Trött mamma

Inatt sov lillskiten jättebra fram till klockan 3 men efter det så har han vridit och vänt sig och inte velat sova. Undrar om det är växtvärk som spökar? Nu sover han iallafall förmiddagsluren och så fort han vaknar och har ätit så ger vi oss ut en sväng.

Imorgon har vi några saker att göra. Babysången är flyttad till imorgon så vid tio är det dags att sjunga upp. Och på eftermiddagen ska jag till sjukhuset och cellprovstagning så då får Lukas mormor hoppa in och vara lite barnvakt.

Lägger in några bilder från påsk men ska lägga in några fler lite senare.  Detta är bilder som visar hur mycket Lukas tycker om mormors katt och han tycker om Lukas kan jag säger. För hur mycket Lukas än "kramar" katten så går han aldrig iväg.






Kommentarer
Postat av: Lena

Shit vad han blivit stor. Vi har ju inte setts sen innan jul och då sov han ju i vagnen, vilket gör det svårt att uppskatta storleken. Men shit. Han e ju råsöt. Vilken härlig katt, det är ju bra att han inte behöver vara rädd för att bli klöst, men ack den dagen har träffar på en kisse som inte är så förtjust i kramar :) Ha det fint.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback