Så lika men ändå så olika

Att två barn kan var så lika till utseendet men så olika till sättet?

Lukas har alltid varit ganska lugn, vi behövde aldrig sätta för några lådor i köket för dom rörde han knappt. Det Han var nog 1år och 4 månader innan vi byggde en grind för trappen i hallen - och då var det mest för andra barn vi byggde den. Han var som sagt ett väldigt lugnt barn.

Walter är nog tvärtom. Han kan öppna och tömma lådorna i köket ungefär 100gånger per dag, stänger vi inte grinden i hallen så är han där på två röda. Han kan stå i andra sidan av huset men öppnar jag diskmaskinen så nog tusan är han där på någa sekunder.
Det senaste han gjorde var att han fick tag i min kaffekopp. Den var tom men pang så hade han slängt den i golvet så den gick i bitar. Han stod helt stilla men jag märkte efter några sekunder att han blöder - och det ifrån 3stycken ställen på fötterna! Bara att plocka fram första-hjälpen-lådan och plåstra om honom för det slutade aldrig blöda!

Så här hittar vi honom ofta och då gärna hoppande på stolen!Vi fick verkligen en vilding till pojke i Walter och storebror är nog lite lugnare. Man undrar verkligen vad dom kommer att välja för vägar här i livet?


Kommentarer
Postat av: Vanja

Gullet dååå! :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback