Tillbaka efter uppehållet

Har varken haft ork eller direkt tid att sitta vid datorn och har inte haft någon motivation alls. Jag har inte ens lagt över korten från kameran till datorn och det brukar jag göra väldigt ofta så det är ovanligt för mig. 

Just nu är jag hemma, Walter börjar med inskolning på förskolan nästa vecka och eftersom vårterminen har börjat så har T börjat arbeta igen. Klagar inte utan njuter av att få vara hemma med pojkarna dessa tre veckor.
Har hänt mycket sedan sist, jul och nyår har kommit och gått och båda spenderade vi hemma i Dorotea. Julen var vi hos svärmor och nyår var vi hos mamma. Underbart är vad jag kan säga om både jul och nyår, älskar verkligen våra familjer och tyvärr träffar vi dom för sällan.
Här hemma är det renovering som gäller, håller på med pojkarnas rum på övervåningen. Walters rum är färdigt och nu håller vi på med Lukas rum och han har beställt Lego-tema så vi får se hur det kommer se ut!
Men nu blir det iallafall en kopp kaffe och njuta av lugnet för Walter sover och Lukas är på dagis. Men jag lovar det blir bättring - mer inlägg kommer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback