Dagen går till ända

Ja ännu en dag har gått och man är lika slut som vanligt. Har aldrig några problem att somna på kvällarna och det är väldigt tacksamt måste jag säga.
1årskontrollen gick toppen, han grät några sekunder när han fick sprutan men vart snabbt lika glad som innan och fortsatte utforska rummet. Han vägde nu 13,8kg och var 79 eller 80 lång. Är osäker på längden för när hon hade mätt så tyckte hon det var konstigt att han skjutit iväg så mycket på längden och ville dubbelkolla. Hon sa att det var inte konstigt men ovanligt.. Och sist vi vägde så var han en liten bit ovanför kurvorna men nu var han inne på kurvorna igen så det var toppen.
Efter det fick vi träffa en tandsköterska som pratade lite om tandvård och Lukas fick en tandborste. Att lyssna på henne tyckte inte han var så viktigt utan han ville utforska det rummet också. Vilket slutade med att han fastnade bakom stolen och fick en bula i huvudet! Ha ha ha, min söta son har börjat med att krypa under allt han ser. Och han ger sig inte förrän han lyckas heller!

Nu är jag iallafall trött efter vattengympan så blir nog en kopp te och slappande i soffan!

Så här ser man ut när man har fått äta födelsedagstårta helt själv!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback