Snart dax för stolen

Igår blev killen 3månader gammal (huva!) och det var dags för kontroll och sprutor! Storebror var med och höll handen så det gick toppen med sprutorna.
Han hade gått upp i vikt men inte så mycket som han gjort tidigare. Om det är en naurlig orsak eller om det är så att jag har dåligt med mat det får vi se. Han vägde igår iallafall 7900g och han är så fin så fin!

När vi ätit middag igår så var han allmänt missnöjd och vi testade då att sätta honom i matstolen. Vi har ju ett uppblåsbart inlägg och satte en mjuk filt bakom och han satt så stadigt och var så nöjd! Vi satte en leksak framför honom och han började kämpa på en gång för att få tag i den och efter en stund lyckades han! Nu måste vi köpa en leksak med sugpropp som vi kan sätta fast på stolen för då slipper man ta upp leksaker från golvet hela tiden!



Orsaken till hans gnäll var ju självklart sprutorna, han hade ingen feber vad jag kände (tog aldrig någon temp) men så fort man tog i låren på honom så började han gråta! Blev faktiskt en alvedon så han kunde få lugna ner sig!


Kommentarer
Postat av: Bea

Men jisses vilka skrattgropar!! :)

Vilken liten charmör...!!

Ja han är verkligen fin Jenny, men vad fort tiden går. Redan 3 månader!! :/



Hjalmar blev ju lite snorig och jag trodde direkt att han skulle få en 3:dje öroninflammation, men nu har en 5:te tand tittat fram, så det var ju orsaken! ;) Är en rackare på att stå själv, men har inte gjort några försök till att gå själv. Men med alla hjälpmedel han hittar så går han, och går och går...hihi.

Skulle vilja komma och hälsa på er någon gång, och bara mysa. Gå på leklandet och shoppa lite. Det blir så snabba besök när vi ska träffas, men en helg tillsammans skulle vara superskoj!!

Sköt om er nu, KRAM

Postat av: Vanja

Saknar er!

2011-02-15 @ 12:19:26
URL: http://vanjaemilia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback