Mamma och babyträff

Idag var babysången inställd och då bestämde sig Linda med sin söta Edvin att bjuda på lunch. Så vid halv tio gick jag och Lukas, Malin och William, Sara och Albin och Ulrika och Kajsa.  Efter en stund tyckte Sara att vi skulle gena över skoterspåren. Okej, tyckte vi och började gå. Kom 10 meter och insåg att det var lite vatten men tänkte att vi kanske kunde gå på sidan. Slutade med att Sara och Ulrika hade blöta fötter och var lite snöiga efter att ha krypt i snön. Skrattade så jag fick ont i magen faktiskt! Tog en timme att promenera dit men i solen så var det bara härligt.
Fick väldigt god mat, nämligen tacopaj och en väldigt god morotspaj. Som om inte det räckte så fick vi marängsvisch (hur det nu stavas?) till efterrätt och snacka om gott!

Barnen lekte på och hade det toppen, bara toppenmänniskor och vi måste träffas snart igen. Lägger in lite bilder från dagen!



Barnen lekte hela tiden, på bilden saknas dock William och Edvin som låg och sov. Från vänster är det Albin, Lukas, Maja och sötaste Kajsa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback