Måndag och ny vecka

Och idag har vi inte gjort mycket, bara gått hemma och myst. Hade tänkt göra så mycket ute men hade ingen lust alls utan lekte bara med Lukas hela dagen - och det är väl inte fyskam eller?

Imorgon är det dags för babysång igen, näst sista gången och sedan är det över. Och det är ju inte länge kvar innan jag börjar jobba heller, längtar faktiskt men kommer säkert vara less efter en vecka.

Nu är det bara två dagar kvar sedan är det helg igen, och vi ska försöka hinna med mycket i helgen. Trodde vi skulle få besök i helgen men dom kunde inte så nu ska vi försöka fixa och dona så mycket som möjligt. Men hoppas vi får träffa sötaste Benjamin en annan gång och snart.

Nu ska jag fortsätta måla i hallen, ha dé

Kommentarer
Postat av: Ida

Hallå! Allt väl? Babyskyddet till bilen skulle jag behöva ha hem, Erika ska få låna det och deras bebbe kommer ju om bara någon månad. Så om ni har möjlighet att skicka det med någon eller kommer ihåg att ta med det om ni kommer uppöver snart så vore det bra. Annars får vi hoppa att den inte kommer innan vi varit ner och hälsat på er :-)

Postat av: Brittis och Benjamin

Hade verkligen hoppats att vi kunnat komma! Men det får bli senare. Hoppas ni inte blev allt för ledsna.. ;) Hoppas ni har det bra. Vi syns och hörs! Kram kram från oss!!!

2009-05-20 @ 09:29:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback