Ännu en ny vecka

Och som vanligt har vi inte så väldans mycket inplanerat. Imorgon ska vi träffa söta Ellie med mamma och på torsdag ska jag träffa tjejerna från jobbet och fika lite

Hoppas verkligen att det blir lite varmare för det är väldans kallt nu och igår när vi gick och la oss visade termometern endast 3,5grader plus! Vill ju gärna ha lite sol och värme dom är veckorna innan jag börjar jobba.
Men man får göra det bästa av vädret, Lukas är lika glad oavsett om det är kallt eller varm, mulet eller soligt och det är faktiskt det viktigaste!

Lägger in två bilder på prinsen, det första är hans favoritplats ute. Det är under en rönn (tror det var kinesisk rönn den kallades) och grenarna där växer neråt så det blir som ett litet rum och han älskar att vara där.



Det andra kortet är hans favoritplats inne och det är under trappan i hallen som vi håller på att renovera. Han går alltid och ställer sig där och gör något. Ofta är det leksakshammaren som han har med sig och står och hamrar med.


Kommentarer
Postat av: Anonym

kupongNaturNesSE.pdf" rel="nofollow">http://www.naturnes.com/NR/rdonlyres/56DAA006-609D-433A-9A0C-A3477923165A/0/digitalkupongNaturNesSE.pdf

2009-06-08 @ 22:08:36
Postat av: Bea

Vilken sötnos!!! =)

Skoj att se lite av er hall, kan du inte visa mer?

När kommer ni till Dorro nästa gång?

Kram

2009-06-09 @ 19:46:40
URL: http://mammabeas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback