Fredag hela dagen lång

Äntligen fredag och det är riktigt härligt. Vet inte när T slutar idag men förhoppningsvis jobbar han inte så länge. Vi har bestämt dop-datum och det blev rätt så snart faktiskt. Inbjudningar kommer så då får ni se. Vi sa att vi är lite egoistiska och tar detta datum för det är så mycket som händer så skulle vi vänta kan vi inte döpa honom förrän i april och vi vill inte vänta så länge. Så vi har sagt att det är roligt om folk kan komma men går det inte så gör det absolut ingenting. Detta är ju bara ett dop och jag vet att det kan vara svårt att åka iväg 30mil enkel väg. Så kan inte folk komma så gör det som sagt absolut ingenting, älskar er ändå.

Och för dom som kommer har jag sagt att man får bo hos oss, alla som vill får bo hos oss men man måste vara medveten om att det kan bli trångt och att man måste dela rum för att alla ska få plats. Men som man säger, finns det hjärterum så finns det stjärterum!

men planer för idag är iallafall en promenad med William och mamma Malin, länge sedan vi träffades så det ska bli riktigt skoj!

Kommentarer
Postat av: Ida

Hoppas man är ledig då :-) Men ni har säkert prickat in min arbetsvecka...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback