Vad tycker ni om våran bil?

För en vecka sedan, på fredagen så skulle vi fara och handla på Birsta som vi brukar göra på fredagkvällarna. Vi brukar göra av med veckohandlingen och vi skulle även köpa jacka åt Lukas och födelsedagspresent åt Walter. Vi satte oss i bilen som vanligt och åkte samma väg som vanligt. Men sedan blev det inte som vanligt.
En ordentlig smäll och vi är nu utan bil. Men vi lever och det är det som är det viktiga. Har nog aldrig varit så rädd förrut och jag tackar gudarna att pojkarna och T mår bra. Nu är man glad att man köpte en ordentlig bil och att pojkarna alltid är bältade i sina stolar. Huva huva vad illa det kunde ha gått.
Men för Lukas är det nog en erfarenhet som inte är så negativ. Efter att han suttit i ambulansen en stund så fick han kliva ur och träffa poliserna och brandmännen och pojkarna fick gosedjur av dom. Det var nog nyttigt för Lukas att få se poliserna, brandmännen och bärgarn för han har inte haft så mycket frågor utan han fick se allt på en gång.

    
Nu är det dock mycket bråk med försäkringsbolaget för jag gillar inte att bli lurad och dom försöker lura oss. Men förhoppningsvis har vi rätt och dom fel!

Kommentarer
Postat av: Veronica

Men urs va hemskt! :( Tacka era vakande skyddsänglar för att de var med <3

Postat av: Bea

Men fy va otäckt!!

Så skönt att allt gick bra! Klarade ni er utan skador? Sköt om er!!

KRAM KRAM

2011-11-21 @ 18:01:13
Postat av: Vanja

Kram! <3

2011-11-21 @ 20:30:33
URL: http://vanjaemilia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback