Klappar till Lukas

Vi har ju bestämt i år att vi inte ska köpa så mycket klappar och det känns riktigt skönt. Jag älskar verkligen att köpa julklappar och tycker att det är jätteskoj att hitta roliga saker att köpa. Men när man ska köpa till många vuxna och man kommer knappt på vad man ska köpa är det inget roligt och det känns som att man köper bara för att man måste och man byter i egentligen bara pengar.

Så i år blir det barnen som får mest klappar och det är roligt. Lukas har redan några klappar här hemma, moster Anki lämnade några för ett tag sedan och idag var moster Eva här och lämnade några. Lukas kommer vara en glad pojke på julafton!

Själva har vi inte köpt en enda julklapp än, vi har bestämt oss så imorgon blir det en del inköp. Vi kommer vänta med spisen för jag velar över vilken vi ska köpa. Är nog mest sugen på en spis från IKEA faktiskt. Har pratat med några kompisar och dom tycker inte att spisen från Micki är speciellt hållbar och när jag har varit på affärer och känt på den så känns den inte så rejäl. Så vi väntar med spis tills han fyller år (men då blir det nog en från IKEA) och han får lite annat nu i julklapp!

Kommentarer
Postat av: SofiH

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback