Härliga lördag

Äntligen lördag och det är som vanligt underbart härligt. Vi har precis varit och besiktat bilen och det blev ju några småfel men inte så farligt som vi trodde. Och som vanligt är dom på bilbesiktingen väldigt imponerade av hur långt våran bil har gått och frågar alltid om det är en gammal taxibil. Men vad annat kan man tro när mätaren visare över 62 000 mil???

Nu tar vi det mest lugnt och Lukas sover, ikväll ska vi till vänner och äta gomiddag och bara ha det mysigt

Kommentarer
Postat av: Bea

Hej!! Hur är det med er?

Här är det bara bra, eller ja, jag mår ju konstant illa, men det pga graviditeten. =)

Och jag är uppblåst hela tiden oxå, det är skit jobbigt. MEn det är bara att gilla läget, vet ju vad som kommer sedan... ;)

Känns trist att vintern är på väg, jag är ju så frusen. Men samtidigt är det mysigt nu på kvällarna då man får tända ljus och mysa. Direkt längtar man till jul! ;)

KOmmer ni upp i jul? Har ni någon annan resa till Dorro inplanerad? Vi skulle gärna vilja komma och hälsa på er lite senare i höst om vi får, och övernatta. Det är så mycket skönare för tjejernas skull, ja, även för mig erkänner jag. Så skönt att slippa resa fram och tillbaka på en dag.

Nu sitter jag och letar skrivbord på blocket, men alla är ju så långt bort... Vill ju ha ett där jag kan pyssla och scrappa på. Får se hur det går...

Vet du om någon som har en vagn till salu, kan du väl hojta till? Till Tilda hade jag ju syskonvagnen, men den sålde vi.

Nä, nu var det evighet sedan vi träffades, det får vi ta och ändra på!

Sköt om er! //Kram från kusin vitamin


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback