Helgen i bilder

Våran helg har varit helt underbar! Vi har inte haft några måsten och vi har bara varit hemma och myst (förutom en sväng på Birsta för veckoshoppingen dock).

Vi skulle egentligen hem på dop men jag är fortfarande förkyld och kände inte för att köra hem med den hostan. Tråkigt att missa dopen och att få träffa alla släktingar men det kommer nya chanser.

På lördagen tog vi en långpromenad och när vi kom hem var det dags för lunch och då tog vi och grillade ute! Väldigt gott och väldigt roligt tyckte Lukas, Walter var vaken så han fick sitta i famnen då det var så varmt ute.Att vara ute var dock jobbigt så man blir ganska trött på eftermiddagen så efter en stund hittade vi sonen liggandes så här!Vi har även invigt skridskorna och det tyckte Lukas var skoj. Väldigt halt och svårt men roligt. Han klagade inte alls utan tyckte det var spännande men efter en liten stund så bytte vi om till skorna igen och körde lite lekar på isen. Vill ju att han ska tycka att det är roligt med skridskor och då måste man nog låta honom få leka. Leken tog dock slut när pappa T skulle visa att han kunde skjuta i mål och bollen försvann!


Kommentarer
Postat av: Veronica

Jag har hittat hit :) Shit va stor han blivit Lukas då! Kul att se lite bilder :) Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback