycker.

Kul att Lukas sover bra på nätterna, man behöver ju sömnen! Han växer för var gång jag ser ett nytt kort på han... =)

KRAM


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback