inte sämre med begagnat

Tycker om att gå i secondhand-butiker, är dock kräsen och köper inte ofta något men tycker om att gå runt och strosa och titta. Har under sista veckan varit i en handfull butiker här i stan, inte för att jag är ute efter något speciellt men det är som sagt skoj att titta.

Av en händelse körde jag förbi en butik och gick då in i den och oj vilka priser. Prio 1 heter butiken och det handlar om att stoppa utanförskap. Är inte hundra men tror att det handlar om människor som på något vis är "utanför" samhället och på väg tillbaka och dom jobbar där.

Har länge varit ute efter en stekpanna att steka pannkakor i, hatar att steka pannkakor - beror kanske på att jag inte är så förtjust i dom men det är så svårt med vanliga stekpannor. Vill helst ha i gjutjärn men dom är ganska dyra på affär, minst 300kr kostar dom. Hittade på denna butik en panna för 30kr! Ganska oslagbart pris!Hittade även denna söta nalle som är en kakburk, den fick följa med hem och tanken är att den ska fyllas med skorpor men Lukas tycker att den ska fyllas med godis - undrar vem som vinner? Som synes så har vi tagit in påskris så vi hinner njuta av det innan vi åker hemöver mot Dorotea över påsk!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback