Härliga söndag

Blev besviken är vi vaknade och insåg vilket väder det var men efter några timmar så märkte vi att molnen började försvinna och solen kom fram. Så efter lunch blev det en promenad till Delje-lokalen och det var riktigt härligt. När vi var på väg hem svängde vi in hos några bekanta och blev bjudna på kaffe och fika och det var roligt att träffa dom för det blir inte ofta. Dom har en pojke som är utvecklingsstörd och Lukas var väldigt intresserad av honom. Så fort han kom in i köket och började prata så blev Lukas tyst och satt lugnt i mitt knä och bara tittade!
Blev kvar där ett bra tag och bestämde att vi måste träffas oftare och sa att en wiskey en kväll måste inbokas. Tror jag skippar wiskeyn men ett glas vin är inte fel!

Har även badat som vanligt och Lukas hade roligt som vanligt. Håller på att utveckla dykningen och nu har vi kommit så långt att nu är det Lukas själv som får bestämma när han ska dyka och han bangar inte utan är med varenda gång! Är verkligen roligt att se och längtar redan tills nästa söndag!

Men nu blir det nog sängen faktiskt, känner mig trött och ska nog försöka sova så God Natt från Vattjom!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback