En ny vecka

ännu en ny vecka och den har börjat som vanligt. Lukas vaknade vid halv åtta och var på sitt vanliga glada humör. Natten har varit bra, förutom att han vaknade vid halv fem för att äta och ville sedan vara vaken. Låg vaken och jollrade på i säkert 40minuter och sedan somnade han om.

Försöker få honom att äta mat, han är väldigt dålig på det. Flaskorna går bra som vanligt men maten är det sämre med. Så fort han får gröt eller burkmat i munnen så beter han sig som om det är det äckligaste i världen och så beter han sig som om han ska kräkas. Prövade en fyramånader pure igår och det gick jättebra så jag ska köpa fler sådana och pröva. Känns dock som ett litet bakslag men vad gör man?

Igår badade vi igen, och denna gång tyckte han det var riktigt roligt. Han plaskade med händerna och var inte alls rädd för att få vatten i ansiktet. Ska bli skoj att se hur han beter sig när det är dags för babysim för det börjar nästa på söndag!

Fick en inbjudan till ett dop med posten idag, en liten Ellie som ska döpas. Vi måste verkligen ta oss i kragen och bestämma datum för Lukas dop.

Får se om det blir en promend sedan, det är så fint höstväder så man skulle verkligen ta sig ut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback