Tillbaks i stan!

Då var man hemma i stan igen och det är ju alltid lika skönt. Var härligt att få fira svärmor och det var vi många som gjorde, tror vi var 18st och då var det bara familjen! Lukas lekte med Neo och även sötaste Tess fick vara med på ett hörn. Hon kröp ofta fram och ville titta på vad Lukas hade och då började han smågnälla och ville absolut inte att hon skulle komma och ta något. Men han vågade inte säga ifrån eller putta bort henne utan han satt still och lät henne klättra, vilken genteman va?

Vi bestämde oss för att åka ner tidigt till stan för vi var ju bjudna på adventsfika hos Ulrika, Ted och Kajsa och vi var många som var där och det var så skoj att få träffa alla. Alla ungar lekte tillsammans men att få ett fint kort på alla tillsammans var inte det lättaste!

Nu är det nog sängen nästa och imorgon måste jag hitta någonstans att parkera bilen för tyvärr blev portbrickan tillsammans med andra viktiga kort kvar i Dorotea så jag kommer ju inte in i parkeringshuset! Men det löser sig nog.

Denna vecka har lite blandat att bjuda på. På tisdag är det spruta för Lukas och på onsdag är det lucia-fika och det längtar vi till!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback